BB de Sept-Oct'10! LMA Ioan,Nicklas!!(75)
Raspunsuri - Pagina 17
eveline spune:
JUST_ME - Ai o adevarata printesa, sa-ti traiasca! Exact aceeasi nuanta la ochi o am si eu si Darian
.
La multi ani tuturor care poarta numele Sfintei Marii, fetite, baietei, mamici si tatici!
La multi ani Sofia!
La multi ani Matei!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Olivia26 spune:
Salutare
Intru si eu dupa o vara cam incarcata si urez La multi ani tuturor celor care poarta numele Maria si celor care au implinit un anisor pana acum si n-am reusit sa-i uram
La multi ani, Sofia. Buburuza, sa va traiasca printesa.
La multi ani, Matei de emylyya!
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri ne faceam galerie inainte sa nastem. Speram ca nu ne-ati uitat de tot, grasanul meu deja se grabeste sa-l ajunga pe frate-su
, daca vreti sa-l vedeti am pus ceva filmulete aici
Bebelusii vostri cati dintisori au pana acum? Lui Eric i-a iesit al patrulea de cateva zile dar parca sunt cam putini. Intreb pt ca aici nu se da vit D deloc iar noi am cam fugit de soare, iesim la plimbare mai mult seara ca ziua e prea cald. Sper sa fie ok cu calciul.
O seara frumoasa si sper sa reusesc sa intru mai des de acum.
andreea88 spune:
buna seara!
astazi am fost la o marie micuta...elenys a fost f cumintica si incantata!
noi avem 7 dintisori....4 sus si 3 jos...
va doresc o seara linistita! ma duc sa fac un dus si ma bag la un film cu sotul meu!
puup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni
ana_25 spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafeluta si la micul dejun ,paine prajita si branza cu smantana!![]()
ANCA unde esti?![]()
La multi ani Jamie,Tudor si Sebastian!! Sa cresteti mari si sanatosi ,puiutilor!!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
moshulik spune:
Multumim pentru urari!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie
just_me31 spune:
Buna dimineata !
ANA - te-ai trezit devreme azi
...multumim de
, acum o beau si eu ca D a mai atipit un pic dupa trezirea de la 7 .
Domnisoara D are 4 dinti , incisivii centrali si dupa maraielile zilnice cred ca apar incisivii laterali .
Aici e o vreme care te indispune total , innorat si ploaie marunta
, cu D nu mai pot sa fac nimic in casa (nu ma omoram nici inainte
) , azi am de calcat , in principal
Multumim de aprecieri la "pictures"
, mai vreau sa vad si eu bebelusi , ca indata sunt copilasi toti .
o zi faina si calda 
ana_25 spune:
JUST_ME azi mi-a dat Maia trezirea la 6:30
dar nu mai am ce sa comentez......dupa o noapte "bonus"...nu s-a trezit nici o data
asa ca..o iert ca mi-a dat trezirea cu noaptea-n cap ![]()
Am vazut si eu pozele! super dulce pitica ta!
OLIVIA am vazut si filmulete cu Eric! ce precoce e! Maia nici acum nu sta singura in piciare,nu merge de-a busilea..... Bravo Eric!
Maia are 2 dinti jos si 4 sus
si acum e f umflata gingia si se vad albi caninii de sus.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
vanyy2009 spune:
buna dimineata
Uram si noi La multi ani tuturor sarbatoritilor....sa cresteti mari puilor , sa fiti cuminti si sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!!!!
vanyy2009 spune:
hehe vad ca majoritatea deja au luat=o in picioare...sau merg de manute....al meu nu cred ca are de gand prea curand
dintisori: noi avem 3 sus si 3 jos