cat v-ati ingrasat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La ambii copii m-am ingrasat 20 de kg ,de la cca 50 la cca 70 kg (inaltime 1,70).Copiii au avut 3,200,respectiv 4,100 kg si i-am alaptat pana la 6-8 luni.
La ambele am revenit in mai putin de un an la cele 50-52 kg pe care le am constant de aproape 20 de ani,asta nefacand sport defel si mancand normal,inclusiv dulciuri,plus am luat incontinuu si multivitamine - ca eu speram sa ma mentin macar la 55 de kg,dar nu mi-a iesit.

Eu stiu ca cele f. slabe e indicat sa puna mai multe kg pe ele,iar cele mai plinute,sa puna mai putin - si de obicei asa se si intampla.Insa nu prea inteleg de ce dupa nastere cele care vor sa dea jos kg in plus o fac de obicei greu,iar cele care vor sa ramana cu ceva pe ele ... nicio sansa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

tare mi-e teama de ce o sa urmeze . ma gandesc ca am deja 8 kg luate in urma unei stimulari . ce voi face in timpul sarcinii?

trebuie sa slabesc . daca ati slabit inainte de sarcina , in timpul sarcinii ati luat mai multe kg ? cineva spunea chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am slabit 20 kg in cele 6 luni dinaintea sarcinii si nu, nu am pus mai mult decat de obicei (adica am luat vreo 10 kg in sarcina). Ba chiar ar fi trebuit sa tin regimul si pe perioada sarcinii, era echilibrat si adaptat sarcinii, dar din motive de greturi si pofte nu prea l-am mai tinut.

Eu iti recomand cu tarie un nutritionist care sa-ti supravegheze dieta inainte si pe durata sarcinii.

*****************************
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

cu ceea ce mi-a recomandat nutritionistul am reusit sa nu mai pun . insa cele mai multe kg le-am luat in urma fluctuatiilor hormonale . desi nu am nici un dezechilibru care sa fie detectabil - or oscila dar nu ies in teste , sigur cele 8 kg care le-am luat in cateva zile dupa stimularea hormonala si cele 10 kg dupa ce nu am mai luat anticonceptionale , sunt muuuult prea greu de dat jos cu dieta . fac si sport de 1 luna . se vede ceva - adica 1,5kg .atat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu am luat 44 in patru luni.....inca mai am 10 de dat...dar sunt pe cxalea cea buna/am ajuns de la 110 la 78 si mai am....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Am ramas insarcinata la 34 ani, 170 cm si 70 kg. Am luat 10 kg, pe care le am dat jos in ma x o saptamana de la nastere. Am si acum 69-71 kg. ma pastrez fara sa fac niciun efort. Din pacate, faptul ca inca nu ma odihnesc cum trebuie noaptea, nu ma ajuta sa slabesc, desi cu cel mic fac o gramada de miscare in aer liber.
Mie 88 kg mi se par mult, indiferent de inaltime. La astea se adauga si schimbarile din sarcina, deci eu cred ca e mai bine sa se apeleze la nutritionist in astfel de cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am luat 13 kg in timpul sarcinii, 8 kg le-am dat jos la nastere, iar 5 kg pe parcurs.
intr-adevar ar trebui sa mai slabesti, daca ai ramane acum gravida probabil ca ai trece de 100 kg in timpul sarcinii, cam multisor...



Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu am luat asa:

- prima sarcina 18 kg- am plecat de la 54 , am ajuns la 72. Dupa ce am nascut si in primele 2 luni, am ajuns la 63 kg si dupa alte 4 luni am ajuns la 56.

- a doua sarcina 16 kg - am plecat de la 56, deci am ajuns tot la 72. Dupa ce am nascut si in primele 6 sapt. ,am ajuns la 58, apoi am oscilatt intre 53-55 kg.

-a treia sarcina 17 kg- am plecat de la 55 si bineinteles am ajuns tot la 72. Acum la 2 luni de cand am nascut am 60.

Tind spre cel mult 55 .

Toate kg pe care le-am dat jos, le-am dat fara nici un efort (dieta sau sport). Am 1.67.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight


Se zice ca persoanele mai corpolente pun mai putin in sarcina, iar in cazul meu s-a adeverit (am si tiroida scoasa complet).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...


Da...eu am luat fix 3 kile in sarcina. Dina care 2 in ultima luna. Dar am pornit de la..muuuulte kile, mi-e rusine sa zic. Dupa ce am nascut m-am intors acasa cu 10 kile minus...deci 7 mai putin decat cand am ramas gravida...

fiica-mea sanatoasa tun, 3.300kg. Eu, preeclampsie, cezariana, recuperare super-super usoara.

*******************************************************
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu

tare mi-e teama de ce o sa urmeze . ma gandesc ca am deja 8 kg luate in urma unei stimulari . ce voi face in timpul sarcinii?

trebuie sa slabesc . daca ati slabit inainte de sarcina , in timpul sarcinii ati luat mai multe kg ? cineva spunea chestia asta

"niciodata nu e prea tarziu"


uof, la tine is combinate problemele. De aceea parerea noastra e nimic, cauta un dr endocrinolog/nutritionist. Trebuie facute si un set de analize.

Personal, iti recomand miscare, sa schimbi greselile alimentatiei pt toata viata - atentie si in sarcina, desi o sa ai pofte - sa le transformi in mese sanatoase, nu bombe calorice; si de ce nu, sa apelezi acum la trucuri moderne: masaj, electrostimulare, impachetari etc. Orice. Faptul ca ai slabit 1.5 kg arata e posibil si deja ai facut startul!! Felicitari! esti pe drumul cel bun, se poate, nu e usor dar poti!!




Mergi la inceput