masina discordiei
Raspunsuri - Pagina 9
babyblue spune:
mie nu mi se pare fireasca atitudinea sotului tau.
in primul rand nu mi place modul injositor in care trateaza de ex ideea alaptarii, ca si cum e o chestie josnica, buna doar pt fiintele inferioare numite femei. ma refer la faptul ca ti-a zis ca lui ii mai ramane doar sa alapteze. asa si? dc alapteaza ce ar fi? crede-ma, sotul meu dc ar avea lapte, ar alapta in locul meu, doar ca sa ma lase sa dorm noaptea. si chiar ii face placere sa i dea biberon lui bebe.
ma rog..la capitolul asta n am pretentii, sunt barbati si barbati si nu toti au instincte din astea "materne".
dar legat de masina, e absurd. oricat de prost ai conduce, el ca sot ar trebui sa te sustina sa inveti, dc asta iti doresti, sa te suporte asa cum esti, chit ca esti un dezastru in trafic, dar nu sa te trateze de parca nu ai niciun drept la viata si la fericire, ci doar el, pt ca el este the one, Barbatul!
remarc din raspunsurile pe care le-ai primit,ca sunt fete care prefera sa i lase pe soti sa conduca. dar e alegerea lor.
eu de ex ador sa conduc. imi plac masinile de viteza, detin una si mor sa i dau talpa cat mai des. sotul are si el masina lui. si dc aveam doar una, sigur m-as fi ofuscat dc ma trata ca si cum sunt o femeie, adica din start handicapata si ca atare trebuie sa ma supun regulilor lui. cand mergem impreuna cu o singura masina, conduce cine are chef. de multe ori il las pe el, ca sa ma relaxez, alteori dc am chef, conduc eu. dar nu pe criteriul ca l-as considera pe el mai bun sofer ca mine. ci pe chef. ca sa nu mi mototolesc vreo rochie sau sa ma rujez in oglinda sau din alte motive il las pe el, sau ca sa nu ma obosesc inutil.
si alta chestie, sotul cand pleaca de aks, ma intreaba mereu ce masina sa ia, dc am eu vreo preferinta in ideea in care vreau sa plec de aks cu copilul, undeva. de principiu ni le-am cam impartit, ca sa nu mai imi modific mereu setarile de dimensiune la masina, eu fiind scunda si sotul f inalt.
si eu as spune despre sotul tau, ca e cam misogin.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Un_cabotin spune:
Pai cum sa lasi o femei sa conduca daca nu ai baut nimic ?!
Glumesc, evident!
Eu as aduce in discutie doua aspecte:
- la volan oamenii se schimba, sau mai degraba isi arata adevarata fata. Asta-i valabil si pe scaunul din dreapta soferului...
- discutiile voastre cu privire la cine/ce masina sa conduca si cand, cred ca denota alte probleme de cuplu:
Cand ati facut dragoste ultima oara, si cum a fost?
UC
PS. Imi cer scuze, n-am citit toate cele noua pagini de postari, se poate sa mai fi spus cineva, ceva legat de ideile mele.