Sarcina sau nu?

Sarcina sau nu? | Autor: Maya-Stefana

Link direct la acest mesaj

Buna ziau ! Ma bucur sa ma aflu printre voi, sunt noua pe acest site si am o multime de intrebari la care poate ma puteti ajuta. Am un CM neregulat, si o intarziere a CM de aproape 2 sapt. Temperatura bazala 37,1- 37,2 care se mentine asa de la data ovulatiei ( am facut teste de ovulatie). De aproximativ 4-5 zile am dureri de sani, care au si crescut putin. Am facut teste de sarcina dar rezultatul este negativ. Ce credeti este posibil sa fie totusi o sarcina? ( mi-as dori tare mult lucrul acesta ) Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya-Stefana

Buna ziau ! Ma bucur sa ma aflu printre voi, sunt noua pe acest site si am o multime de intrebari la care poate ma puteti ajuta. Am un CM neregulat, si o intarziere a CM de aproape 2 sapt. Temperatura bazala 37,1- 37,2 care se mentine asa de la data ovulatiei ( am facut teste de ovulatie). De aproximativ 4-5 zile am dureri de sani, care au si crescut putin. Am facut teste de sarcina dar rezultatul este negativ. Ce credeti este posibil sa fie totusi o sarcina? ( mi-as dori tare mult lucrul acesta ) Va multumesc anticipat.

Poate ar trebui sa faci un test de sange, beta HCG, este elocvent. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu zic ca o sa-ti vina de pe o zi pe alta, nu te supara.
Dar nu e niciodata sigur.
Pana la urma fa-ti analiza de sange, e cea mai sigura desi mie mi-a iesit negativ acolo dar betisorul s-a pozitivat si acum intram in 17 saptamani de sarcina.

Tinem pumnii sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Si eu am CM neregulat, si am ramas insarcinata, nu mi-am luat temperatura bazala in acest timp dar primul simptom au fst sanii durerosi, am facut teste la 5 saptamani dupa conceptie si nu au iesit pozitive, au fost vreo 5 la numar ... mi-a iesit la 6 sapt. Mai asteapta ceva timp. Poti sa faci si un eco, chiar daca n use vede embironul de pot vedea primele semne ale unei sarcini, endometru marit, prezenta corpului galben si mai sunt cateva dar nu stiu care.

Sa dea Domnul sa fie ceea ce tu iti doresti. Sanatate multa !

Mergi la inceput