Mamici inimoase de Constanta***155***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Acum am revenit acasa...de la karaoke
Vin si eu la intalnire, dar sa nu fie miercuri sau joi seara
Va pup pe toate, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata ladies
este vineri tralalala vorba unei pretene dragi
sa aveti o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

buna tuturor,
dus copil la scoala ...si am fost la cules de flori si frunze...le-am pus la presat pentru vinerea viitoare la abilitati.

O zi minunata tuturor si wk cat mai placut!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Gabi, le-a zis invatatoarea de asa ceva....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

ha...ha.... ce credeti ca faceam eu dimineata la 7.30? zgarmam prin gradinile blocurilor dimprejur dupa frunze de cum a deschis ochii si-a adus aminte, bine si de dimi decat deloc! tre' sa instruiesc mai bine bunica sa intrebe de fiecare data cand il ia, ca in baza lui....

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Gabi, le-a zis invatatoarea de asa ceva....?

Da, a noastra doamna le-a zis si lor si noua.
Angi al meu toata saptamana m-a certat ca nu am fost cu el si "satojita" sa aduman frunze si "sa le punem la carte" dar eu....si ieri ne-a zis doamna daca ne-am uitat la frunze si s-au presat si uscat...si dimineata m-am apucat de treaba

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Gabi, merci, am inteles. noi inca n-avem cerinte din astea, o sa intre si eu luni dimineata pe doamna.
Angi hehehe, mai bine mai tarziu, nu?

Mergi la inceput

Roxtotul difera de la un invatator la altul.
Noi de exemplu am inceput de luni semnele grafice (cu teme cu tot )primele cinci si lucram de pe culegre-auxiliar al manualelor (teste de evaluare pentru continutul obligatoriu) si manualul si culegerile sunt de Paraiala(sunt vreo 3 cu acelasi nume de familie)...iar la abecedar (tot de o Paraiala)-ca autor au ajuns la desenat o linie galbena pentru cuvant, linii albastre pentru silabe,puncte pentru sunete si inconjurarea sunetului "a" ...iar la abilitati au un caiet special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Bun regasit!

Ne-am intors de ieri de la munte, unde a fost super,cu exceptia dorului de Lucian

Alina:imi pare rau ca nu ne-am sincronizat sa mergem toti, sper ca data viitore sa reusim. Am fost foarte multumiti de pensiune, cu o singura exceptie, am nimerit pat scartiitor

Si eu ma gandeam acum cateva zile la o intalnire, eu sunt disponibila, mai am o saptamana de concediu.

Va las si cateva poze:
https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/MunteSept2011?authkey=Gv1sRgCMTM8Iuk7em_IA#5655639361703950146

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'neatza!
Las / pentru amatori.
Simona bine ati revenit, frumoase pozele .

Noi (si Adinutza) am fost la circ aseara , am avut de la scoala bilete gratuite pentru kopii. Un bilet normal pentru adulti este 35 ron. Spectacolul nu a fost de exceptie, dar macar s-au distrat kopii. De fapt acesti "Las Vegas" sunt cei de la "Americano" de anul trecut, numai ca anul trecut aveau mai multe numere cu animale, acum au avut 5 (parca )cai, 4 ponei, 2 serpi, 2 iguane, un varan, o camila aratata "in fuga calului" si o lama.

In legatura cu temele "boboceilor" si Alex am inceput sa primeasca, cam de miercuri. Vad ca pana acum ii place. Oricum nu au alta alternativa asa ca le dorim scoala placuta si usoara... iar noua muuulta rabdare.

edit: am deschis capitol nou, deci...va invit la capitolul 156
we placut!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput