Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Bianca, leoaica originala si creativa. Sa fii mereu asa: tanara si o mamica cool si moderna

Da'ce-aveti tufetelor dragi Anaan, Pisik, Monnvas de nu mai veniti la Moeciu
Hai pe Anaan o scuzam, multa sanatate Andreitului sa treaca polipii doar cu picaturile, sa nu mai ajungeti la operatie

Pisik, multa sanatate si voua! Sa treaca raceala Anei si sa se refaca repede piciorul lui Buni

Inapreda, imi plac 1) picioarele super-sexy; 2)coafura trendy; 3) culoarea blonda

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

legat de polipi - si la noi, si la gazulina(daca am retinut bine) au functionat (adica au redus dimensiunea polipilor)fasurile cu ceva cortizoane - noi cu nazonex (sper sa nu incurc, ca la cate am incercat...) iar gazulina cu pivalone
asa ca eu la fiecare episod muciosesc , pe langa schema clasica olinth/vibrocil folosesc 1 data /zi si colargolul care si asta ajuta mult la micsorarea polipilor
parerea mea este ca trebuie sa-i tinem sub control ca si dimensiuni ca sa evitam cat putem operatia, nu atat ca vai, e vorba de o operatie cat mai ales faptul ca e posibil sa creasca altii in dimensiune si sa trebuiasca iarasi operati

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Lucian se simte mai bine, nu a mai facut febra toata noaptea
De la 1 septembrie incepem si tratamentul pentru imunitate, sper sa-l ajute in colectivitate.

in ce consta tratamentul?

I-a prescris de la 1 septembrie bronxovaxom 10 zile pe luna, timp de 3 luni si schema de homeopate pe care am mers si anul trecut oscilococcinum, echinaceea si influenzinum.

Eu am fost multumita de bronhovaxom, cand ii dadeam lui Sebi avea efect.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ca sa contrabalansam vestile proaste va zic ca venim noi. si chiar de vineri dimineata. al meu a sarit in sus de bucurie cand l-am intrebat. i-am mai zis mai demult dar cum leul meu ce nu il priveste imediat ii intra pe o ureche si ii iese pe alta....acum cand l-am intrebat iar daca mergem in week-end la moieciu. el; cu cine?(de zici ca atunci auzise prima data) cu fetele dupa forum. a da! mergem! de ce sa nu mergem? pai si mergem de vineri sau de sambata. cum de sambata? de vineri dimineata? ce noi sa pierdem o zi? hahhaha m-a distrat rau entuziasmul lui

vedeti ca e toy story 3 pe hbo. ce pacat ca piticu nu e acasa. e mare fan toy story. i le pun mai mereu ba in romana, ba in greaca sau engleza. in special are o slabicune pt jessy

pisik - of ce chinuiala

pentru imunitate de ce nu incercati viusid. eu una lu' asta mic nu i-am dat dar la mine si la sotz a facut minuni

pentru constipatie in perioada asta de ce nu folositi clasicul pepene rosu? eu de obicei o patesc cand e cald si nu ma hidratez cum trebuie. dar mereu rezolvam cu fructe si multa apa. si daca nici asa nu merge combin niste lapte cu fructe, cu iaurt si gataa..

am fugit la gradi, maine am piticul acasa ca e inchisa gradinita 2 zile pentru dezinsectie si curatenie generala dar se potriveste perfect cu excursia la moieciu

va multumesc mult pentru felicitariele de la eco

novus - sa imi dai si mie un pm cu numarul tau macar de mobil ca mi-am schimbat telefonul si s-ar putea sa nu il mai am

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Pisik: insanatosire grabnica Anei si tie multa putere, imi pare rau ca treceti prin atatea

Gianina: multa, sanatate, sa scapati rapid de virusi

Eu in seara asta, mai am si sedinta la munca, cred ca anung la 8 acasa

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ca sa contrabalansam vestile proaste va zic ca venim noi. si chiar de vineri dimineata.

suuuuuuuuuper!!!! abia astept sa va vad!!!! Noi nu stim exact la cat sa venim.... Daca plecam de dimineata mutzu oricum prinde o ora cel putin de somn in masina... si pe la 6 o sa inceapa maraiala de oboseala.... parca as pleca pe la 11.... macar sa inteleaga ceva din somnul de pranz in masina. La noi chiar e problema daca e nedormit.... se transforma intr-un monstrulet maraicios.
Va spun sincer ca abia astept sa vad ce reactii o sa aiba la copii..... poate reusesc sa-l fac totutsi sa se joace putin si cu altii.... sau macar in 2 zile sa vada ca nu ajunge nimeni la urgente "calcat in picioare" de turma de copilasi. E fantastic ce frica poate sa-i fie si acum de copii.... pana si de bebelusi.... uneori tresare si cand il atinge Sasha.... Si cata munca de lamurire duc zilnic (si subliniez ZILNIC!!!!!) cand mergem la plimbare si in parcuri intre copii.... ; parca-parca in ultima luna s-a mai deschis putin si el, adica nu mai fuge disperat in secunda in care se apropie copii, chiar reusesc sa-l antrenez cateva minute la joaca cu ei, un cucu-bau, putin pitit si alergat... dar maxim 5 minute, dupa care se catara in brate si cere "acasica".... ca e "obosit"... evident pana la iesirea din parc... dupa care e din nou "fresh"... dar nici vorba sa ne intoarcem la copii; dar dupa ce ne jucam cu ei povesteste la toata lumea la telefon ca s-a jucat, ca a facut cucu-bau cu fetitele..... zici ca s-a jucat ore in sir, asa e de entuziasmat...!!!!
Sper din suflet sa nu injure prea tare, sau macar sa nu reuseasca motoceii ceilalti sa-l auda, dar eu zic ca suntem pe drumul bun; a prins ideea ca de fiecare data ne suparam, l-am lasat chiar sa planga nebagat in seama pe langa mine vreo 10 minute ieri.....; stie ca e urat sa zica asa, si imediat isi da seama ca a gresit si incearca sa ma faca sa-l iau in brate, semnalul nostru de impacare; cand nu-l iau.... vai ce lacrimi de crocodil baga.... dar ma tin tare, ii explic din nou de ce m-am suparat, de ce nu-l iau..... si astept sa se calmeze singur, ca sa inteleaga ca eu chiar sunt suparata; vad ca functioneaza binisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ariiiiss, ce ma bucur !!! super !!!
doar ca trebuie si ceva sa mearga pe dos, am sunat acum repede la pensiune sa anunt ca doar o camera e libera si mi-a zis ca tocmai a dat ambele camere !! nu pot sa cred !!!
prin zona zicea ca nu e liber nimic, mai caut eu si iti dau de veste !! nu pot sa cred !!!
sa-mi trimiti si tu PM cu nr tau !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleeeu, ce ghinion cu camera!! Cum sa dea ambele camere asa de repede? Afla numerele celor care au rezervat si spune-le ca va fi pensiunea plina de copii urlatori, semi-salbatici, mucosi, kkciosi, sa vezi cum cedeaza camerele!
Multa sanatate Anei, mult chin mai indura si frumusetea asta de fetita Si micsunica la fel. Of, sper sa nu incepem si noi cu de-astea cand intram la gradinita
No, sa vedeti ce faza la Phiphi azi, ca mi-a amintit de Ingineru' cu maniile lui: coboram sa mergem sa vedem gradi noua dar huzband era deja jos si spala masina cu furtunu' la alt garaj, al verisoarei mele, chiar langa scara. Si iese Phiphi din scara...si vede masina la alt garaj, udata cu furtunu'...si se shocheaza, fratzica, a izbucnit in plans si n-a mai vrut sa urce in masina!! L-am facut cu ou si cu otzet pe huzband, ca i-am spus sa nu-l apuce harniceagul ca n-avem timp si amu uite, o shocat copilul si cat ii placea ei masina si amu n-au decat sa mearga ei doi pe jos la Moeciu
Oricum am mers numa io la gradi, ca n-a fost chip s-o urcam in masina.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ashe...acum cu gradinita. IMI PLACE FOARTE MULT!
Ce-mi place cel mai mult e ca sunt 2 curti! Am intrat pe poarta si vad o curte f. ingrijita dar mica (bine, de 3 ori cat cea de dincolo, deci va dati seama ce mica e alta). Intram in gradi si ce vad: dinauntru, din lateral, se da in alta curte, fara iesire, deci ingradita de gard si ziduri, cu acces doar din interior Aia e curtea pentru piticoti, desi ii mai duc si dincolo cand sunt activitati comune, dar in principiu aia e curtea lor, cu gazon artificial peste tot, fara dale, pietre...cu jucarii "gomflabile" Curte mai sigura nu-mi trebuie
Apoi am intrebat daca pe astia mici ii duc in vizite, a fost mirata tipa, ca nu, cine risca sa duca asa copii mici pe undeva? Asta m-a bucurat enorm, caci numa saptamana trecuta istetzele alealalte au dus copii: la aeroport si la muzeul satului!! Cu autocar fara scaunele de copii, inaltatoare, centuri etc. Ei, mie chestiile astea nu-mi plac.
Aici trebuie duse la inscriere examen copro si exudat faringian, dincolo nimic, numa copilu':))(si adeverinta de la medicul de familie).
In fine, mie mi-a placut, singurul dezavantaj e pretul ceva mai ridicat, dar in rest...mai aproape de casa, curte sigura...fara activitati periculoase in viziunea mea...io zic ca e de bine!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

GIANINA, imi pare rau ca si voi patimiti. Acuma stiu ca parerile sunt impartite, dar noua doi dr ne-au recomandat operatia, stiu de riscul de refacere, dar sincer acum sunt dispusa sa mi-l asum. Partea care ma inspaimanta, dar la care refuz sa ma gandesc acum, este ca nu cumva cauza sa fie o rinita alergica, cum spunea si Mada, si operatia sa nu rezolve problema. Nu stiu, cu Dumnezeu inainte. Oricum, dupa operatie imi propun sa ma duc sa mai vad 1-2 medici pediatrii, sa ma stabilizez si eu la unul, ca azi m-am trezit ca nu am la cine ma duce cu copilul, ca nu mai am incredere in nimeni. Dar vreau sa ma duc cu ea sanatoasa inati, ca in boala toata lumea o infunda cu de toate fara sa ii stie istoricul si eu una m-am saturat de atatea medicamente

ARIS, ce ma bucur ca veniti si voi. Si ma oftic din nou ca nu venim noi

NOVUS, ce .....tanti aia. Cum sa dea camerele in cateva ore, chiar asa avizi de bani sa fii? In fine, nu mai comentez....

Mami de minune mica

Mergi la inceput