Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
Neata,
Cafea muuuulta ca aseara am cam
vodka.
Cami, eu am luat Dostinex. Nu iti imagina ca daca iei Dostinex s-a taiat si robinetul. Este un proces destul de lung si exista riscul sa ti se umfle sanii. Daca se intampla asa ii detensionezi si tu usurel. Oricum, dupa ce iei pastilele nu mai exista cale de intoarcere. Si sa stii ca o sa mai ai un lichid ceva timp (eu aveam si dupa 2 luni de la intarcare).
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
las
O sambata minunata va doresc.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anamariame spune:
Buna dimineata si de la noi!Anaan, dar tu de ce n-ai mai dormit langa baieti? Esti matinala de felul tau? Cami, eu nu am reusit sa alaptez, din pacate, asa ca nu te pot ajuta.Am fost la bucatarie sa ii pregatesc Evei micul dejun, iar ea a dat peste o crema de fata de-a mea, pe care si-a intins-o pe tot corpul, in exces. Acum cutia e goala, iar ea plina de crema 
Anaan spune:
Cami, eu am alaptat foarte putin, asa ca nu te pot ajuta cu sfaturi in privinta asta.
Anamariame, nu-s matinala de felul meu, dar, in ultimul timp, chiar simt nevoia sa am putin timp doar pentru mine, asa ca prefer sa renunt la somn si sa ma rasfat bandu-mi cafeaua singura si aruncand un ochi pe forum.
Acum leneveala s-a terminat, traduc de zor la rezumatul tezei, iar Andrei ii face capul patrat lui H, ca nu l-a prea vazut saptamana asta si are multe sa-i povesteasca.
Hahaha, deci Eva si-a aplicat un tratament de frumusete intensiv! Bun inceput de zi!![]()
Anaan spune:
Hai sa va dau o tema de weekend: Care a fost cea mai haioasa nazbatie pe care a facut-o copilul vostru pana acum? (Simtiti-va libere sa povestiti mai multe
)
simonapro spune:
Buna!
Eu pe la munca, mai am putin sa plec acasa.
Cami: eu am oprit alaptatul brusc, dar am luat pastile naturiste, am avut sanii umflati o zi doua si am stat asa, am zis sa nu mai stimulez lactatia, daca ii mai golesc. Iti transmit ganduri bune, sa treci peste toate mai usor 
Nazbatii a facut multe Lucian pana acum, dar nu mai imi amintesc prea multe, chiar ma gandeam acum ce bine era daca le scriam undeva.
Mai recent:
- a cazut in galeata de la mop, cand spala mama pe jos si striga de zor, ca nu putea sa iasa
- a baut apa din bolul cainelui, dar a luat cu canita lui, sa fie mai igienic 
- a calcat pe broasca de vreo doua ori intentionat, foarte dezgustator pentru cei de fata 
sa aveti un weekend super!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Simona, mortal Lucian!!! Apa de la caini a baut si al meu copil, doar ca nu atat de elegant ca al tau, ci luand aminte la posesorii bolului cu pricina: adica s-a pus in patru labe si a lins apa de acolo
. Nici eu multe nu mi le mai aduc aminte, si-mi pare rau. Dintre cele care-mi vin acum in minte: s-a spalat pe cap cu apa din toaleta si si-a spalat si jucariile acolo, a pupat pisica bunicului pe bot, avea obiceiul sa "complimenteze" toate femeile mai in varsta care-i dadeau atentie cu un suav "esti o baba"
, a lasat-o in sutien pe coafeza care-l freza, s-a urcat pe banda de la supermarket...cu plimbatul papucilor v-am povestit, idem cu "putza-n dinti"...
Monnvas spune:
Neata la pranz.
M-a vopsit mama. Tot bruneagra, nicio schimbare, nu-i nevoie de dovezi ![]()
Nush care-i cea mai funny, da' v-o zic pe cea mai recenta: ieri umblam eu in tanga prin casa si a incercat sa imi bage o bila in fund. I-am luat-o si ma intreaba "unde-i biluta?". Fiindca nu i-am raspuns, a inceput sa o caute... acolo unde stia ca a bagat-o, adica in fundul meu.

Nici cu Anei nu mi-e rusine
, idem cu Lucian.
Anamariame, s-au hidratat si hainutele, da?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anamariame spune:
Ha, ha, ha, e prea tare tema acestui weekend, Anaan. M-am distrat copios, stai sa vezi cand vin fetele si contribuie si ele.A propos de tanga, pe mine Eva cand ma vede ca aplic un absorbant din ala de zi, ma intreaba foarte serioasa: "Iti pui si tu pempals?" ![]()
Dodo-pui spune:
Cap ***341***
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.