Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Alina, . Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Multa sanatate si putere iti doresc.

Eu dimineata nu ma pot da jos din pat. De fapt nici nu pot tine ochii deschisi.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Alina_loca, inteleg prin ce treci si imi pare foarte rau ca treci si tu prin asta. Ai grija de tine!

Eu nu am primit inca rezultatul de la HCG. Azi e vineri, toata lumea pleaca acasa mai devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

sambata

Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+

Mergi la inceput

Ideea e ca si eu sunt intr-un somn permanent...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Amy, somn placut!
Ce mi-as dori sa am si eu timp sa dorm, ma apuc de invatat. Sa aveti o sambata placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Albumele noastre

ai poze acolo ca eu nu vad nimic

apropo de poze, daca vreti putem face un user comun care sa nu fie public, sa avem numai noi acces, pe un site de pus poze si ne facem fiecare album astfel incat sa ne putem cunoaste intre noi. ce ziceti?
eu stiu ca sae poate, dar cum se face habar n-am asa ca daca va pricepeti si vreti...

Monica, fericita 10+

Mona, aveam poze multe de cand s-a nascut Rares pana pe la vreo 1 an jumate,apoi le-am facut private pentru ca toata lumea le vizualiza si acum observ ca nu le mai am. probabil s-a dezactivat contul daca nu am intrat de aproape 3 ani.
Ma bag si eu cu poze daca faceti un user comun, dar nu ma pricep sa-l creez eu

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Am creeat un cont pe picasa. Tre sa te loghezi cu adresa de pe yahoo si parola de la contul comun. Trebuie sa mai vina un mail de confirmare a contului pe mail dar nush de ce intarzie. Eu tre sa plec ...o sa validez maine contul...dak nu o face cineva inainte
Va pupik si sa aveti un weekend fain in continuare.

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput

Fetelor cam slabuta activitatea, wake up!

starea mea azi: stranuturi dese, dureri de cap, stare de gripa...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Amy, multa sanatate. intr-adevar slaba activitatea de aici in weekend, deh lumea iese la plimbare,gratare sau poate la mare sau la munte.
eu stau pe langa aerul conditionat, caldura imi da niste stari de lesin....sper sa nu racesc de la aerul conditionat.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Am creeat o adresa de mail pe gmail si automat si contul de poze de pe picasa. Pt logare E-mail: mart.apr2012@gmail.com si parola de la mail. Contul e facut...urmeaza sa adugam poze...

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput