Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetelor

Felicitari celor care au trecut cu bine de hopul ecografie ... sanatate multa tuturor fetelor... celor care urmeaza sa aiba o intalnire cu micutii lor ...nu va mai roadeti unghiile ( sunteti mamici sau pisici ?).

In rest raportez greturi moderate si o apatie generala ....VREAU ENERGIE .... casa e vraiste si nu mai am putere sa o aduc pe linia de plutire .... imi e frica sa fortez sa nu pateasca bebe ceva si in plus m-am ingrasat asa tare ... ieri m-am imbracat cu o rochita in care anul trecut incapeam lejer .... acum sotu era rusinat sa imi spuna ca dc continui o sa plesneasca pe mine ... a trebuit sa ma schimb .

pupiki pentru voi si pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna burtici

semnez si eu condica azi sunt aici va citesc dar nu prea am ce zice
referitor la burta daa se vede destul
inainte de a ramane insarcinata aveam 58 de kg la 1,72 cm acum am pus un kg si jumatate si se vede numai la burta sper sa o tin tot asa sa nu trec pragul de 70 de kg
va pup o zi frumoasa!!!

apropo cum se pune la semnatura nr saptamanilor ca eu nu stiu ca mi-as pune please help!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si eu sunt cu energia pe minus...dar incerc sa ma mentin cat de cat, piticii au nevoie de mine, ma iau de odihnita. noaptea dorm din cand in cand, ziua ei sunt fresh si au chef de joaca.
sunt singura cu amandoi, deci trebuie sa le gatesc zilnic, sa le fac baie, sa-i distrez, sa curat dupa ei...e distractiv .
acum - ca am reusit sa spal vasele si sa adun cat de cat jucariile de pe jos, mi-am luat inima in dinti si am pus apa in galeata si un mop, ca nu se mai poate. ma asteapta cuminti in hol, trebuie sa-mi fac avant si curaj sa ma ridic de pe scaun si sa le folosesc. uff...

magdalena, 12 kg in sarcina nu e asa mult, e chiar f rezonabil. mie dr imi dadea voie cam la 12-14, mi-a zis sa nu trec pragul. la prima l-am depasit cu vreo 2 (adica am avut 16 in plus, habar n-am unde erau, ca nu se vedeau pe nicaieri). la a doua am fost mai ponderata, am luat 14...din fericire le-am si dat jos repede, nu ma simt deloc bine cu kg in plus, nu-s eu setata asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Chitosenia raportez aceeasi stare: vraiste in casa, vraiste in viata mea , vraiste la servici.Traiesc din inertie.O sa am de munca nu gluma cand imi revin
Ceea ce inainte faceam intr-o seara cand ajungeam la 7 de la servici acum imi tb 2 sapt cred.Nu sunt buna de nimic.Noroc ca sotul si rienutza ma inteleg,ma ajuta cat pot si ma menajeaza.

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 10 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

danaela23 bine ai venit
Alina86 felicitari pt bataile inimioarei
Lorym si marci imi pare ratu de greturi. Eu am o cumnata care lucreaza in farmacie si mi-a recomandat Emetin, e naturist si cica e foarte bun. Eu mi-am luat dar nu l-am incercat ca n-a fost cazul, am greturi dar nu foarte puternice.
irinaelena felicitari pt vestile bune de la eco
chitosenia
magddalena vezi ca pe prima pagina e calea unde trebuie sa mergi sa-ti pui semnaatura

vorbiti de energie 0? si eu sunt tot pe aici, am o lene

pup gravidutele si strengareii

Monica, fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

chitosenia ma faci sa rad, casa mea e la fel de vraiste si am maaaare noroc ca spala sotul meu vasele. Azi le-am mai strans ca a venit preotul cu 1 sept, an nou bisericesc, si-mi era

magdalena, semnatura se pune asa: intri la profil din stanga , apoi editare profil si undeva acolo jos de tot ai niste optiuni cu plus apesi acolo si cauti "semnatura"

Multumesc Bunului Dumnezeu!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Fetelor, eu cred ca nu am vesti bune. Am avut o presiune extraordinar de mare in abdomen ieri, apoi a inceput sa curga sange. Am fost la urgenta nu au vazut nici o sarcina in uter(ar fi tb sa fie 6 saptamani). Mi-au facut beta si era ~1700. Astazi am fost la doctorul meu si nu au vazut nici ei nimic in uter. Beta a crescut la 2200 si le e teama ca este vreo extrauterina. Inca mai sangerez putin. Asa ca maine iar la doctor, alta ecografie ca sa se uite cu atentie la trompe, si mai mult sange luat. Nu mai am sperante sa fie sarcina viabila, singura mea grija e sa nu fie extrauterina...

Dupa ce am fost la urgenta si m-am descarcat acolo nervos, am fost sa dau examenul. Am zis ca daca pierd sarcina sa nu pierd si examenul. Am reusit sa stau 4 ore in examen fara probleme...mi-a mutat gandurile in alta parte, m-a ajutat sa accept situatia mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Bettercy, imi pare rau dar totusi poate e prea mica sarcina, conform graficului este ok beta. Fii increzatoare si

Multumesc Bunului Dumnezeu!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna dimineata fetele!

Bettercy iti urez multa sanatate si pana afli mai multe pastreaza speranta ...te inteleg cum te simti acum mai bine decat crezi ...toate sperantele, visele , planurile simti ca dispari si in acelasi timp este speriata de eventualele complicatii medicale care pot aparea ...nu pot decat sa te si sa-ti spun ca suntem alaturi de tine .

Fetelor multumesc ca m-ati facut sa nu ma mai simt defecta in privinta curateniei...trebuie sa va povestesc ...ieri m-a sunat o prietena cu care ma chinui sa ma vad de cateva saptamani si cand a zis poate trec pe la tine .... am simtit ca paralizez efectiv ...casa e o mare vraiste ...sotu a fost de milioane de cand am ramas gravida el se ocupa de tot masa, vase ,cumparaturi, intins rufe dar curatenia este la el un lucru relativ ...in sensul ca decat sa ma vada muncind "inutil" mai bine vrea sa ma vada relaxata uitandu-ma la un film.... e un Urs iubitor .
Azi e vineri ziua mea favorita din saptamana...abia astept weekendu-l .

Va pup pe voi si pe

Mamica de Bu minunat si de strengar +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Bettercy, imi pare rau .

Mergi la inceput