Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu l/am tinut pe Finn in sling pana la 5 luni, apoi in mei tai. a avut perioade in care nu a vrut, dar in jurul varstei de 1 an vroia numai in mei tai. Si avea 12/13 kg. Eu 58, dar l/am carat si cate 6 ore non stop. Mi se pare mult mai comod wrap/ul, plus ca pot iesi afara cateva ore in fiecare zi. Nu/l pot tine pe Finn in casa, iar cu carutul e greu de alergat dupa un copil de 2 ani jumate. Iar daca mai are si bicicleta, sa te tii.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Lauraa, Marci aveti pm cu parole.

Lauraa la fel si eu voi proceda la bebitza 2.Aveam impresia ca daca ies din camera unde dormea se rupea lumea in 2 .Ma simteam ca la inchisoare si de asta am si cazut intr-o depresie puternica foarte mult timp si nu m-am putut bucura asa cum tb de momentele frumoase din primii ani pt. ca mi se pareau o corvoada.Acum ma voi intoarce dupa 3 luni la servici , iar in astea 3 luni voi lucra cat pot de acasa cat mai vin la servici sa rezolv.Dupa 3 luni ma va ajuta mama si soacra cu bebe pana la un an si apoi il voi duce la ceva particular.Atata timp cat tu ca femeie te simti bine ii induci si copilului aceeasi stare.Nu voi mai lasa sa se intample ca la rianna.Asta e .

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 9 +sapt

multumim de parola!!!!

ai perfecta dreptate pup cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

laurraa la multi ani impreuna fericiti sa aveti!! Maya e scumpica foc
Vivela imi pare rau de greturi, sper sa treaca repede. multumim pt link-uri, ar trebui sa le punem pe prima pagina, nu?
magddalena o saptamana usoara

toate gravidutele si strengareii

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Sa aveti o saptamana placuta toate! Am concediu de studiu pana joi si ar fi cam timpul sa ma apuc de studiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Sa aveti o saptamana placuta toate! Am concediu de studiu pana joi si ar fi cam timpul sa ma apuc de studiu.

spor la invatat

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

eu am pus o pozica pe picasa, am vrut sa vad daca ma descurc
deci fetelor, haideti la pus poze sa ne cunoastem

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Am rezultatele de la laborator. Mi-a crescut hormonul de la 372 la 751 dupa 48h. Arata bine dar inca sunt rezervata in a ma bucura 100%. O sa am ecografie pe 9 septembrie.

Mona,promit sa pun si eu poze pe picasa weekendul viitor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Am rezultatele de la laborator. Mi-a crescut hormonul de la 372 la 751 dupa 48h. Arata bine dar inca sunt rezervata in a ma bucura 100%. O sa am ecografie pe 9 septembrie.

Mona,promit sa pun si eu poze pe picasa weekendul viitor.

Felicitari!!! gandeste pozitiv si-o sa vezi ca totul va fi bine
eu de cand am aflat ca sunt gravi mi-am impus sa gandesc pozitiv si asa oi face, sunt convinsa ca de data asta imi voi tine minunea in brate

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Va salut dragelor. Bettercy, iti multumesc ca te interesezi de starea mea, nici nu stii cat de mult inseamna pentru mine...Imi cer scuze ca am lipsit un pic dar am fos destul de aglomerata cu serviciul pe sfarsitul saptamanii si apoi am avut de recuperat acasa (curatenie/mancare/vizitat prieteni). Starea mea generala este dubios de buna. Chiar imi fac o mie de ganduri...In afara sanilor durerosi, nu am niciun alt simptom. Din cand in cand am crampe pret de cateva secunde..cred ca in zona uterului..dar in afara de asta, nimic. Teoretic sunt in +5 saptamani, dar practic...ramane de vazut. Mai am de facut 2 bhcg, maine si peste o saptamana, iar pe 8 sept. primul ultrasound. Pana acum nu stiu cum au iesit valorile hcg dar ma gandesc ca daca nu au sunat de la clinica pana acum, e ok...cel putin sper. Nu am greturi, nici pofte..chiar nu prea am pofta de mancare...doar ca imi e somn mai mereu.Offf, incertitudinea asta...Oricum sper sa primim numai vesti bune. Va pup!!!
P.S. Chair daca nu stim cum evoluam cu sarcina incercam sa ne mentinem optimisti. Ma gandesc deja la nume...Daca pana acum imi placeau mult Sophia si Lucas, acum incep sa ma orientez si la altele, ca am observat ca au devenit deja comune. I-am spus sotului ca mai nou imi place Sonya. Nu vreti sa stiti cat de multa bascalie a facut.Cica, Ok..dar daca e baiat ii spunem Panasonic ...sau parca ma aude...Hai Sonya in casa ca ti s-au terminat bateriile Imi era ciuda ca lua in ras un nume atat de frumos (dupa parerea mea) dar recunosc ca m-a amuzat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marcella777

Va salut dragelor. Bettercy, iti multumesc ca te interesezi de starea mea, nici nu stii cat de mult inseamna pentru mine...Imi cer scuze ca am lipsit un pic dar am fos destul de aglomerata cu serviciul pe sfarsitul saptamanii si apoi am avut de recuperat acasa (curatenie/mancare/vizitat prieteni). Starea mea generala este dubios de buna. Chiar imi fac o mie de ganduri...In afara sanilor durerosi, nu am niciun alt simptom. Din cand in cand am crampe pret de cateva secunde..cred ca in zona uterului..dar in afara de asta, nimic. Teoretic sunt in +5 saptamani, dar practic...ramane de vazut. Mai am de facut 2 bhcg, maine si peste o saptamana, iar pe 8 sept. primul ultrasound. Pana acum nu stiu cum au iesit valorile hcg dar ma gandesc ca daca nu au sunat de la clinica pana acum, e ok...cel putin sper. Nu am greturi, nici pofte..chiar nu prea am pofta de mancare...doar ca imi e somn mai mereu.Offf, incertitudinea asta...Oricum sper sa primim numai vesti bune. Va pup!!!
P.S. Chair daca nu stim cum evoluam cu sarcina incercam sa ne mentinem optimisti. Ma gandesc deja la nume...Daca pana acum imi placeau mult Sophia si Lucas, acum incep sa ma orientez si la altele, ca am observat ca au devenit deja comune. I-am spus sotului ca mai nou imi place Sonya. Nu vreti sa stiti cat de multa bascalie a facut.Cica, Ok..dar daca e baiat ii spunem Panasonic ...sau parca ma aude...Hai Sonya in casa ca ti s-au terminat bateriile Imi era ciuda ca lua in ras un nume atat de frumos (dupa parerea mea) dar recunosc ca m-a amuzat...

nici eu nu aveam cine stie ce simptome la 5 saptamani, decat un sentiment inexplicabil ca totul va fi bine. stai linistita c-o sa apara si simptomele.
Sonya e un nume frumos . Noi de cand tot incercam sa facem bebe avem si numele alese
deci, daca e fetita (sper eu ) va fi Sara Maria iar daca e baietel Cezar Andrei

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput