Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 13
Wudy spune:
si nu ne-a masurat BCG-ul, l-a vazut, a zis ca-i ok si atat
Lorich, 50 este ok? Nu stiu, doar intreb, a mea daca manance 50 eu zic ca-i putin. Sunt dusa, nu? 
Imi vine sa ma bat unoeri
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Wudy Buna dimineata si de la noi! Face parte din bebelusii care nu accepta toata terciurile, nu o poti lasa nemancata". Aha in gandul meu, sa fii tu sanatoasa ca eu i-am dat deja. Mancarea trebuie sa aiba gust ca altfel o s-o refuze. |
cred ca-i exact ca Ana mea!!
eu inca nu-i pun sare, dar am studiat netul, o sa ma dotez cu 100 de condimente care pot inlocui sarea, sa i le fac cu gust: cimbru, chimen, marar si cate or mai fi, pt gust.
Lorich spune:
Pai, de asta am si zis- este extrem de putin, alti copii papa spre 200 de acum.
Ei, ce sa facem??? Daca atata vrea... Completam cu tzitzi, oricum laptele e baza acum. Si culmea e ca a luat 600 g intr-o luna si-o saptamana.
Aaaa...am vrut sa-ti spun, eu ma bucur ca pitica ta a abandonat laptele d evaca, eu stiu ca e destul de neindicat pana spre 1 an asa. Ai incercat Aptamilul? Am inteles ca are gust f asemanatos cu cel de mama.
Wudy spune:
Chiar Lori, ai dreptate. Parca asa stiam si eu ca mararul sau patrunjelul (nu mai stiu exact)_ inlocuieste cu brio sarea
Eu i-am facut aseara ciorbita cu bors facut tot de "Moi", i-am pus de toate, fix asa cum facem pt noi
Si i-am facut si o mancarica de cartofi, o testam astazi la pranz...sper sa-i placa
Maine mergem la stra bunica deci executa ea ceva mancare pt Anais
Duminica o ciorba de perisoare si ardei sau rosie umpluta...sa vedem
uite ce preocupare mi-a dat fata asta a mea, m-a mutat in bucatarie
O sa fie grozav de joi in colo, cand o sa fiu si la serviciu...o sa stea X-ulescu (asta ca sa nu vb urat) sa se roage de ea sa manance...
Wudy spune:
Inca nu am luat Aptamil, chiar imi zicea pediatra ca este ultimul pe care il incercam. Daca il vrea bine, daca nu asta este. O sa incercam sa-i dam mai mult iaurt si branzica
Chiar sunt curioasa daca o sa vrea
ma duc ca am niste lectii la mate de facut pt vacanta, cu verisoara mea desigur
Sa nu-mi ies din mana pana se face Anais mare
roxx26 spune:
Neata, fetele!
LUCIA; eu i-am dat castravete mai demult sa-l rontaie. Poti sa-i dai. Aportul nutritional nu e covarsitor, dar e bun de ros, mai ales acum ca aveti dintisori.
LORI, drum bun si have fun la nunta!
Mei tai am vrut si eu, dar m-am razgandit. Ma descurc cu baby bjorn-ul.
Mi-am luat si eu teapa - stiam ca trebuie sa mergem la o nunta in septembrie, dar nu mai stiam data exacta. Ne facusem planul ca o lasam pa Catalina cu mama, mai ales ca nunta e aici in Baneasa si pot veni acasa de cate ori e nevoie. Ei bine - am aflat aseara ca e fix in week-end-ul in care mama si-a planificat o iesire cu prietenii ei la munte. Daca i-as spune, ar renunta, dar nu vreau asta. Asa ca..ghinion. O sa mergem toti trei pe la 7 seara, stam vreo 2 ore si aia e. Si asa fii-mea e nuntasa de meserie, am carat-o la toate nuntile pana acu...
WUDY, pupici multi pt domnisoara mofturoasa! Nici noi nu suntem departe...culmea e ca mandra mea papa destul de mult si fara fite, totusi abia suntem pe la 7 kg. Asta e. Sanatoasa sa fie.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Neata pe la pranz! Noi ne-am trezit la 10 asa ca d-aia e inca dimineata. M-au mai lasat durerile, doar imi siroieste nasul. Si Razvan tuseste si isi trage nasul, dar 'om scapa noi. Tunde cate dreptate ai: cum m-am simtit eu aseara asa s-a simtit si eu luni seara. Horror!
Lucia, si eu, dintre toate grupele de alimente de carne imi e cel mai usor sa ma lipsesc dar barbate-miu mananca carne la toate mesele. Daca fac ceva fara carne ma intreaba ce e aia. Deci noi nu avem nicio sansa sa devenim vegetarieni.
Maimu bafta multa-multa in Spania! Hmmmm, Madrid ... Ce bine suna!
Lori drum bun si distractie maxima!
Roxx pup gagalicea petrecareata!
Eu nu am niciun chef de bagajit. I-am zis sotului ca facem bagajele impreuna. Pana vine el zac!!!
Sunt prin zona!
Lorich spune:
Adry felicitari!!! sau...sa zic "compasiunea mea!"![]()
![]()
![]()
Mada sa stii ca eu am plecat la mare cu amandoi mucind si tusind, Ana statea in carut pe plaja, fix langa apa sio briza aia ii facea mucii sa-i ajunga la barba ![]()
![]()
darrrr...ne-am intors 100% refacuti. Asa ca...distractie maxima si voua si sanatate!!