Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

si nu ne-a masurat BCG-ul, l-a vazut, a zis ca-i ok si atat

Lorich, 50 este ok? Nu stiu, doar intreb, a mea daca manance 50 eu zic ca-i putin. Sunt dusa, nu?
Imi vine sa ma bat unoeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna dimineata si de la noi!
Face parte din bebelusii care nu accepta toata terciurile, nu o poti lasa nemancata". Aha in gandul meu, sa fii tu sanatoasa ca eu i-am dat deja.
Mancarea trebuie sa aiba gust ca altfel o s-o refuze.

cred ca-i exact ca Ana mea!!
eu inca nu-i pun sare, dar am studiat netul, o sa ma dotez cu 100 de condimente care pot inlocui sarea, sa i le fac cu gust: cimbru, chimen, marar si cate or mai fi, pt gust.

Mergi la inceput

Pai, de asta am si zis- este extrem de putin, alti copii papa spre 200 de acum.
Ei, ce sa facem??? Daca atata vrea... Completam cu tzitzi, oricum laptele e baza acum. Si culmea e ca a luat 600 g intr-o luna si-o saptamana.

Aaaa...am vrut sa-ti spun, eu ma bucur ca pitica ta a abandonat laptele d evaca, eu stiu ca e destul de neindicat pana spre 1 an asa. Ai incercat Aptamilul? Am inteles ca are gust f asemanatos cu cel de mama.

Mergi la inceput

Chiar Lori, ai dreptate. Parca asa stiam si eu ca mararul sau patrunjelul (nu mai stiu exact)_ inlocuieste cu brio sarea
Eu i-am facut aseara ciorbita cu bors facut tot de "Moi", i-am pus de toate, fix asa cum facem pt noi
Si i-am facut si o mancarica de cartofi, o testam astazi la pranz...sper sa-i placa
Maine mergem la stra bunica deci executa ea ceva mancare pt Anais
Duminica o ciorba de perisoare si ardei sau rosie umpluta...sa vedem

uite ce preocupare mi-a dat fata asta a mea, m-a mutat in bucatarie

O sa fie grozav de joi in colo, cand o sa fiu si la serviciu...o sa stea X-ulescu (asta ca sa nu vb urat) sa se roage de ea sa manance...

Mergi la inceput

Inca nu am luat Aptamil, chiar imi zicea pediatra ca este ultimul pe care il incercam. Daca il vrea bine, daca nu asta este. O sa incercam sa-i dam mai mult iaurt si branzica
Chiar sunt curioasa daca o sa vrea

ma duc ca am niste lectii la mate de facut pt vacanta, cu verisoara mea desigur
Sa nu-mi ies din mana pana se face Anais mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata, fetele!

LUCIA; eu i-am dat castravete mai demult sa-l rontaie. Poti sa-i dai. Aportul nutritional nu e covarsitor, dar e bun de ros, mai ales acum ca aveti dintisori.

LORI, drum bun si have fun la nunta!
Mei tai am vrut si eu, dar m-am razgandit. Ma descurc cu baby bjorn-ul.
Mi-am luat si eu teapa - stiam ca trebuie sa mergem la o nunta in septembrie, dar nu mai stiam data exacta. Ne facusem planul ca o lasam pa Catalina cu mama, mai ales ca nunta e aici in Baneasa si pot veni acasa de cate ori e nevoie. Ei bine - am aflat aseara ca e fix in week-end-ul in care mama si-a planificat o iesire cu prietenii ei la munte. Daca i-as spune, ar renunta, dar nu vreau asta. Asa ca..ghinion. O sa mergem toti trei pe la 7 seara, stam vreo 2 ore si aia e. Si asa fii-mea e nuntasa de meserie, am carat-o la toate nuntile pana acu...

WUDY, pupici multi pt domnisoara mofturoasa! Nici noi nu suntem departe...culmea e ca mandra mea papa destul de mult si fara fite, totusi abia suntem pe la 7 kg. Asta e. Sanatoasa sa fie.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata pe la pranz! Noi ne-am trezit la 10 asa ca d-aia e inca dimineata. M-au mai lasat durerile, doar imi siroieste nasul. Si Razvan tuseste si isi trage nasul, dar 'om scapa noi. Tunde cate dreptate ai: cum m-am simtit eu aseara asa s-a simtit si eu luni seara. Horror!

Lucia, si eu, dintre toate grupele de alimente de carne imi e cel mai usor sa ma lipsesc dar barbate-miu mananca carne la toate mesele. Daca fac ceva fara carne ma intreaba ce e aia. Deci noi nu avem nicio sansa sa devenim vegetarieni.

Maimu bafta multa-multa in Spania! Hmmmm, Madrid ... Ce bine suna!

Lori drum bun si distractie maxima!

Roxx pup gagalicea petrecareata!

Eu nu am niciun chef de bagajit. I-am zis sotului ca facem bagajele impreuna. Pana vine el zac!!!
Sunt prin zona!

Mergi la inceput

Adry felicitari!!! sau...sa zic "compasiunea mea!"

Mada sa stii ca eu am plecat la mare cu amandoi mucind si tusind, Ana statea in carut pe plaja, fix langa apa sio briza aia ii facea mucii sa-i ajunga la barba darrrr...ne-am intors 100% refacuti. Asa ca...distractie maxima si voua si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Adry felicitari! Inca un iepuras printre noi.

Mergi la inceput