Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si de la zgomot si de la caldura.
Filip adoarme cand dau cu aspiratorul

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Mamutz asteptam pozele de la botez

Ce-o face Anaemi? Sta la soare ce-i pasa

Banuiesc ca, Crisspy a nascut deja

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Dya si tu ne "datorezi" niste poze mai recente cu Ianis

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Pufi, multumesc pentru primire!! Imi pare tare rau ca i-au revenit colicii bubului tau, poate totusi o fi avut altceva :(

Oricum, incepand cu 3 luni ei se mai linistesc iar tu esti atat de aproape de momentul asta!! abia astept sa ne spui cum evolueaza lucrurile!

am pus cateva poze recente cu zambariciul meu urlacios (se poate spune asa? )

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Matza mea a adormit ! Azi a fost un bb model: a papat si a dormit. Cred ca se recupereaza de ieri. Asa ca azi o sa mq culc si eu mai devreme.
E greu scrisul pe mobil asa ca va pup si va doresc o noapte cat mai ushoara!
Pup piticii si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

A nascut crisspy o domnisoara de 3kg, 51cm ce seamana cu razvi

Bv!!!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Crisspy!! Sa va traiasca fetita!!
Am modificat prima pagina, pentru ca acum suntem un grup de "mamici implinite!" Despre stafeta aia ce se mai aude?

Va pup pe toate, fug la somn...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Felicitari crisspy! Oficial s-a incheiat odiseea,nu? Asta e ultimul capitol? Care e faza cu stafeta? Trebui predata odiseeii de iul-august 2012 dar asta pe la sf lui sept.. Care e procedura?

A adormit si puiul meu dupa ce azi a tinut-o o gura. Sunt epuizata.. Reactiile vaccinului apar doar in ziua respectiva sau si in urmatoarele? Intreb pt ca marti cand l-a facut nu a avut nimic insa ieri si azi a fosr super agitat

Somn dulce si linistit tuturor!

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

bun regasit dragi mamicute si bebici...gata deja suntem toate mamici ,ce repede a trecut nu mi vine sa cred ca am ajuns la sf odiseiei

FELICITARI NOILOR NOASTRE MAMICI SA VA TRAIASCA PUIUTII
despre noi:am injceput sa i dau si LP dar nu cum zicea pediatra dupa fiecare masa ci o data de doua ori pe zi maxim cate 30 40 ml,tot de la o titi sugem ,am incercat si la cealanta dar degeaba,am sfarcul bagat inauntru cum zicea si roberta si ma chinui sa l scot in afara dar nu sta,noi inca nu ne confruntam cu colicii doamne ajuta sper sa nici nu avem parte deei si sincer eu am mancat si rosii si ciorba de teci si carne de porc etc.,legat de cantarit sapt :am iesit din spital cu 3100 si ceva nu mi aduc aminte momentande la 3400 la nastere am stat 3 zile jumate in spital eu acolo i am dat piept doar din a3 zi pt ca nu am putut sa ma ridic mai repede di pat,cand a implinit o sapt am fost prima data la pediatra la cantarit si a zis ca nu a luat in greutate dar a zis sa ne mai vedem peste o sapt de alaptat exclusiv la san si sa vedem cum evolueaza lucrurilecand am fost iar la o sapt mi a zis ca a luat doar 120 si sa i bag supliment (adica sa l las sa suga 10 min la san dupa care sa i dau completare 30 ml)si sa ne vedem iar sapt viitoare sa vedem cum se prezinta,dar cum pot eu sa i bag completare dupa fiecare masa ca el sta f mult la san ca l foloseste si pe post de suzi?eu sper sa fi luat in greutate,daca nu am sa merg si la doctora neonatolog sa vedem ea ce mi zice
pup fetele si multumesc de sfaturi va tin la curent
PSsa ma anuntati si pe mine de mutare de la odisee ca eu nu stiu unde ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

LAURA13ai pm

Mergi la inceput