Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

La noi o fost o perioada cand il apucau crizele de colici seara in jur de 8 si o tinea numai un urlet pana la miezul noptii de am crezut ca o luam razna amandoi.. Apoi cateva zile nu a mai avut deloc , de incepusem sa cred ca poate au trecut de tot insa de doua zile il ia de dimineata, dupa fiecare masa il doare burtica si plange vreo jumatate de ora de nu situ ce sa ii mai fac. Am incercat o buna perioada cu infacol dar nu si-a facut nici un efect la noi iar apoi cu balyfen, un medicament homeopat-ulei de chimen-pana am fost la doctor si mi-a zis sa nu ii dau absolut niciun medicament pentru colici ci doar sa am grija la ce mananc. Sincer nu mai stiu ce sa mai fac de mancare,am ajuns sa imi fie frica. Beau ceai de fenicul, apropo, Roberta, azi pentru prima data i-am dat si lui 40 ml de ceai dar nu am vazut nici un rezultat. Tu ai zis ca asa i-a trecut lui Gabriel, tu cum i-ai dat? De cate ori pe zi? La cat timp ai vazut o ameliorare?

Eu tind sa cred ca durerile astea a lor de burtica sunt mai mult din cauza ca nu au sistemul digestiv bine dezvoltat si prea putin conteaza ce mancam noi..adica orice am manca, ei tot au colicii astia.

Abia astept sa treaca timpul sa scapam de perioada asta critica.

Pufi, bubu tau face 3 luni acusica..el mai are probleme cu colicii? Mai plange tot asa mult?

vreau sa felicit si eu toate mamicile, cu unele am mai vorbit pe facebook si le-am vazut acolo comorile. Nu imi vine sa cred ca odiseea noastra ia sfarsit si ne mutam dincolo..ce repede a trecut timpul!!

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

nastere usoara crisspy! desi pana acum cred ca ai nascut

dya, sunt de acord cu tine la faza cu colicii, ca prea putin conteaza ce mancam noi. daca colicii s-ar produce exclusiv datorita a ceea ce mancam noi, pai ar insemna ca cei alaptati cu LP sa nu aiba colici, nu? din pacate toti copii au colici. difera doar perioada in timp (o saptamana, doua, trei..) si intensitatea. dar toti au colici.

al meu incurca ziua cu noaptea si ma dispera. de la 1 pana pe la 4 sta cu ochii zgaiti pe pereti, si daca nu il bagi in seama (vorbit, luat in brate, leganat - nu ca sa adoarma, ci ca sa simta pe cineva langa el) urla de mama focului. dupa ora 4, adoarme. de ce nu poate sa faca asa ziua?!

a inceput sa zambeasca in somn abia astept sa vad ca zambeste ca ne recunoaste

intrebare: pot folosi lotiuni de corp anticelulitice? trece ceva prin lapte? ma tenteaza sa incep sa le folosesc, dar nu stiu daca am voie.

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

a, inca ceva: vreau si eu niste grafice dupa care va orientati voi (inaltime, greutate, etc). eventual poate le puneti la inceput de capitol, in lista cu chestii utile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Dya , aceeasi problema o avem si noi . exact asa am patit si eu in spital , toate asistentele incercau sa il mufze si nimic. LA fel am muls inca din spital , aveau acolo pompe la dispozitie.A treia zi parca incepuse sa suga un pic , tot asa cu sfarcuri de silicon puse, insa atunci l-au bagat la incubator pt icter si timp de 5 zile a mancat laptele meu dar cu bibe, asa ca odata ajunsa cu el acasa nu a mai vrut san sub nici o forma , urla cat il tin plamanii cand il pun si sta flamand. Are si dreptate mititelul , sfarcurile mele sunt atat de mici si moi si cand strang de ele intra inauntru . normal ca nu are de ce sa traga saracu. Trag eu cu pompa cate 20 min la san si dupa , in cateva secunde se baga inauntru iar.
egat de cat mananca , vad ca si Ianis papa mai putin acum , ca si Gabriel , de ce oare .. desi ia bine in greutate. Acum la 6 saptamani , are kg.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Bine ai revenit dya Wow, deja bb al tau e maaare!!! De fapt sunt multi bebei mari deja!

Am inceput si noi cu colici!! Avem program dimineata de la 6 pana pe la 9 ne frichinim si plangem si apoi , daca stam in pat la mami si la tati totul e ok...la noi in pat sunt monstlii maaaaali si lai!

Ieri noapte a dormit suuperbine de la 10 la 1,30 si apoi de la 2 pana la 5,30. Apoi alte ture de somnic intre 9 si 12,30 si de la 2 pana acum...si inca mai doarme

Cred ca incepem sa ne reglam cat de cat...dar sa fim in pat la mami si la tati.

Mergi la inceput

Ireth tu ziceai ca te doare cezariana. Eu am folosit la cezariana, crema cicatrizin si acum pentru ruptura aceasi crema. Crede-ma ca la mine s-au vazut efectele. De o saptamana o folosesc si sincer pot sa stau in fund fara nici o problema (pana acum o saptamana simteam ca mor de durere). Ba ieri am eliminat si una din suturile interne...ca si tine am impresia ca sunt funii nu altceva!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

a, inca ceva: vreau si eu niste grafice dupa care va orientati voi (inaltime, greutate, etc). eventual poate le puneti la inceput de capitol, in lista cu chestii utile?

Cand se va trece la scutece cred ca se vor pune cateva linkuri. Pentru tine, iti trimit pe PM un link util, eu m-am ghidat dupa el la Bitzu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Revin , ca nu mi-a iesit in mesajul anterior , are 5 kg.
Ceaiul eu ii dau o data pe zi , cam dupa ora 12 ,rezultate am vazut cam in 2 zile , acum trage niste parturi de se sperie si el de ele dar fara sa mai planga asa , poate se mai freaca un pic , dar nu urlete.
Aseara am avut si noi noapte alba . Adormit prea mult ziua , si seara nu mai vroia somn , m-a tzinut treaza pana la 1 ca nu vroia deloc sa doarma , azi nu il las eu pe el , ca sa nu mai patesc la fel
A si ceaiul beau si eu in continuare , cate 1,5 l pe zi.
off-topic , azi am salivat pe langa sot care manca o fasole cu ceapa , si eu ma uitam in sila la pieptul de pui sec , din farfuria mea

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si noi suntem ink in razboi cu colicii...bata-i vina ca mi-au scos peri albi. Gata...nu ii mai dau nimic nimic de colici ca degeaba.

Ireth, creme anticelulita nu prea e ok in alaptare daca are cofeina sau ardei iute si majoritatea sunt pe baza lor.
Gasesti ceva de la Farmec care e ok si o poti folosi ca e pe baza de plante. eu am foloisit la Ana.
am inteles ca si Supliform-ul e ok in sarcina.

Crispy, bafta multa!!!! Nastere usoara!!!

eu nu stiu zau ce sa mai zic despre colici. acum am obs ca nu prea conteaza ce mananc ca tot are, plange neconsolabil cam 30 de min sau 1 ora...si e foarte frustrant pt mine. imi e greu sa imi pastrez calmul.
ma mai streseaza si mama ca sigur plange de foame, ca nu ii ajunge laptele meu si prostii din astea. cand bag pompa scot 250 de ml lejer, dimineata cred ca as scoate 500ml . dar de ce sa bag pompa cand am suficient lapte?? Si papa atata de frumos.

iar mi-a dormit de la 9 la 3 azi noapte

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
eu nu stiu zau ce sa mai zic despre colici. acum am obs ca nu prea conteaza ce mananc ca tot are, plange neconsolabil cam 30 de min sau 1 ora...si e foarte frustrant pt mine. imi e greu sa imi pastrez calmul.
ma mai streseaza si mama ca sigur plange de foame, ca nu ii ajunge laptele meu si prostii din astea. cand bag pompa scot 250 de ml lejer, dimineata cred ca as scoate 500ml . dar de ce sa bag pompa cand am suficient lapte?? Si papa atata de frumos.

iar mi-a dormit de la 9 la 3 azi noapte

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Nu te mai stresa de ce zice X sau Y! (chiar daca e mama)...daca bb doarme bine, si e fericit, nu te mai stresa! Ca si bebica mea daca are nevoie se trezeste si papa, nu sta ea nemancata...face un scandal monstru daca nu papa atunci cand ii e fomica.
Si stiu ca lapticul efectiv curge...dar curge ca la robinet....asa ca nu ma stresez. Nu mai bag pompa decat daca va fi absolut necesar...si deocamdata nu-i . Plus matza mea chiar nu vrea deloc biberon si alte asemenea. (si cu suzi...o scuipa de numa')

Mergi la inceput