Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Canne-Marie!!!Nu te speria!Fa testul de amiocenteza!E posibil ca BT..sa fie gresit!Mie la Trisomie 21 mi-a iesit 1:10000!Insa voi mwrge la morfofetala la Iasi..iar de vor fi probleme voi face amio!Deci fa amio..poate testul e eronat!

Aerlilian!Felicitari!

Puiutza scumpa si draga....nu dispera!Dumezeu e sus si te priveste!El te va ocroti mereu,mereu!

Mady...ai un bebe energic!Felicitari!Cunosc senzatiile tale..am si io o pispirica care mi-a facut burta teren de fotbal si mai apoi ring de box..de am iesit cu oasele bazinului praf si transaminazele la ficat marite de 4-5 ori, de au zis doctorii ca am hepatita!.Bebe doi e mai cuminte vad!A dat din picioruse de doua ori-sewsizabil,pana acum!

Eu am senzatia ca e baiat...nush de ce...chiar daca doc a zis ca-i fata!La Rebecca,stiam ca-i fata, simteam..iar cand mi-a zis la 2 luni de sarcina ca-i posibil sa fie fata...intr-o luna avea numele alese:MARIE REBECCA AYANNA!Din inspiratie divina ce-am avut!
Acum nu mai e la fel...nu pot alege nume..nu-mi vine...incerc si nu pot!

Matza...m-ai inebunit cu torturile si mancarurile tale!Si bat la pariu ca esti o scandura de fata!Si mananci la bunataturifrate!

Io fusei azi sa-mi iau costum de baie..ca ala de acu trei ani nu mai mai incape...nici la nici la!Si era asa un galben frumos..acu l-am luat albastru..sta pe mine ca pe Oana Roman..dar ce sa fac?.La anu' ma apuc iar de sport...sper sa nu apuc 100 de tura asta la sarcina...tura trecuta apucai 89 kg

Aaaaaaaaa....am luat costum ca plecam w-e asta la mare..adica la noapte...de atat avem bani..de un w-e.

Bun venit noilor gravidute!

Alice...apropos..ce cauti tu in Bucuresti,daca stateati in Breaza?

Daca am uitat sa nominalizez pe careva..scuzele de rigoare..am si io o hiba..intr-o comunitate noua...de fiecare data..retin greu numele/in cazul nostru useri!Dureaza cateva luni pana va invat!Poate si mai mult caci suntem in formare!

Va pup si va doresc numai bine!

Ps:Porumbitza si restul fetelor ce au fost pprezente la inceput in odiseea noastra..si care in mod regretabil s-au oprit a face parte,daca ne cititi..dati un semn de viata!Tare as vrea sa stiu cum mai sunteti..ce mai faceti!

Ps2:Olim..tu pe unde umbli?Bantui pe la generale..."ne-am contrat olecutza pe acolo", da' pe la noi nu mai intri?!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinutza, noi in crevedia
Asa a fost si la noi, culmea.... Cerul era negru efectiv si aveam senzatia ca vine tornada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

canne-marie, imi pare rau. Linisteste-te, te rog - totusi, 1 in 99 inseamna cam 1%, ceea ce e totusi un risk destul de mic. Interpretarea rezultatutlui s-a facut in coroborare cu eco, sau numai analiza de sange?

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady credeam ca te-am suparat cu ceva ca nu mi-ai mai scris nimica nimic.

Eu zic ca totul e ok si cu bebe al tau si ca fiecare sarcina difera. La una ai inspiratie la alta nu dar asta nu inseamna ca bebe nu e ok.
Eu m-am rugat la Maica Sfanta de bebe si stiu ca Ea are grija de el si cum e mai presus de orice eu nu-mi fac griji. Sau ma rog, imi fac ca om sunt dar am si foarte mare incredere in Ea ca-mi ocroteste puiul mic.

Nu te mai plange ca ai pus sau ca o spui kilograme pe tine. Imi aduci aminte de ce am vazut in Clona acum mult timp ca femeia trebuie sa umple patul

De fapt trebuie sa fi energica si cu capul pe umeri si sa ai incredere in tine si toate astea te fac cea mai frumoasa.
Nu sunt slaba, sunt normala spre plinuta plus ca am mostenit de la bunica-mea inclinatia asta spre carne pufosita si moale. Asa ca am de lucrat.

:-D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Si eu iti recomand sa iti schimbi medicul de familie, cat mai repede, nu trebuie sa induri astfel de atitudini cand exista o gramada de oameni minunati (eu am intalnit foarte multi). Medicul meu de familie este ok, dar nu exceptional, desi mi-a rezolvat intotdeauna problemele cu blandete. Uite, matzaila_81 se pare ca are un medic foarte bun.

13+

Mergi la inceput

Matza..ai PM!
Sa nu crezi acum ca arat asa sau asa, am 72 kg si 1 m 66!deci total vreo 16-17 kg in plus!Destule!.Acu' sa nu crezi ca fac vreo fobie pe tema asta!Neeeeeah!Sanatosa sa fiu!Dupa ce am slabit vreo 15-20 de kg in trei luni,dupa ce am nascut data trecuta..de la depresie+stres...de m-au durut oasele..toate....rau de tot..de plangeam in pumni(toate oasele deodata), cam un an si jumatate!Pe bune de mai am vreun complex acum!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Haaaa, si eu ma intrebam ce-i cu My_Lady... dar uite-o si mult mai plina de viata!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

my-lady distractie placuta la mare nu mai fi trista cu kg eu data trecuta am avut 104

puiuta sanatate multa...ma bucur ca esti mai bine

matza se pare ca de la voi a venit

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

canne-marie, imi pare rau. Linisteste-te, te rog - totusi, 1 in 99 inseamna cam 1%, ceea ce e totusi un risk destul de mic. Interpretarea rezultatutlui s-a facut in coroborare cu eco, sau numai analiza de sange?

+18

Rezultatul s-a facut in colaborare cu eco si analiza de sange.
Ambele eco sunt ok, dr.nu a vazut absolut nimic anormal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui canne-marie

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

+18

Rezultatul s-a facut in colaborare cu eco si analiza de sange.
Ambele eco sunt ok, dr.nu a vazut absolut nimic anormal.

ANNES

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Intrebare de om prost:da' BT asta nu se poate repeta..la alt lab?A trecut perioada? stiam ca intre 11 si 17 sapt se efectueaza!

Citat:

Mergi la inceput