Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooka, ai si tu dreptatea ta, daca tii la medicul tau, sa-l aduci din afara, te ruineaza... eu am facut pana acum 4 sau 5 eco 3D la ei, fara probleme, si luni m-am programat la 4D-ul de trim 3 si inca una 3D, de control, peste o luna, sa vadem evolutia copilului si Ip-urile, si se pare ca tot lunar voi face eco... asa e, mie mi se potriveste, sau i-am bughit eu, am prins mersul lucrurilor..
nb, maine la munca cu mine..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Miere, pai asa se intimpla, tu nasti, sa zicem normal, pe bebica il vezi asa 5 secunde, il duc la bebici, tu mai zaci pe o targa vreo 2 ore dupa care te muta in salon. Bon, io am nascut la 23.00 aproape, primul alaptat era la ora 6, n'am fost in stare ca am lesinat aproape, m'am dus la 9 si poti sta maxim o jumatate de ore. Bebica, e hranit cu glucoza sau lp, ti'l dau, il pun la san, tu te uiti la al mic, al mic de cele mai multe ori doarme, gata te dau afara. Nu poti sa intri pana peste 3 ore. Eu am stat si mult, bebe a fost icterioasa rau, am stat 8 zile si abia in ultimele, cind deja aveam flux normal de lapte, ma lasau,cu bani, bineinteles sa ma duc la ea cind ii e foame ca era aiurea sa ma mulg si sa'i dea numai biberon, si tot nu se intimpla nimic. Nu sunt prevazute saloanele cu stat cu bebe in camera, la unele spitale (parca municipal si polizu) se mai poate dar la elias din cite stiu ti'l dau la ghiseu pe bebe. Si stai ca bou sa se faca ora in timp ce bebica oracaie de partea cealalta a usii, is tembeli si inapoiati plus ca nici lumea nu e mai prejos, mai abandoneaza lumea copii, e mai usor sa'i gasesti la salonul de nou nascuti decit prin cine stie ce salon. Plus nesimtiti care vin cu neamurile in timp ce o colega de camera din cele 12, sau poate mai fericite, din cele 4, se mulge sau mai stiu eu ce. Ca de dormit cam nu, cu 5 straini in camera si nu pacienti. Mai bine ca nici nu'ti inchipui, esti un caz salvat. Ce frumos sta bebita la poza, sa fie sanatoasa!

Luny, io cred ca ai avut bafta, sincer. Pe mine m'a pus sa platesc si o amarita de eco de confirmare sarcina, ca tembela aia a scris pe eco in cabinet 'eco trI' si pe biletul catre receptie eco ginecologica fara sa faca nici o masuratoare de ovare/uter sau stiu io ce se mai face la o eco gineco. Si nu tiu la dr meu, adica nu ma uit la el ca la nu stiu ce, dar la sarcina trecuta, din cauza problemelor, s'a uitat in partile mele intime tot giulestiul plus altii de la filantropia si cineva de la floreasca, pur si simplu mi'e lehamite sa caut pe altcineva plus ca dr asta e ok, mi'e asa scarba de dulcegariile pe care le pot spune doctorii de n'ai idee, de blablaurile alea interminabile ca ce minunati is ei si ce pacient de kkt esti tu cu materialu' prost. Scuze limbaju, da daca n'am auzit de am timpit ca ei taie, cos da e pe materialul clientului in caz ca merg trebuirile prost. Noapte buna si servici usor, apropos cit mai mergi?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata, va las

Eu declar o noapte proasta, copil tusitor toata noaptea si pititcuta dansatoare pe ritmul tusitului lui Vlad

Luny, ce pret bun ai tu la nastere Eu am trimis o cerere de pret pt doctora cu care ar trebui sa nasc la ei, astept sa vad pretul. Dar nu am niciun fel de reduceri, deci ma astept la cel 100 mil de care zice Ooka.
Ooka, te inteleg perfect, eu sunt in asa framantari, nu stiu de loc ce sa fac cu nasterea, la Vlad am nascut la spital de stat cu seful de sectie, mi-am adus si moasa specila de acasa, si tot m-am simtit ca un rahat..... acum mi-as dori din tot sufletul sa nasc la particular ca sa pot avea langa mine pe cineva apropiat in momentul travaliului, sa nu mai am grijile impartitului banilor, sa nu-mi fie frica ca daca tip de durere deranjeaza pe cineva...dar nu am banii astia, sotul nu e de acord sa facem asemenea sacrificiu financiar...in schimb sora mea s-a oferit sa-mi dea banii. Sincer, nu stiu ce sa fac, i-as lua, dar pe de alta parte parca nu-mi vine sa iau de la ea atatia bani in conditiile in care nici ei nu-i sunt de prisos O sa vedem noi, important e sa fie bebeii sanatosi!
Miere, ti-am zis ca ai o frumusete in burtica

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata fetelor,

Anna multumim de cafelutza!
Brambru ma bucur ca ai mai scapat de durere
Miere ce frumusete ai tu acoloscumpa foc

cat despre nastere , pe mine ma ajunge 50 mil fara recoltare de celule stem, este un spital nou, deschis de anul trecut si nu se compara cum esti tratat acolo . In banii acestia sunt inclusi chiar si hainele si produsele pt bebe si pt mama, practic te duci cu dosarul de urmarire sarcina si fara bagaj. Ai si mancare de 3 ori pe zi . Important e bebele sa fie sanatos

va pup cu drag

Andreea 24+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

si eu am card de analize bussines, de la MedLife, dar nu m-am folosit de el decat la primele analize de sange ca dupa, m-am certat cu alea de acolo pentru ca imi cereau fel de fel de trimiteri si nu m-am mai dus la ei. Restul de eco 3D, 4D am platit din banii mei .

Andreea 24+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Ooka, nasol ce pove tu de la prima nastere... eu d-aia prefer privatul ptr nastere, ca n-as suporta fix ce spui tu, 'dulcegariile' si blabla-ul, mai ales in momente delicate, plus ca nu-s picata din cer si cam am idee despre ce e vorba cand intru in cabinet... asa ca nu tine cu vrajala.. dar na, sunt cazuri si cazuri, Doamne ajuta sa fim toate sanatoase si copiii la fel.. la munca nu stiu cat mai merg, as putea sa ies in prenatal la jumatea lui octombrie, dar as lungi-o cat mai mult, ca e mai bine la bani dupa ce nasc.. sa vad cum ma simt.. oricum, e bine la mine, ca o data la 2 sapt am medical 3 zile+we, caci colegii mei intra de noapte si eu nu mai fac ture de cand cu sarcina..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burtici...
Si eu declar ca am vut o noapte mai proasta cu putine ore de somn...dar poate mai recuperez la pranz.

Emma 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata fetelor,

va dau cafea si ceai si daca vreti si aveti voie si dulceata

Tia ce fericita esti ca te costa asa putin. Mai mai ca iti vine sa nasti in alt oras..

Anna te inteleg, pe mine insa cu adevarat cred ca m'a deranjat numai treaba cu bebicii tinuti separati, nu poti domne sa'l vezi, asta m'a turbat, in rest io nu's asa sensibiloasa, nici n'am nevoie de cineva cu mine cind nasc/dupa ce nasc, nici de tipat n'am tipat si daca mi'ar fi spus ceva nu stiu daca l'as fi bagat in seama, jegu' si imbecilitatea erau mari si mai deranjante. Ca era o tigancusa care l'a abandonat pe bebica si avea si oarece probleme ca era cam salbatica si bine ca pe noi nu ne lasa la cupii dar ea se plimba asa cum venea de pe strada de unde o fi stat ea saraca si punea mana pe ce bebic ii placea iar despre jeg, cred ca si intr'un grajd ar fi fost mai curat. Adica eu cind am fost cu fina me anul asta la Elias mi s'a parut super mega lux, si salon mic, erau 4 fete, baie curata cu dus si aerisire, curat domne, civilizat. Iar dupa ce a nascut erau 3 fete in camera si baia mai curata decit la celelalte saloane.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza dragelor!

noapte grea si la mine...trezit pe la 2 sia dormit pe la 5 si acum respir foarte greu din cauza oboselii, sa nu mai pun si starea de greatza care ma pandeste.

si azi o colega tocmai m-a informat ca avem un coleg suspect de hepatita...a venit stirea asta ca o maciuca in mijocul capului meu! apoi mi-am adus aminte ca pt hep B si C am vaccin (trebuia sa merg in India la un moment dat si m-am imunizat pt vreo 12 ani) iar pentru A parca aveam imunitate. Oricum merg sa le repet!

mariuca felicitari pentru cocosel!ce surprize ne mai rezerva minunile din burticile noastre!

aris bine ai venit! bb sanatos iti doresc!

despre LIA, Baby_r, everything, si cred ca mai sunt cateva fete care nu au mai intrat de mult, mai stiti ceva?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Is tare necajita, nu-i bine. M-a durut nenorocirea asta de masea toata noaptea, ca inainte de antibiotic. Ma lasase cu antibioticul si acum iar .... il suni azi pe dr. sa vad ce-i de facut. Ca nu-i bine. Oooofff ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput