Ce gatim azi (84)
Raspunsuri - Pagina 5
oanka80 spune:
JG ne poti scrie reteta ta de zacusca?
stuart ce baza ai folosit la salata libaneza?
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
oanka80 spune:
-supa de rosii cu crutoane
-mici din carne de vita si curcan
-conopida pane
-salata de vinete cu maioneza
-clatite cu branza
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
AnnaBaby spune:
pulpe de curcan la cuptor, rondele de cartofi cu verdeata la cuptor, salata de varza rosie, pepene rosu
Androix spune:
Ciorba de vitel
aripi de pui la gratar
mancare de fasole verde
gem de prune
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
louisea spune:
Ia sa scriu si eu ce-am mai facut child-friendly
- paste cu sos. Le-am amestecat si le-am pus intr-un vaz de yena, am pus branza razuita si am dat la cuptor pt 10 min sa se topeasca branza. Seamana cu o lasagne
- piure din cartofi, pastinac si morcovi cu pui si salata din sfecla rosie data pe razitoare cu mar si amestecata cu dresing din maioneza, iaurt, mustar, suc de lamaie, sara, piper
- somon si cartofi micuti in coaja la cuptor cu spanac
Fiica-mea incantata
sileriki spune:
foarte bine suna tot ce scrieti si ma gandesc ca sunt si gustoase ,
eu ciorbita din pulpe de pui si spaghete cu sos si carne tocata
Ioanna81 spune:
-ciorba de gaturi de curcan
-pulpe de curcan la cuptor
-cartofi la cuptor
inainte de asta am facut:
-spanac cu rosii
-ciorba de gaina
-salata de vinete
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 JG ne poti scrie reteta ta de zacusca? stuart ce baza ai folosit la salata libaneza? Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
Oanka, cu mare drag!
5Kg vinete, 2Kg ardei, 800g ceapa, 400ml ulei, un borcan de pasta de tomate de 400g, sare si piper.
Am copt vinetele si ardeii. Am curatat vinetele si le-am scurs bine, apoi le-am tocat ca pentru salata. Am curatat ardeii de coaja si i-am tocat cuburi. Ceapa curatata si taiata marunt.
Se caleste ceapa la foc foarte mic pana scade complet, dar nu trebuie sa-si schimbe culoarea. Se adauga restul ingredientelor si se fierbe, amestecand mereu, pana se ridica uleiul la suprafata (adica scade bine de tot).
Se pune fierbinte in borcane sterilizate care se inchid si se intorc cu fundul in sus pentru o ora. Apoi le punem normal si le lasam sub un prosop gros pana se racesc.
Mama le pune si la baine-marie, eu nu. E o zacusca blanda cu stomacul :), sper sa-ti placa!