Ce gatim azi (84)
Raspunsuri - Pagina 21
stuart spune:
Omleta cu somon afumat, rosii si cascaval
Mancare din linte verde
Somon cu lamaie si mirodenii la cuptor
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
J G spune:
Supa de pui
Si in cuptor www.prin-casa.ro/?p=1408" target="_blank">placinta cu ciuperci facuta sambata, o mai fac o data azi :D
Stuart, ce idee buna, as manca o linte :D
ali762000 spune:
Ieri: Supa de pui cu taietei
Piure de cartofi cu friptura de pui
Gogosari murati
Azi: idem + must
oanka80 spune:
-ciorba cu galuste din gris
-paste cu fructe de mare
-clatite
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
anca-28 spune:
tocana cu carne de gasca
pizza cu de toate
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld salata de vinete si placinta cu ciuperci, marca JG. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Am emotii
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J G
Am emotii J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
chiar acum ma gandeam la tine! ce emotii? mai mult de jumate din placinta e deja in burtile noastre! absolut delicioasa!
editez, mi-a ramas un petic de aluat in care am pus branza sarata si am facut o mica placinta, merge de minune in aluatul asta.
J G spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
chiar acum ma gandeam la tine! ce emotii? mai mult de jumate din placinta e deja in burtile noastre! absolut delicioasa! editez, mi-a ramas un petic de aluat in care am pus branza sarata si am facut o mica placinta, merge de minune in aluatul asta. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Ce placere mi-ai facut! Multumesc mult
Aluaturile lui Michel Roux sunt... extraordinar de bune. Te poti baza pe ele 100% si-s foarte versatile. Eu folosesc pate brisee la tarte, mai ales.