Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

oana ... te-au internat pt tensiune 14?!? ma rog, 10 ala e cam mare intr-adevar. multa sanatate si sa speram ca n-a fost decat un episod si nu creste mai mult de atat

lena nu te mai lua dupa masuratori la eco. tu ai un UM. si in functie de ala se calculeaza DPN (nu ca nu ai stii ) tu te iei dupa DPN-ul tau si calculezi varsta sarcinii si vezi daca masuratorile lui bb sunt in grafic.
sunt copii care se nasc la termen cu 2700 si altii, ca al meu, care se nasc la 4500. e aproape dublu! cum crezi ca evolueaza ei in burtica?!?

mami de (30.06.2005) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

elly, vin si eu la piscina :D

nane, bafta la doctor.
oana, ai grija de tine.

am vb cu jade. e bine. daca nu naste pana luni, ii programeaza cezariana la 38 de sapt.
are 36 acum.

fetelor, a venit marfa pt magazin pe care eu am comandat-o in functie de nevoile mele
m-am umplut de hainute roz

cine vroia paturica crosetata?
am comandat cateva. una am oprit eu, una jade, mai avem una albastra si una alba.
maine poimaine urcam si marfa pe site, dar daca vrea cineva paturica sa zica si o opresc.
racheel, tu vroiai?

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nane, aveam tensiunea 12cu 8 , rar 13 cu 9. Era ok. mi am luat o asa din intamplare fara niciun simptom si era 14 cu 10.

Am venit la spital, si mi s a dat un dopegyt iar acum stau fara tratament, doar cu monitorizare din 2 in 2 ore sa vedem daca intr adevar e hta sau a fost numai un accident.
azi am facut toate aanalizele la sange. bune toate. mai putin glicemia - mica 72.maine sumarul de urina care e f important in hta. vedem ce iese. daca e bun plec acasa.

Oana 35+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

oana ... te-au internat pt tensiune 14?!? ma rog, 10 ala e cam mare intr-adevar. multa sanatate si sa speram ca n-a fost decat un episod si nu creste mai mult de atat

lena nu te mai lua dupa masuratori la eco. tu ai un UM. si in functie de ala se calculeaza DPN (nu ca nu ai stii ) tu te iei dupa DPN-ul tau si calculezi varsta sarcinii si vezi daca masuratorile lui bb sunt in grafic.
sunt copii care se nasc la termen cu 2700 si altii, ca al meu, care se nasc la 4500. e aproape dublu! cum crezi ca evolueaza ei in burtica?!?

mami de (30.06.2005) si 34+

Corect. Asa am sa fac. Totusi maine e ultima mea zi la serviciu. ca azi m-am enervat prea tare si de acum o sa stau relax acasa, o sa ma plimb si o sa citesc. Multumesc Elly

Sei, ce emotii am... ai grija de tine si odihneste-te sa fii puternica si plina de energie.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna fetele

Felicitari mamicilor si BB sanatosi si cumintei!

Despre noi va pot spune CEZARIANA - 25.08.2011 - ora 9:00

Va pupacesc si vorbim dupa!!!!O sa iau legatura cu cineva ... ink nu stiu cu cine!!!

Va pe toate!

39+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lena,nu te mai stresa ,uneorii medicii astia baga stres in noi sa se afle in treaba . Tu socoteste DPN doar dupa UM !!!!! Ca, creste sau nu creste bebe dupa cum vrem noi ,nu schimba DPN ,mi-a zis doctorul ca aceasta data nu se schimba ,ramane aceeasi .Si la mine bebeita e slabaaaa si mica ,am fost stresata o groaza de timp si am plans ,dar nu pot face nimic

Marryam, ai o dulceata de fata imi place ca e bolfoasaaaa si frumoasa

Haideti fetelor,cine mai naste ????? Tin pumnii

Eu dorm bine doar spre dimineata ,de vreo 2 zile e fffffffff cald,ma sufoc ,obosesc si n-am chef de nimic

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele va pup,plec sa ma internez . O sa intre sot cu vesti in numele meu, ca eu inca nu ma descurc cu tel ,ca l-am decodat si are alte setari acum...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu azi la dr. Bebe are 2541g (e micut dupa ideea mea) insa are avans de crestere la toate masuratorile. Azi suntem in 36s+2z si el are la caput 37s+5z, burtica 38s insa faza cea mai tare femur 34s dar tibie 37s+2z. Asa ca fetelor care erati suparate ca bebele vostru are femurul micut ... nu va mai stresati degeaba ... ca aceste masuratori sunt estimative , in nici un caz exacte.
La CTG mi-a iesit ca nu mai am contractii, deci lui bebe inca ii mai place in burtica la mami ... si se pare ca va sta pana la termen ca nu prea da semne ca vrea afara.

De ieri am inceput acupunctura sper sa ma ajute si sa am o nastere usoara fara dureri cumplite.

Va

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Alayna cum a ramas pana la urma cu analiza la hepatita ?

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lali de ce se interneaza? Naste?? fetelor, imi cer scuze, eu nu mai am timp sa citesc tot si oricum ce citesc uit, la halul in care sunt cu psihicul acum, printre bocete si zecile de teme pe care le mai am de citit pana maine seara cand plec spre examenNu am reusit nici sa fac bagajul de spital sa plec pregatita, am spalat cateva hainute dar cine mi le calca? Nu vreau la examen si sotul nu ma lasa, a zis ca ma duce taras acolo ca e pacat Lumea naste si eu dau examen. Oricum v-am zapacit si pe voi de cap toata vara, mii de scuze...

Oana sper din suflet sa nu ai hta, te inteleg perfect pentru ca trec prin aceeasi situatie. Acum mi-e si frica sa imi iau tensiunea, la cat de agitata sunt...sper din suflet ca bebelina mea sa fie bine, saraca toata ziua sare prin burtica, asta numai din vina mea ca sunt nebuna si nu ma pot controla
Lena nu mai fi stresata, totul e bine cu bebelina ta ( uite cine vorbeste, nu?)

Bag si eu motate pentru toate fetele care nasc saptamana asta si viitoare ca nu stiu cand mai intru :
Hai Bujo, Lalic, Lali, Athosik, Seidana, Natalia( ca sigur nu mai ai mult, mai ales ca naste si sei), Racheel si toate celelalte fete care o sa mai nasteti !!!!!

Va pe toate de 100000000 de ori !

35+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput