Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Lena eu am nascut la privat siptalul international MEdparc din Chisinau, si da pozele sunt in spital, conditiile sunt superbe ne am simtit ca la hotel, insa na cu dureri nu prea e usor sa le treci cu vederea.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Marryan, cat te-a costat nastere si ce include. Si ce medic ai avut... daca il recomanzi...
Ma bate un gand sa nasc la Chisinau...

Tin pumnii la toate fetele care isi asteapta minunea zilele astea

Lena - 33+

Lena nasterea cezariana costa 950 euro cu 5 zile spitalizare, si 6 saptamini dupa nastere monitorizarea copilului si a mamei, 5 mese pe zi. Eu am nascut cu doaman dr Tatiana Nichitina, are mini de aur si are grija de tine timp cit stai spitalizata. Eu as recomanda-o cu inima deschisa.
Nasterea naturala costa 750 euro cu 3 zile in pachet spitalizare si la fel include monitorizarea 6 saptamini.
Daca te hotaresti anunta ma ca eu am cunostinte acolo ca sa vb cu ei sa aiba mare grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Lena nu te stresa, si mie mai zis povesti multe de an stat nu am dormit nopti intergi si zile saptamini si cind am nascut totul a fost perfect, nu uita ca echo nu este fr relelvant dau rateuri mari, mie mia zis ca bebe are 3500-3700 si eu am nascuto de 3350 deci si ca apa este multa si nui bine pu bebe, cind am nascut apele au ft limpezi si placenta in regula ca si la placenta imi ziceau povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

nu raspunde dr. oricum vad ca secretia e din nou alba, deci ar trebui sa ma calmez si sa stau linistita-n pat pana dau de el. dar eu vorbesc, eu aud ca nu stiu ce tot am de plang intr-una. zici ca-s broscoi atata mi s-au facut ochii. crecahormonu' joaca tontoroiu...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Neata si de la noi!

May stiu cum e cu raul si mi-e mila tare de tine Acum mult a fost, putin a ramas. Dupa ce nasti dispar ca prin farmec . Veste tare buna cu tati al vostru. O sa-ti fie mult mai bine cu el in preajma

Camady, Natalia … tinem pumnii sa puteti naste natural.

Lali
ce tare ca v-ati intalnit … in we e posibil sa ajuns si eu in C-ta. Oricum gaza imi pleca cu ai mei la Vama vineri, dar intre timp are si barbata-miu o intalnire si tot plange sa stam si noi o zi macar pe plaja …. So, daca nu nasti pana atunci te scot la un frappe?!?

Racheel dar daca nu e vineri pt ce sa stai in spital in we?!? Inebunesti acolo. Macar sa-ti faca formele de internare dar sa stai acasa si te intorci luni la prima ora.

Darisa, deci tu spui ca e degeaba centura. Off sunt si mai rau in ceata La mine recuperarea a fost destul de grea si din ce povesti am auzit cica centura ti-ar sustine greutatea burtii care nu mai “cade” peste operatie si te-ar ajuta sa nu mai mergi cocosata.
A mai avut cineva centura? m-ar interesa o second opinion

Lena eu zic sa nu te panichezi. Am observat ca medicii in ultimii ani au tendinta de a face din tantar armasar si gasesc si x motive sa recomande cezariene peste cezariene.
Un punct bun pt cele care vor cezariana si dezastru pt cele care vor sa nasca natural. Daca nu ma insel pe prima pagina e un tabel in care poti compara si verifica daca bbul este in grafic pentru varsta lui. Mie mi se pare irelevant faptul ca 2 sapt nu a crescut suficient de mult. Si dupa ce ii nastem fiecare se dezvolta in ritmul lui care nici ala nu este unul constant. Asa ca nu vad de ce ar fi altfel in burtica.

Doamne, tu Anca inca muncesti ?!? Cat mai rezisti?!?

mami de (30.06.2005) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetele, na si eu sunt om, mai vizitez uneori butoiul din cauza de hormoni, nimic special... dar nu il ocup trea mult. Oricum, imediat ce ies trag capacul si il vbat in cuie sa nu mai cada nimeni. OK?
Lena, imi pare rau ca nu ai vesti bune. Hai mami ca nu e mare intarzierea. Sa ai incredere in Nemescu si mergi pe mana lui, stie ce zice
Nane, in patut si insista la medic. probabil nu e nimic, dar e bine sa fie sigur si nu probabil

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc mult pentru cuvintele incurajatoare .

Marryan, mc de info . Te anunt daca ma hotarasc.

Ma gandeam sa imi iau concediu prenatal de joi, dar mi-e frica sa nu intru in depresie acasa singura .

Ma mai gandesc, oricum de joi pana miercurea viitoare imi iau concediu ca vin socrii si sfintim si casa.

O sa incerc sa fiu optimista si sa ma odihnesc cat mai mult si sa pap bine bine.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Lena, sper sa fie numai asa o alarma falsa

Dbunny, ce sa cinez mai? ca eu nu mai cinez nimic de 8 luni.
nu credeam ca o sa fiu in stare atat amar de vreme sa nu mananc dupa ora 5, dar uite ca de nevoie...
sper sa ma tina obiceiul si dupa ce nasc

elly, da, abia il asteptam pe tati.
tu cum mai esti cu casa? te-ai obisnuit?

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

lena parerea mea sincera: medicii in Romania schimba dpn-ul la fiecare ecografie-mare prostie, si bebeii au pusee de crestere, si daca acu 3 saptamani fetita ta era recent ´dospita´, acu mai si stagneaza, nu ia in greutate in fiecare saptamana la fel...deci daca copila mea are aceleasi masuri ca a ta inseamna ca nastem in aceasi ziż nicidecum! principalul e sa puna putin intre eco si eco, sa se vada prin Doppler ca trece hrana bine spre ea ceea ce ai zis ca e ok...

deci, problema cu ceariana recomandata asa usor in Ro, nu e ca ei o prezinta si mamele se arunca imediat, nuuuuu, ei prezinta situatia asa dramatica incat femeia sa ceara urgent cezariana!! Bineinteles ca daca medicul meu, in care am incredere si-l respect mi-ar spune ca-i vreo problema, n-as ezita sa fac cezariana, deci stiu ei cum sa loveasca sub centura!

ancaroro imi pui 9,6 Kg pe sapt astaż cu tot cu gombotii mei, saptamana asta am dat jos 2oo de grame

diseara am musafiri la cina..deci recuperez ce nam pus sapt asta.
Ai fac spanac cu lapte si somon la teflon...la baieti cu ou fript

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Lena nu intri in depresie acasa. E f bine si iti gasesti de lucru, crede-ma. mai citesti, mai vezi un film, te mai vezi cu vreo prietena... trece timpul tzack pack. la mine e a doua sapt de stat acasa si nu m-am plictisit din contra.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

lena parerea mea sincera: medicii in Romania schimba dpn-ul la fiecare ecografie-mare prostie, si bebeii au pusee de crestere, si daca acu 3 saptamani fetita ta era recent ´dospita´, acu mai si stagneaza, nu ia in greutate in fiecare saptamana la fel...deci daca copila mea are aceleasi masuri ca a ta inseamna ca nastem in aceasi ziż nicidecum! principalul e sa puna putin intre eco si eco, sa se vada prin Doppler ca trece hrana bine spre ea ceea ce ai zis ca e ok...

deci, problema cu ceariana recomandata asa usor in Ro, nu e ca ei o prezinta si mamele se arunca imediat, nuuuuu, ei prezinta situatia asa dramatica incat femeia sa ceara urgent cezariana!! Bineinteles ca daca medicul meu, in care am incredere si-l respect mi-ar spune ca-i vreo problema, n-as ezita sa fac cezariana, deci stiu ei cum sa loveasca sub centura!

ancaroro imi pui 9,6 Kg pe sapt astaż cu tot cu gombotii mei, saptamana asta am dat jos 2oo de grame

diseara am musafiri la cina..deci recuperez ce nam pus sapt asta.
Ai fac spanac cu lapte si somon la teflon...la baieti cu ou fript

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mersic DBunny de cuvinte de incurajare.
Problema ca la noi cam de fiecare data era cate un pic. La 5 sapt DPN era pe 8 oct, si de atunci am ajuns la 22 oct . Cred k a mai fost o singura data in care a fost diferenta in 3 sapt de vreo 3-5 zile in rest ori era 1 zi ori deloc.

Oricum eu ma gandesc ca bebe meu creste in ritmul lui. Si nu m-as speria, daca medicul mi-ar fi spus ca mai sunt cazuri... ca nu e chiar asa nasol; adica el nici nu mi-a spus ca e grav, dar nici invers

Lena - 33+

Mergi la inceput