Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Laura, cu intarziere iti urez si eu LA multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salutare!
Deabia ce am ajuns acasa si bantui un pic pe net.
Am fost la Bacau la STRUMFII 3D.Superb!!!
Am mai intrat un pic prin magazinele din Arena si ce oferte faine erau, mama mama bani de-as fi avut!!!Mi-am luat totusi eu si Cosmi cate un trening foarte practic de la Inter..
O prietena cu care am fost si-a cumparat o jacheta de toamna-primavara bestiala cu o reducere substantiala!
Va pup plec !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Buuuuuuuuuuuuuna, fetelor,
Iata ca ma prezint si eu in fapt de seara dupa o alta lunga repriza de tacere...
La multi ani tuturor aniversatilor, mai ales Laura, pe care o tot citesc pe aici, ca si pe voi toate, cand mai reusesc sa mai prind cate putin timp...
Ca toata lumea de pe aici, am re-inceput si noi scoala, cu alte emotii, nu toate pozitive, recunosc, caci, na, timpul vacantei a trecut prea repede si iarasi a trebuit sa vina scoala asta care ne pune sa ne trezim devreme si sa ne facem teme...
Noi de anul asta facem inmultirea si impartirea, asa ca se anunta un an mai greut, de altfel am si abandonat pentru o perioada dansul, caci de anul acesta s-a mutat departe de noi si ne ia foarte mult drumul pana acolo si inapoi...
In rest, incercam sa ne readaptam ritmului de scoala, atat copiii, cat si noi, parintii, desi inca mai avem asa cate o scapare pe afara sau pe la joaca, pentru ca inca nu ne-au cocosat temele inca...Vineri ne luam o mini-vacanta si mergem la Bucuresti, avem in plan sa vizitam si Muzeul Antipa pe care il avem in vizor de mult, inca de cand nu se putea vizita si ne tot promiteau astia ca il deschid...Abia asteptam si eu si copiii.
Legat de vacanta, va recomand cu caldura un loc unde am fost si eu prima data anul acesta, Gura Portitei, si care m-a impresionat pentru frumusetea lui inca neviciata, un loc cu multa liniste si curatenie cum nu stiam sa mai existe pe litoralul nostru...a fost o experienta chiar speciala si cu siguranta mi-as mai dori sa revin aici...Sincer, va recomand, mai ales celor care vor sa fuga cateva zile de zbuciumul vietii de oras.
Va las acum si sper sa ne revedem curand.
O saptamana cu spor la bani si bucurii sa aveti !
Cu drag, Loredana

Mergi la inceput

Salut Loredana!
Ma bucur sunteti bine!

Mergi la inceput

'neatza!
cafea...cafea vrea cineva????
Ce mai ziceti voi??
E o zi superba astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Laura, urari intarziate mai primesti? am cam absentat de pe forum si acum am vazut si eu ca a fost ziua ta. asa ca iti doresc multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

si noi am sarbatorit 6 ani de la nunta, sambata, iar duminica am fost la Almas, la iarba verde. am reusit sa ma insolez si am crezut ca ma ia naiba ce rau mi-a fost. m-a durut capul, am vomat... nasol tare!

Denis merge la gradinita, vad ca pana acum n-a cules nimic, desi colegii lui mucesc, tusesc, mai sunt si cu antibiotic... asta-i gradinita.
eu am facut zacusca, tocana pentru iarna, urmeaza sa mai pun niste gogosari la otet. congelatorul e plin, ca tot as mai avea de pus ceva si prin el.

Alexa, mi-a plouat in gura cand am citit de ciulamaua ta, dar ma multumesc cu ardeii mei umpluti, ca asta am azi la sercici.

le doresc tuturor scolareilor si prescolareilor sanatate si succes si voua o zi buna!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Eu vreau o cafea
sunflower - n-am vrut sa produc asemenea efecte
Ma bucur ca Denis este bine si ca " nu s-a lipit nimic de el " si la noi e bine,chiar si cu Stefan,"inca " nu are nimic.La cresa dimineata , intru cu el in brate in clasa, si cand vine doamna sa-l ia,el intinde manutele sa mearga in brate la ea ( indiferent care este pe tura ) Deci, la noi e ok.Razvan anul asta va face si teatru la gradi, astazi are prima sedinta, abia astept sa vad cum i s-a parut .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Laura,cu mii de scuze de intarziere ,
LA MULTI ANI!!!!!!multa fericire ,sanatate si iubire iti dorim!!!!
Imbratisam toate fetele,va doresc tot binele din lume si o revedere in urmatorul an!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

putine pozici cu noi,o sa mai revin ,stiu ca sunt datoare cu mai multe dar avem multe facute de alti prieteni si de aceea,la scoala am facut ff putine ,am sa incerc sa mai fac sau sa apara pe situl scolii cel mai bine si voi transfera si pt voi.

pupici

http://family.webshots.com/photo/2020819300101502053nmoNrA

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea, ca n-am mai dat demult!

Carmen, sa fiti fericiti impreuna multi ani de-acum ianinte...asta pt. ziua de ieri, nu? Sunt f. frumoase pozele, felicitari Stefaniei pt. concursuri, vad ca deja se catara peste tot..cu cine-o fi semanand, oare? Presupun ca a participat la un concurs, acolo, nu? Si daaaa, mai vrem poze de la scoala! Am zarit si o mamica eleganta si-o fetita si mai si!

Sunflower, La multi ani fericiti inainte si voua!

O zi cat mai frumoasa va dorim!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput