La France (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu azi nu am reusit sa intru pe la voi, am fost ff ocupata .
Ma pregatesc de concediu
Imi place ca s-a mai strans lume.

Vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata! aurelia, ai fost in dordogne? asa imi pare din pozele de pe blog; forumul nu l-am gasit.
Aveti o ferm imensa, adca sint 1000 de capete porcine... io imi aminteam ca ai vaci, de porci nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce activitate, ati ajuns la 30 de pagini! va trebui deschis un nou subiect, schimbam titlul sau il pastram "la france"? ma bucur sa revad lume veche si lume noua pe aici:)
marox, da, am reusit pana la urma sa obtinem derogatia dar ne-au tinut in ceata pana in ultimul moment. primaria de care apartinem ne-a acceptat derogatia dar cica fara sa plateasca "frais de scolarité" noroc ca ceilalti au acceptat si asa si au inscris-o (asta pentru ca copilul era deja la o scoala din zona altfel nu am fi avut nici o sansa)!

ghiozdan tot n-am luat, a zis marox motivele pt care scoala ne-a spus ca nu admite roti (cica copiii se urca pe ele si se trag unu pe altu ca pe carucior + nu pot sa-l urce pe scari pt ca e greu). Nu ne prea gandim deocamdata la scoala, noi suntem inca in Corsica si ne bucuram de soare si de mare dar de saptamana viitoare revenim cu dilemele noastre despre intrarea in CP (m-am bucurat sa vad ca mai sunteti si altii pe aici in faza asta sau ati fost pe aproape:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
doruletz; faina vacanta voastra in corsica
ce faceti,pe unde sunteti
gaby, vacanta faina la SaintMalo
eu am fost la un vide grenier de dimineata, am fost singura, asa ca am putut lua ce am vrut, si nu am venit cu plasa plina de tractoare

va si mai trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dorulet, pai ce-avem cu titlul? sau vrei sa ii punem ceva de genul ... tour de france ŕ la roumaine :))

io as vrea sa o ia pe fie-mea la maternelle, dar nu cred ca sint sanse, ea face doi ani si juma in sept... dosarul l-am facut, am pus si lettre de motivation ...asteptam raspunsul in septembrie.

Mergi la inceput

eu am auzit cazuri si de la doi ani daca au scapat de pampi de tot de tot succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

critinuk, eu am inteles ca in anul cnad copilul implineste 3 ani is obligati sa o ia la maternelle, asta stiu de la o prietena frantuzoaica care e educatoare, apoi in functie de numarul locurilor disponibile!
multa bafta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si eu repede un raspuns mic, inca suntem in vacanta la "canadezia".

Chatonico, daca vrei neaparat sa o ia la scoala la 2 ani jumate cauta o scoala privata nu departe de casa sau servici. O ia sigur si daca o inscrii dupa inceperea scolii. si in general la maternelle nu e scumpa la privata. Asa a fost la David caci tinea neaparat sa mearga si el la scoala ca frate'su si a trebuit sa-i gasesc si lui o scoala caci la noi in village nu era loc si pt. cei de doi ani jumate'. Pupu!

Mergi la inceput

Bunadimineata
In legatura cu gradi privata aici nu e mai ieftina de 600 de eu pe luna de copil plus taxele de inscriere...... sa mor ca am cautat de mi au iesit ochii si la doi copii e cam mult
Inscrierea la gradi la noi se face la primarie si acolo iti zic ca e admisa nu stau dupa gradi sa ma admita ei. la voi nu e asa?
Cu dovada ca am inscris o la primarie ma duc la scoala la director si gata

Mai sunt gradinitele catolice cu vro 2000 eu pe an subventionate de stat si acolo depinde intradevar de director inscrierea noi nu avem una apropiata din pacate

Hai ca nici duminica nu am somn

Mergi la inceput