La France (2)
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
salutare
uite ca incet incet, apar fetele din vechea gasca
oLO , imi pare bine de cunostinta, nu tin minte sa ne fii intersectat pe DC pana acum
bine ai revenit si te asteptam la o poveste cand ai timp
forumul de dincolo era deschis de grupul care a plecat de aici sau ala e altul.
gaby, poate ne vedem in Finistere, depinde daca vine sora=mea din Anglia, ca vreau sa dam o fuga la mare in Spania in septembrie ca mi dor de Andalucia
ce fain ca aveti copii mari de scoala, desi se spune copii mari problem mari, copii mici probleme mici
si eu am emotii pentru Alex mai ales ca schimbam educatoarea iarasi, doamna noastra a iesit la pensie, sa speram ca vom avea parte de o dommna cu multa rabdare cu Alexplus ca acuma e derutat ca vine si Andrei, si deja simte ca ii ia locul.Nu vrea sa doarma decat cu mine seara, si doar pe langa mine sta.
Azi am facut niste gogosi dupa masa si era foarte incantat sa ma ajute.
Fetelor cu 2 copii, cum ati rezolvat problema cu gelozia si posesivitatea, ca eu tot o citesc pe Francoise Dolto, dar una e cartea alta realitate
is pe zona
Marox spune:
Da, de aici imi aduc aminte de ce s-a plecat. Era un grup de persoane de pe Coasta de Azur, se intilneau des in realitate si scriau mult. Formasera un grupuletz destul de exclusivist, nu intentionat, dar faptul ca se cunosteau si vorbeau de activitatile lor nu permitea si celorlalti sa participe la discutie. De aceea au vrut sa faca un topic separat. La care Otilia s-a opus, zicind ca sintem toate din Franta si ar trebui sa scriem intr-un singur loc. Doamnele respective au decis sa plece pe forumul dizident, ce tocmai se crease. Daca tot sintem la amintiri, o mai stie cineva pe Cataghe? Imi placea cum scria.
Olim, eu n-am avut probleme cu gelozia. Deloc, deloc. Da' nici n-am facut ceva special pt asta. De fapt, singurul lucru pe care l-am facut, a fost sa nu informez pe Alex ca va avea o sora. El era micut, nu stiu cit si daca ar fi inteles. A descoperit-o pe Julia la spital si a fost dragoste la prima vedere. "Julia", stilcit, a fost printre primele cuvinte pe care le-a pronuntat.
cristinuk@ spune:
Eu nu cunosc pe nimeni din vechea gasca nici nu stiam ca exista vrun "dincolo"
Olim aici se schimba educatoarele si invatatoarele in fiecare an cica pentru a se invata copilul cu noul
Eu nu stiu ce sa ma fac cu somnul copiii dorm toata noaptea........ dorm si pana la zece iar eu ma scol la 5 sau 6 fresh
chatonel spune:
neata gagici :)
cristinuk, cum sa nu cunosti pe nimeni din vekea gaska? da noi ce sintem?
marox, acum ca zici tu, imi amintesc de asta si le dau dreptate fetelor, ce treaba avea otilia cu cine ce grup face??!!
am intilnit si eu pe lu-more, cind am fost in deplasare la Cannes, a fost o dragutza si m-a ajutat sa gasesc hotel pe o perioada mai lunga, la un pret decent si cu wifi inclus Ne-am si plimbarit pe la Nice, am fost si la o bere... a fost misto.
cristinuk@ spune:
daca habar nu am despre ce vb de une sa stiu eu cat de veche e gasca pe aci hihihi
pe facebook stati? care doreste dau pe pm id ul
olim spune:
salutare si de la noi
eu stau [pe FB, asa ca daca vreti ne putem auzi si acolo
pai candva erau moderatorii mai.....acum e ok.
si daca vroiai sa deschizi alt subiect nu vad de ce nu
uite la cluj sunt 2 subiecte cu mamici, o mamica prin 2007 care nu s-a simtit bine in grup a deschis alt subiect la mamici care functioneaza si azi.Cum spun eu sunt 2 comunitati de pe cartiere diferite.Unul care scrie mai putin acum, dar sunt niste fete super dragute si celalalt care este foarte activ azi, unde scriu mamici cu copii mai mici, burtici.Au fost discutii la inceput, au fost fete care am scris si scriem la amandoua subiectele si unele care nu mai scriu deloc.Dar asta e normal intr-o comunitate asa ,are. gusturile sunt diferite
olim spune:
marox, Alex stie ca vine Andrei, a vrut sa vina la eco s ail vada, ii tot lasa mancare si lui, ii da jucarii sa se joaca, ma pupa pe burtica in fiecare dimineata si seara, ii citeste povesti sa doarma cum ii citim noi lui, ba il cerata cand ma plang ca se misca. sa vedem dupa ce vine cum va fii.
al meu pitic nu doarme foarte mult dimineata, si asta o simtim mai ales sambata si duminica la 7.30 se trezeste in timpul saptamanii sa manance cu ;arius inainte sa plece la servici
is pe zona
olim spune:
cristinuka, se pare ca nu ai activat pm
daca vrei poti sa imi trimiti tu un pm si incep sapaturile pe FB