La France (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

olim vreau si io putina ploaie ca noi ne-am topit de caldura pe insula asta. "noroc" ca nu mai stam asa mult :))
chatonel, vacanta placuta si te asteptam cu impresii. acum am vazut subiectul cu procura, habar nu aveam de asa ceva (si alex are certificat de nastere romanesc dar a trecut mereu ca frantzuoaica si n-am avut pb). Si noi planuim o excursie singure in ro in octombrie asa ca astept sa ne spui cum a fost cu vamesii:) drum bun

vacante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doruletz, trimit toata ploia la voi ca eu m-am saturat de ea
vacanta frumoasa pe insula, am facut si eu un tur virtual, superbe locuri acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Chatonel daaaa mai tin minte::)) Acum ai o lista de recomandari, nu?

Merci pentru St-Malo ... am tot vazut poze si ma batea gandul de un wkd prin septembrie... cand inca mai e soare dar e mai pustiu:)

Drum bun in .ro! Si ai grija. Nici eu nu pot conduce in .ro dar eu oricum is antitalent:))

Daca sunt doritoare de intalnire sudista sa ma asteptati si pe mine sa revin dupa 17 septembrie;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

unde?

Mergi la inceput

si poate una la St Malo

Mergi la inceput

Cristinuk eu sunt in Aix, dar ne intalnim unde va e si voua mai simplu:)Avem si optiuni: o cafea, o amiaza, un wkd :)
Daca cineva are nevoie de cazare pot oferi:)

Eu as merge intr-un wkd la st-Malo:) ca in rest cica lucrez:)

Mergi la inceput

pentru noi we e perfect, al meu lucreaza in timpul saptamanii, plus ca is vreo 200 de km de noi, dar daca se pune de-o intalnire venim si noi
cu gaby nu am sanse sa ma intalnesc, sta doar pana vineri, paote cand ajunge in Finistere

Mergi la inceput

Olim o sa-ti zic cand pot veni:) Ca din Marseille pana la Rennes voi lua un TGV ca la mine is peste 1000km.

Trebuie sa gasesc o vineri in care sa pot pleca:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

eu nu pot pleca mai departe de nice cu copchiii al meu lucreaza si duminica asa ca daca veniti la mine in zona m ar coafa de minune

Mergi la inceput

Cristinuk deci tu propui Nice?

Eu pot veni:) cand revin of course:) Acum mai stau doar pana joi in .fr si apoi tzup sa merg in US ca incep copiii scoala:)

Cine mai e prin sud?:)

Sa trimit mesaj Oanei si Luminitei? Ele sunt in Cannes.

Mergi la inceput