Ce parere aveti despre aceasta terapie? Eu am citit ceva informatii pe net,unele articole se vad clar ca sunt in scop publicitar dar...sunt si persoane multumite de rezultate.Si daca pentru problemele psihice, de exemplu, am putea spune ca poate interveni autosugestia...sau insasi starea de relaxare indusa sa creeze o stare de bine, cum se explica ameliorarea unor dureri de spate/coloana.Pentru asa ceva as apela si eu dar logic...nu inteleg cum niste "atingeri"-nu este vorba de masaj-poate reduce durerea provocata de o scolioza sau o hernie de disc,de exemplu. Cum se poate declansa autovindecarea in asemenea cazuri?Ca in aceste situatii nu e vorba de un dezechilibru al organismului.
M-am hotarat sa deschid acest subiect cand am citit undeva ca in Australia-tara de origine a terapiei, sistemul lor de sanatate deconteaza acest tip de tratament si ca in fiecare spital exista un terapewut bowen.
As vrea sa stiu daca exista membrii DC care si-au rezolvat probleme de sanatate sau macar ameliorat prin aceasta terapie.