m-am gandit sa le folosesc in locul detergentilor obisnuiti, pe criteriul produselor eco sanatoase pentru piele si mediu, dar, exceptand informatiile de marketing , nu am niciun feedback relevant.
ati folosit? ce eficienta au?
ma intereseaza opiniile voastre/cunostintelor voastre de utilizatori, dincolo de marketing si ecologie.
multumesc
Eu am folosit.
Pentru mine, nu-s nici rele dar nici nu m-au dat pe spate. Daca raman fara detergent tot nuci folosesc, insa prefer deterget lichid. Am incercat Sodasan, Sonet, Ecos si inca unul (de la biobunatati, nu-i mai stiu numele), acum cumpar oricare detergent lichid din cele de mai sus, in functie de cum mi-e mai usor (Daca intru in Auchan iau Sodasan, daca cumpar online, in functie de ce imi mai trebuie aleg magazinul si detergentul).
Asa, inapoi la nuci. Dupa mine:
- raportul calitate/ pret e excelent.
- pt spalari zilnice (rufe nu f murdare si nu albe) sunt ok.
Ce nu mi-a placut:
- trebuie neaprat o sare de inalbire pt rufele albe, altfel ies galbui. Si nici cu sarea cu pricina nu pot spune ca m-au dat pe spate. eu am 90% din topurile de vara albe, deci pt mine nu au mers. Eu vreau albul alb .
- dupa 2-3 spalari (pt aceleasi haine) numai cu nuci, simteam nevoia sa bag o tura si cu detergent normal (din cele de mai sus), aveau un miros mai ciudat dupa stat in dulap.. nu stiu... ceva nu-mi placea.
multumesc mult si pentru subiect si pentru alternativele sugerate, care-s si bio si mai eficiente.
toate bune!