Targoviste (13)
Raspunsuri - Pagina 12
tuinea spune:
Buna dimineata.
Getik mama ai niste maini de aur.
Cerceii care imi plac mie sunt astia:
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/search?updated-max=2011-09-27T22%3A22%3A00%2B03%3A00&max-results=7
Tu poti insa sa-mi faci ce vrei tu si ce poti. Nu numai o pereche ca sigur ii iau.
Eu ce sa va spun: am avut un weekend linistit. Am fost sambata la o plimbare pe jos cu o amica din Bulgaria. Apoi la shopping. Duminica de dimineata am gatit supa cu galuste si friptura la cuptor. Dupa amiaza am fost la film si am vazut: Imortals. Bun filmul.
Cam asta este tot.
Va pupic si sa aveti o zi super, super.
getik1 spune:
buna fetele am venit la 
cristina sa inteleg ca ai avut un we relaxant, multumesc de aprecieri o sa ii fac zilele astea, promit 
restul fetelor?????
eu am avut un we ff plin munca multa nu stiu de unde se aduna atat zau
, gata fug iar la treaba
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
tuinea spune:
Buna dimineata,
Getik si eu gata la un ceai. Cat despre aprecieri sa stii ca nu sunt gratuite. Chiar ai maini de aur. Abia astept sa vad ce-mi faci LOL.
Flori pe unde esti mama?
De fetele celelalte ce sa mai zic ca au disparut de tot: Miha nu a mai intrat de un an cel putin...
In rest eu ce sa va zic: nimic nou. Vreme de raha, munca si iar munca. Joi plec la Belfast pentru weekend si abia astept.
Pupici si o zi super.
ginye55 spune:
Sunt si eu pe aici...
Ce va spuneam acum 2 zile? Ca Edi are 2 sapt fara intrerupere la gradi....intuiti ce vreau sa va spun mai departe, nu?
Dap....iar a comis-o...urat rau de tot. Dar am scapat fara antibiotic. Asa ca sapt asta e consemnat la domiciliu.
Eu cu scoala. Aseara la 6 am avut consiliu....asteptam brigada...nimic nou sub soare.
Pup!
tuinea spune:
Buna dimineata,
Bine ai revenit Flori. Eu speram ca no news are good news dar lasa ca va afeceti bine si o sa se duca din nou cu forte proaspete si pana la Craciun nu o sa mai trebuiasca sa mai luati pauza si atunci decat una de placere.
La mine nimic nou. Azi i-am luat lui Roxy o felicitare si un CD sa i le trimit de Sf. Andrei deci la pranz am sa fug pana la posta.
Va pupic si sa aveti o zi super.
ginye55 spune:
Cristina sa inteleg ca Roxi e si Andreea? ![]()
La ce invatatoare este? Am avut cerc vineri la scoala unde invata Roxi. ![]()
tuinea spune:
Flori stiu ca a fost cerc la ei ca nu au invatat vineri. D-na Marcu Georgeta este invatatoare Roxanei.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Nimeni, nimeni...
Eu azi plec la Belfast dupa amiaza yupy-yey-yupy-yey. Abia astept sa-mi vad toti prietenii. O sa am un weekend foarte incarcat dar abia astept sa fiu obosita de atata distractie LOL.
DEci maine nu intru.
Va pupic si sper sa aveti un weekend ca al meu - asta sigur ao sa fie super-super.
ginye55 spune:
Cristina distractie placuta!
Eu am aflat azi ca pe 29 noiembrie am preinspectia de grad.
tuinea spune:
Buna dimineata,
Flori lasa ca va fi bine. Nu-ti face probleme. mai bine cand nu ai timp prea mult sa te gandesti. 
Getik pai nimic-nimic nu zici?
Eu ce sa va zic: am avut un weekend superb a la Belfast, distractie maxima si acum oboseala maxima asa ca imi va trebui cred ca vreo 2 zile sa-mi revin. Acum la servici...
Va pupici si sa aveti o zi super.