Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata
Vine morcovita incetisor incetisor, acu' parca nu ma mai bucur ca e mai devreme cezariana..Cine sa ma inteleaga?
Ma enerveaza ca zmau fix acum si-a gasit sa raceasca, imi face impresia ca i-a pasat si Amaliei ceva fornaiala, si tare ma tem ca o sa fie cu mucii in gat fix cat sunt eu in spital, si pe zmau nu il vad in stare sa se ocupe de un pui bolnavior.

Intrebare: cum se da oscilococcinum la inceput de raceala la pitici??? Gabitza, parca tu stiai..I-am dat acum jumatate de tub dizolvat in apa din sticluta.

Lalu, sper sa organizati o intalneala frumoasa si sa innaugurati casuta voastra cum ai visat!! Cred ca e super sentimentul sa stii ca e gata si e a voastra!

Lumi, sanatate multa Annabellei, si ...bucurati-va de daddy!

Tina, asa cum esti tu morcovita ca te intorci la munca si Geo ramane cu tati, asa sunt si eu ca plec la spital aproape o saptamana si Amalia ramane cu ta'su.. Daca o prinde raceala pe bune, chiar ca imi vine sa imi smulg parul din cap ca nu sunt eu sa o ingrijesc

Cory, super ca bea laptic piticul, si ca e si mare vorbaret!! OFf...de as prinde si eu vremurile astea cu Amalia

Mai si eu ma gandeam zilele astea la Lidia, Diana, Stephy, Lavinia, Ava, Mitzi, si mai sunt o gramada de fete pe care nu le-am mai citit. Sper ca sunt bine si macar ne citesc din umbra..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza dupa pranz
Licu scoatem agitatele la antrenament. 13-14 cred ca e starea de normalitatė: cand vrei cand nu vrei. Eu cred ca as muri de frica sa planific o operatie. Asa, cand o fi, mi se pare mai usor asa ca te inteleg ca iti e teama.
Hai cu agitatele de incalzire:

Lalu, apreciem invitatia si speram sa o putem onora ( adica timpul si burtoiul sa nu ne puna piedici). In orice caz, spor la munci si sa iasa totul asa cum va doriti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Andrei doarme deja, daca a fost harnic de dimineata.

Licurici, eu zic ca si daca raceste Amalia acum, pana luni isi va reveni. Sper totusi sa nu fie cazul. Si probabil zmaul te va uimi, si se va descurca cu Amalia.

Cory, nu stiu nici eu cum sunt: obosita sau obisnuita deja cu trezirile lui. Chiar asta imi zicea o prietena, ca la cat sunt de nehotarata nu voi reusi sa-l intarc. Si Andrei vorbeste absolut tot, doar la capitolul mancare stam cam prost, ca deobicei.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Azi am fost la Regina Maria, la cardilogie pediatrica. Am fost la dr Dumbrava, unul dintre cei mai buni cardiologi pediatri. A cosultat-o la inimioara si apoi i-a facut si un eco pt a fi sigur. Mi-a spus ca uneori nu se aude nimic la ininmiora si copilul poate avea o gramada de probleme.
Eu eram ape ape pe langa el sa-mi dea verdictul. Are suflu sau nu?
"Doamna, stati linistita. Copilul nu are nimic la inima. E sanatoasa." SI acum imi rasuna in urechi vorbele lui. Am fost asa de fericita sa aud asta. Ce sentiment extraordinar te inceraca in momentul in care dr iti spune ca este copilul sanatos.
A fost super domn si mi-a facut si eco cu toate masuratorile, dar mi-a zis sa platesc doar consultatia. Eco era 180 lei si consultatia 110lei, adica ajungeam la 290lei.

Tot astazi am fost si am facut screeningul oftalmologic. Doctorita e tanara si super finuta. A vorbit cu ea si Pinky a cooperat. A stins lumina si a venit cu un aparat care avea o fata desenata pe ea. Apareau tot felul de luminite si Pinky se uita la aparat. I-a facut 3 fotografii. Apoi i-a interperetat rezultatul.
Nu are nevoie de consulatie cu picaturi si alte alea pt ca vede foarte bine. Mi-a zis ca are un foarte usor astigmatism. +25 si respectiv +50. AM intrebat-o ce e asta. Mi-a zis ca in viata uterina, cand se formeaza globul ocular, se incepe de la nerv. Cand se uneste si se face globul complet, este ca o ... mica denivelare. De 7.5microni. Pe masura ce ea va creste, va creste si globul ocular si se va curba, astfel microscopica denivelare, se av indrepta.
Deci, clinic sanatos si la oftalmo.
A costat 50 lei.

Asa ca azi am fugarit pitici si i-am batut si i-am omorat ca NU MAI AM NICI UNUL PE CREIER.

Dupa ce am dus-o pe Pinky pe la diferiti dr, am ajuns si eu la concluzia dr Stamate "e firea domnisoarei se nu fie mancacioasa". Deci am copilul sanatos.

... Nu am scapat inca de scarba aia de candidoza. AM vazut-o azi afara cand a ras. Are pe cerul gurii si pe limbuta. Nu ma mai suporta sa o curat pe limbuta si pe cerul gurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ne-am intors de la eco... bebe e bine...creste are un mic avans de 3 zile. Maine merg sa mi se recolteze sange pt DT.
Dankutza... felicitari pt rezultate si sper sa nu apara alti pitici la orizont.

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
"Doamna, stati linistita. Copilul nu are nimic la inima. E sanatoasa." SI acum imi rasuna in urechi vorbele lui. Am fost asa de fericita sa aud asta.

Felicitari !!
Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Asa ca azi am fugarit pitici si i-am batut si i-am omorat ca NU MAI AM NICI UNUL PE CREIER.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Strumfy, felicitari pt samburelul maricel!! Sa creasca mare si frumos pana la termen!! Ce ati vrea sa fie? Baietel?

Dankutza,

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va pup dragelor!

Am revenit si noi acasa de sambata dar am fost ocupata cu despachetat bagaje, spalat, mers la control etc.
In tara am avut parte de 10 zile relaxante, botezul finutei noastre f frumos iar ea o dulceata si o cumintenie de fetita.
Samburelul din burtica creste, cantareste aprox 851 grame si este tare activ. Astazi am facut si oribilul test ptr depistarea diabetului gestational . La mine a fost nevoie sa il fac mai ales ca David s-a nascut cu 4140 grame.
Si...nu mai sunt singura...mama mea este aici

Licurici, deci scoatem agitatele?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Dankutza, felicitari ptr vestile bune de la medic!!!La fel si ptr Strumfy.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 26+ cu

Mergi la inceput

Nescai agitate nu strica, Dana! Prea someaza de ceva vreme.
Ma bucur ca ai ajutor pe mama ta, si ca totul e bine cu samburelul mare din burtica, tare ma bucur pentru voi!

eu sunt suparata, Amalia a inceput cu muci curgatori, eu cu nas infundat, zmau racit. Asta imi lipsea sa fiu racita..Habar nu am in conditiile astea daca ma opereaza sau intai imi tratez raceala. Daca nu ma lasa sa ma duc la bebe la alaptat ca sunt racita si sa nu duc virusi la salonul lor, numai ganduri negre imi fac.
Ma sufoc de cald in casa, zmau nu ma lasa cu geamul deschis ca cica de la curent am racit (desi toata vara am stat asa si nici naiba nu am patit), ma sufooooc, sunt 27-28gr si nu cred ca mai apuc sa dorm de caldura.

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput