Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
bb_yasmi tu i-ai dat de la inceput si fructe si supica? sau ai inceput pe rand? de exemplu, eu ii pot da oare asa: dimineata un fruct sau suc de morcov+fruct si la pranz supica si restul lapte. cred ca nu are nimic daca deja ii dau 2 feluri pe zi, nu?

hai ca si eu vreau sa mai vad odata meniul lui lucas. sa scrii asa mura-n gura, da?![]()

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
alina06 ii dau morcov+mar sau alt fruct si dupa masa supica. ii dau totul cu lingurita cat vrea ea, n-o fortez. apoi ii dau san, nu chiar imediat, asa cam la o jumatate de ora.

strumphitza spune:
...si afara ploua, ploua
... si-i trecut de ora 8, acusi 9 ![]()
deci good morning de la Londra unde ploua cu galeata, da va rog sa nu ma invidiati, ca nici eu nu va invidiez pentru canicula de o aveti zilelea astea prin Ro , ca asa vazusi aseara vremea, ca o sa va cam coaceti saptamana asta ![]()
![]()
cafeluta careva? acum am facut espresso bun
si mi-am adus si cateva cereale de alea bilute mici crocante de la Nestle cu nesquik 
asta e micul meu dejun , mai tarziu nu stiu ce o sa pap dar pentru acum ma multumesc cu cereale, da fara lapte si cafeluta mea , ca de obicei in fiecare dimineata ![]()
sa va spun ca lui Nick i-au placut sarmalele
cred ca daca nu ii spuneam eu ce boacana am facut nici nu isi dadea seama ca la el carne sa fie cat de multa ca aia-i baza
le-a infulecat ca un lup, dar i-am promis ca data viitoare o sa pun toate ingredientele si nu o sa mai uit nimic ![]()

azi voiam sa iesim la plimbari dar cu ploaia asta, cred ca o sa stam in casa ca unde naiba sa ma duc prin ploaie.... poate ar prinde bine sa iau autobuzul sa ma duc pe oxford street ca mai am sa imi cumpar una alta pentru nunta , de exemplu ciorapi, jartiera si lenjeria intima
nu stiu ce sa aleg bleo, poate jartiera
sau poate nu imi cumpar deloc de asta, doar daca imi iau ciorapi cu banda
si mai trebuie sa ii iau piscoatei una alta si pentru mine niste blugi , un hanorac ceva pentru mine, un trening...ehh multe as avea dar cu piscoata dupa mine nu cred ca e cea mai buna varianta si singura numai eu cu ea ca ea nu are rabdare sa stau eu sa probez, deci trebuie sa merg si cu Nick intr-un weekend.... dar ma uit ca nu mai e mult pana plecam, weekendul asta plecam la socri samabata dimineata si ne intoarcem luni seara ca aici luni , ultima zi de luni din luna august e "bank holiday"= zi libera, pentru tot poporul lucrator deci mergem sa ducem motanul la socri si apoi numai un weekend mai ramane de shopping, 3-4 sept ca apoi pe 11 sept plecam in ro, deci cam aiurea, o sa se aglomereze cam multe pe ultima suta de metri
deja am intrat in priza, am inceput sa visez tot felul de prostii noaptea, sper sa fie bine pana la urma si sa ma stresez eu degeaba acum 
Ia sa imi beau eu cafeluta si sa imi mai pun ordine in ganduri si revin dupa
O zi buna va doresc 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
Neata'!
Strumph cand m-am trezit mi-am adusaminte de un fel de mancare numit Varza a la Cluj...fetele din Ardeal stiu ce zic, eu una ii spuneam sarmale desfacute, asta cam e in fond, doar ca n-are orez....
asa ca sunt convinsa ca a fost totul ffff bun

De ce zici Yasmy ca sotul nu e de acord sa-ti ia ce vrei tu? pai e frumos din partea lui?
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
deci azi ii fac prima supa ii fierb numai morcov?
mami de fete frumoase:
ailed_dota spune:
ce apa folositi pt supa... a mea e fff dura, se albesc paharele

mami de fete frumoase:
roxy_s spune:
ailed eu folosesc apa de la robinet. ca doar fierbe destul de mult.
la prima supica eu am pus de toate, chiar si o ceapa micuta intreaga doar sa dea gust. mie asa mi-a zis pediatra, a zis sa pun de toate ca n-are nimic.
deci poti pune morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel. eu am pus chiar si cateva feliute de ardei.
rosie mi-a zis sa nu pun acum , mai incolo. si cartoful cica sa-l bag peste vreo 2 sapt dar nu mai stiu de ce

roxy_s spune:
strumphitza eu am avut jartiera bleu. ia-ti si jartiera ca este frumos, sa ai acolo de toate, daca vrea Nick sa ti-o scoata cu dintii?![]()
nu de fata cu invitatii cum se poarta acum(mie nu-mi place faza asta) dar acasa in noaptea nuntii

sunt superbe pozele de la ferma, am uitat sa-ti zic. totul este frumos acolo si animalutele acelea sunt asa dragalase toate. scroafa purcelusii imi plac la nebunie

si tu ai slabit...asa mi se pare. si la fata se vede bine. iti sta bine asa.

roxy_s spune:
strumphitza apropo de visat....eu am visat sambata noaptea ca eram insarcinata si aveam o burtica....

![]()
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ailed eu folosesc apa de la robinet. ca doar fierbe destul de mult. la prima supica eu am pus de toate, chiar si o ceapa micuta intreaga doar sa dea gust. mie asa mi-a zis pediatra, a zis sa pun de toate ca n-are nimic. deci poti pune morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel. eu am pus chiar si cateva feliute de ardei. rosie mi-a zis sa nu pun acum , mai incolo. si cartoful cica sa-l bag peste vreo 2 sapt dar nu mai stiu de ce ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
SARU' MANA
o sa-i pun morcov telina si pastarnac sau patrunjel
mami de fete frumoase: