**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina 5 kg vinete,3 kg ardei capia,1 kg ceapa,0.5 l ulei,1 l suc rosii,sare,piper boabe(macinat),foi dafin.
Se coace,se curata si se taie mic vinetele,si capia.
Ceapa se curata si se taie marunt.Se pune la calit un pic ceapa,apoi se adauga vinetele si ardeiul capia.Dupa cateva minute,se adauga sucul de rosii,piperul sarea si foile de dafin. Se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.Se ia de pe foc si se baga la cuptor.Din cand in cand se mai amesteca cu o lingura de lemn. Se lasa la cuptor deasupra zacuscai iese uleiul.
Asa fierbinte de pune in borcane,se capseaza bine, si pana a doua zi se lasa acoperite bine cu pleduri.
P.S. musai sa faci in olasa de tuci

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-multam!Te anunt ce mi-a iesit!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

deci,la 15:45 aveam programare la gineco. si nici nu ajung pana la jumatatea strazii mele ca ma suna de la cabinet ca unei gravidute i s-a rupt apa si s-au anulat toate programarile de azi..deci maine la pranz iar plec si sper sa reusesc sa merg pana la capat

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

fetelor,cum se procedeaza in primul an la gradinita?
adica trebuie sa ma duc acolo pana se incepe gradinita?Cum stiu unde suntem repartizati?stiti..anmanunte de genul..
ca am sunat la Skoda, si d-soara care se ocupa de masina noatra si nu numai, a dat o gramada de buleli.Masina noastra figura ca e gata,dar daca maine ma duceam acolo,ma intorceam tot pe jos. Avea miercuri am stabilit sa ma aud la telefon cu cineva de acolo si sa-mi spuna cand termina cu ea. Azi si maine e la returat la tinichigerie si pregatit pentru vopsitorie, iar de luni se apuca si da culoare pe ea.
Tipa nu mai lucreaza,dar eu tot fara masina am ramas

Asa ca va intreb pe voi,cele cu experienta cum ati procedat voi,ca sa mor daca mai ajung pana in poarta 6 degeaba

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!

Ce faceti dragelor? Nu sunt obisnuita cu noi pe pagina 2 ,asa ca va trec in prima linie.
Profit de liniste,sot e afara cu PAul,Teodora doarme asa ca am intrat fuguta sa vad ce faceti.
Eu ma simt obosita, de data asta nu mi-au mai dat de la spital nici o reteta cu vitamine,si nu am luat nimic.Zic eu ca oboseala e de la lipsa de fier,ca de dormit dorm destul de mult.
Azi trebuia sa vina dr-ita de familie si nu a venit ,nu stiu de ce,si m-am mai si grabit sa vin de la tara devreme,sa fie totul in ordine acasa cand vine ,si nu a anuntat ca nu ajunge. Sper ca nu s-a intamplat ceva grav ci doar ca a avut multi copilasi de vazut si nu a mai ajuns la mine.
Cris bine ca nu ai ajuns pana la cabinet si sa constati ca nu mai e nimeni acolo. Daca te-au anuntat e bine. Hai ca data viitoare nu mai naste nimeni pe programarea ta.
Cat despre don'soara de la Skoda,aaah ce bataie i-as da!

Simina iar m-am plimbat! Am fost cu maxi-taxi da? Cine ma aude zice ca sunt nebuna,ca expun copilul la prea multe,dar sincera sa fiu la fel am facut si cu Paul si nu mi-a parut rau. Sper nici de data asta sa nu gresesc.M-am simtit tare bine la socrela.

Fetelor,eu cred ca nu il mai las o perioada pe Paul la soacra pentru ca : iar plange la baie,nu mai mananca singur,ci daca ii da cineva,si ii da repede-repede. in 5 minute maxim termina de mancat din farfurie. Imi spunea ca nu ii mai pune pampers ziua,ci doar noaptea,dar nu mi-a spus si ca el de fapt face fara nici o jena in chilotel, nu spune absolut nimic . Cel putin inainte sa il duc la ea spunea ca a facut. Am pierdut si progresul asta. Nu mai sta nici pe reductor la wc. Deja sot era un pachet de nervi azi cand a vazut tote astea. Si i-a cam spus ca ii multumim ca il tine la aer curat,dar sa faca cum ii spunem noi, ca nu il vrem in pampers pana la majorat,si nici hranit tot pana atunci. Plus ca l-a stresat tare pe so treaba cu baia,aseara a vrut sa ii faca el baie la socrela,si a inceput Paul sa urle de parca il taia cineva,si a tot plans pana l-a scos sa il usuce. Sa vedem,ca pe 8 vine socrul. Poate il mai las cand vine el o saptamana,ca ii e dor si lui de Paul,dar apoi il vreau acasa,pana vine frigul sa il invat sa spuna inaite sa faca ceva.

Andreea ma bucur ca ai scapat de naveta,lasa ca te acomodezi tu la noua scoala.
Getoo mai ia o pauza mamico,sa nu te suprasoliciti. Si mai lasa nervii cu munca lui Cezar,ca oriunde s-ar duce tot naspa e in ziua de azi,marlanii se fac peste tot,asa ca sa nu te mai mire nimic. Mai rau e ca mai ai o ruda angajata acolo si aveai speranta ca se vor purtta bine cu Cezar. Data viitoare sa isi caute un loc de munca unde nu va mai fi nici o ruda,e mult mai bine asa. Pupici la arici .

Foarte frumos cantecelul despre copilarie.

Anna

Pup pe toata lumea ,intre timp s-a facut tarziu,au venit si baietii de afara ,mesajul e inceput de la 19.

Noapte buna.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am uitat sa scriu despre marea intalnire!
Paul si surioara lui se iubesc muuult! Continuarea maine!Ma bag sa fac baie la urlacios,sa vedem daca nu trezeste toti vecinii.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Abea acu am terminat cea mai mare parte din situatii de facut si simt ca nu mai pot.mai e o zi si maine,nu?
Si ca sa ma enerveze ziua asta la maxim,nu am avut apa toata ziulica

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila[nes],ceai fructat,trabuce si vougue

lali papa fructe,lactate si tot ce aste nevoie,si o sa-ti revii.Daaa, chiar vb cu sotz ca ar fi prea tare sa ma sune si azi sa mai nasca cineva.dar stii ce fac?prima data merg la gradinita sa vad ce si cum,apoi de acolo o sa ma duc la cabinet.Si daca suna,o sa le spun"imi pare rau pentru voi dar deja sunt in fata cladirii la voi si urmeaza sa intru pe usa" .Mie imi place cum procedezi cu copilasii tai,eu cum am reusit sa stau pe picioarele mele dupa cezariana,asta fiind dupa apoximativ 3 saptamani,am scos copila la shopping in carrefour si apoi mereu in parc si la plimbare in mall-uri cu toate cele dupa mine...de la biberoane,paturici,dervetele,pampersi si toate cele.Off,nu cred ca a facut cu rea intentie asa,ci din prea multa dragoste pentru nepot.Dar clar nu a procedat bine.. e important ca ai sustinea sotzului.ma bucur ca Paulica e incantat de noua formatie de 4 si isi iubeste surioara

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salut

Eu is fara chef si cu o groaza de treaba pe cap...nici macar de forum nu am chef...sper sa nu va suparati daca nu voi mai fi prea activa in urmatoarele zile..dar am o stare...in fine...

Pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele ce liniste pe aici

eu ieri am descoperit ca sunt dusa rau si ca mintea zzboara anapoda numai la lucruri importante nu am fost cu actele la cresa si surpriza coprobacteriologicul nu il aveam, de ce? ca eu nu m-am uitat in acte ce m-ia adus tipa de la laborator, ca atare azi am fost in oras din nou sa ii fac analiza.

ieri am fost la cresa sa cunoasca locurile copii ce este acolo si am avut un soc ari nu mai vroia sa plece, cred ca o jumatate de ora am tras de ea sa merga acasa si nu a vrut.

cris la noi la targoviste sau cerut analizele si actele acestea:
pentru parinti: RBW, adeverinta medicala de la medic u de familie din care sa reiasa antecedentele patologice
adeverinta salariat
copie C.I. ambi parinti
pentru copii: coprobacteriologic
exudat faringian
coproparazitar
triaj epidemiologic cu vaccinarile efectuate, eliberat de medicul de familie cu maxim 48 de ore inaintre de intrarea in cresa
copie certificat de nastere copil.
lali

restu fetelor

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput