**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Neata,
Ninia, este delicioasa Elena, acum ma uit la poze, dar am zis sa iti scriu de la prima vazuta
Tortul este miam miam, la cat e de frumos presupun ca a fost si gustos
Voi sunteti toti o familie superba, atata fericire pe chipul vostru si tare tineri si frumosi
Vai, cat e de frumos magazinul de jucarie, este super, si eu vin sa ma joc
ma topesc dupa Elena, e asa de dulce, iar cu pantofii cu toc e mortala
A avut o petrecere pe cinste
Toti sunteti superbi! 
Da, asa e, o am pe sora mea in Luxemburg, prea departe de mine
Dar cand o sa mai ajungem la ea o sa dau de stire poate face cumva sa ne vedem 
Simina, la multi ani lui Andutu
sa fie sanatos si fericit!
Nu a dormit bine copilul, din pacate inca nu a scapat de tot de raceala..in plus are tot felul de toane nocturne, azi-noapte l-a apucat foamea si a trebuit sa manance
eu nu stiu cat o sa mai rezist in ritmul asta
sper totusi sa i se traga de la raceala si sa scapam de noptile nedormite cand o sa-i treaca. Ce bine de tine ca ai concediu, si doua saptamani, ce v-ati propus sa faceti, unde vreti sa mergeti?
Cris, ma bucur ca au mai trecut bubitele si ca ati gasit cauza si tratamentul potrivit. Sper sa nu o mai supere de acum inainte 
Mada, offf, acum nu aveti apa, ce ghinion pe voi, asta va mai trebuia, sper sa scapati repede cu renovarile 
[b]
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
24+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
eumada spune:
Ana Vladut incearca sa te antreneze pentru ce va urma.....sa te inveti sa stai treaza iar noaptea sa te foiesti....Are si el toane...acum le simti mai tare ca esti mai sensibila de aia.
Vazand ca apa nu, moloz da, am plecat si eu de acasa cu fata si gata...
stam la mama bine mersi.....
va pup.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
alynta27 spune:
Buna! AM revenit din concediu. A fost frumos,dar s-a terminat!
Copii au fost cei mai incantati si nu au fost prea obraznici. Am sa pun si poze zilele astea.
Ma bucur ca m-am vazut cu Lali, regret ca nu am cunoscut mezina!
Lacra e o finuta Ioana! Sa va traiasca!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
getik1 spune:
buna fetele, sunt si eu prin zona dar fara chef de nimik,
va pup si mai vin cand o sa ma simpt in stare sa vorbesc
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Simina1980 spune:
Getik-parca minim era 3 randuri!!!!!![]()
sa treaca starea naspa!
Alynta-super ca v-ati simtit bine in concediu!
Anna-avem in plan sa mergem in Retezat,la Ranca o saptamana si apoi sapt cealalta o dedic inceputului gradinitei-nu stiu cum se va comporta Andu si prefer sa fiu prin preajma.Offfff te cred ca ti-e greu cu trezirile nocturne ale lui Vladut!Sper sa treaca repede raceala sa te odihnesti si tu!
Cris-tu dai fata la gradi cu program scurt sau prelungit?Si eu trebuie sa ma apuc de cumparaturi ptr gradi-deocamdata nu i-am luat decat blugi,camasute si bluzite dar mai trebuie pijamalute(cele pe care le are i-au cam ramas mici),ii mai trebuie incaltaminte de interior si nici nu mai stiu ce.Offfffff si trebuie sa- fac si analizele-coprocultura si exudat.Eu nici nu stiu cum se face exudatul asta....as fi vrut sa-i fac si niste analize la sange insa mi-e groaza de intepat si cautat vena.
...ma mai gandesc.
Ema-tu ce mai faci?
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Serialbastre spune:
Buna! Sunt vesela si incantata ... anul acesta voi preda la un liceu in Suceava, deci adio naveta! 
Maine ma duc sa-i dau directoarei de la scoala unde sunt titulara vestea. Nu va fi prea incantata!
Saptamana asta mai merg aici, sa rezolv unele chestii si de luni la noul liceu. Va fi mult de munca, dar scap de naveta!
O zi senina si macar la fel de buna ca a mea!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
madyrizi spune:
azi sunt datoare: 

de la alex al meu.
am cazut in butoiul cu melancolie ca n-am chef de nimic. sunt deprimata ca merge treaba greu, incepe scoala si mai am putin si incep si eu serviciul. deci casa va fi vraiste mult timp de acum incolo...
in fine, bine ai revenit picky, succes noilor gradinei care merg la copiii
si copiii mai linistiti!
andreea, te-ai detasat sau ai dat concurs din nou?
simina, concediu placut! asta e singurul lucru pe care nu l-am facut in cei 2 ani de stat acasa: nu am fost niciodata nicaieri in vacanta. anul trecut am avut grija de bunicul sotului, iar anul asta n-am mai avut bani de plecat... asta e...
anna, si mihaita e cam agitat noaptea. bea apa des si se trezeste speriat ca viseaza urat. nu-i vorba ca ma trezeste noaptea, dar parca simt nevoia sa dorm o noapte intreaga fara pauza. oricum ma culc la 2
. asa ca ce sa mai zic de tine... esti si obosita si nedormita.
sper sa mai revin zilele astea, desi am multe de facut ca trebuie sa bantui cu alex dupa tenisi de sport, trening, rechizite si alte prostii.

pe toate.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emanouela spune:
fetili....traiesc doar ca imi ocup timpul cu diverse
deci simino, is tata ocupata....nu ma intreba ce fac ca n-as putea sa-ti zic, dar is ocupata =))
piticul e plin de bube....ori purici, ca-i plin de caini si pisici puricoase, ori tzantzari
va pup si mai vin eu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Buna seara!
Nu am patit nica azi,doar am fost ocupata![]()
Ninia
nu i-am urat la multi ani piticei tale,nu m-am uitat in lista. Ma ierti
? Uite ce frumos zambesc sa ma ierti
!
:asand gluma la o parte,ii urez Elenei sa creasca mare,frumoasa si desteapta, sa fie sanatoasa , iar voi,parintii,sa aveti putere si intelepciune sa o cresteti om.
Superbe pozicile,atmosfera tare vesela
.
Simina
Picky
te-am simtit tare trista in mesajul ala cu drumul la dus si intors
. Si mie imi pare tare rau ca nu am apucat nici macar sa vorbim la telefon. Te-am sunat dar nu cred ca aveai semnal,si intra casuta,nu m-a dus capul sa iti trimit mesaj. Apoi timpul a trecut asa repede,sambata am zis ca esti ocupata cu pregatiri,duminica obosita,luni am fost distrata si marti aveam contractii. Imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai fi dorit.
Anna abea astept sa povestesti si tu
, dupa ce nasti.
La multi ani frumosi si din partea mea Alexandrelor si alexandrilor,si multumim de ytratatie celor cafre ne-au lasat diverse de halit si baut pe aici
.
Ninia,am uitat sa spun ca am studiat foarte bine tortul vostru,a aratat minunat. Nu v-a fost greu sa il mancati
?
Noapte buna,maine merg sa il aduc pe Paul acasa
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Cafeaua!! Unde e cafeaua! Cine a furat cafeauaaaa????
Hai,trezirea ca va ajunge soarele la burta
!
Eu azi plec dupa PAul,maine ma intorc pe la pranz. Abea astept sa vad reactia primei intalniri
!
Alynta si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit si a doua oara,cum am promis,dar nu m-am simtit in stare. M-am plimbat in jurul blocului doar,penru ca incepuse sa ma doara uterul ,si mergeam intr-o pozitie caraghioasa,usor adusa de spate,ca o babutza
. Ati ajuns bine acasa? Cum s-au comportat copilasii la un drum atat de lung cu masina? Ati rezolvat cu zgarietura de pe fundicul masinii
?
Va pupic pe toate-toate , ma intorc la pregatit gentuta pentru socrela, astept sa vina sotziorul acasa si plecam.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)