**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna am venit la eu acu plec in oras sa ii iaulu ary analizele pentru cresa ca luni sa le duc acolo .

va pup si va doresc o zi buna

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele nu ma injurati dar nu am avut curent,poate doar daca deschideam larg toate geamurile

Am vorbit un pic aseara cu lali(ca au inceput sa sune clientii si nu am mai reusit sa vorbesc cu ea si s-a conversat cu sora mea),si ea si Ioana sunt bine,bebe papa tzitzi,pe ea o doare burta ca inca are uterul marit,dar o sa fie ok.Va pupa pe toate

ana deja am fost la 2 doctori si nici unul nu stie ceva concret,o iau toti pe ghicite,asa ca am mai rasfoit pe forum si am gasit un topic cu "alergie la purici" si culmea,ne incadram perfect.
clody am incercat mama si cu aerius si e apa de ploaie la noi
mady din pacate,pentru saracii toi pomi,nu poti decat sa-i cureti de omizi,taind crangutele afectate anul asta si la anul cand incepe sa dea rod, sa ii stropesti .Misto de tot coafura dar as fi vrut sa te vad si cu fatza, nu numai cu spatele.Si baietii sunt niste zvapaiati
simina stiu ca nu e de ras,dar nu m-am putut abite cand am vazut ce v-a terorizat Andu.Spor la facut declaratii.Deci ati chefuit in stil mare,si mai ales masculii care se pare ca s-au dat in stamba pana dimineata.Fataaaa ce fain ca stie atatea despre masini Andu
lali o sa te sun mai tarziu
sori stai linistita ca nu m-am suparat ca si eu la acelasi lucru ma gandeam,ca la curte sunt multe insecte gen purici,tantari,capuse si mai stiu eu ce dihanii.Acum ii dau claritine sirop 5ml/zi,dimineata o ung pe toata partea afectat cu elocom unguent,iar seara o dau cu mixtura mentolata.Numai ca nu ma steptam sa faca o asa alergie urata de la niste insecte prapadite
ana multam de cafea.Agitata noapte ai avut,poate in seara asta o sa fie ok,si tusea sa fie trecatoare
getik deja facti analizele la aricica??? pai nu se incepe si la pici odata cu cei de la scoala,adica pe 15 septembrie?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-era sa te dau disparuta!
Eu plec acum acasa,am treminat si cu declaratiile deci pot sa dorm linistita!Da'ce ne-a terorizat Andu!-si aseara a facut cam la fel numai ca de data asta a inceput cu "nu pace mie la tezor" si cand in inchideam incepea"apinde!apinde!" de am zapacit saracul televizor cu aprins si stins de vreo 6-7 ori.Sa vedem ce are in program in seara asta!
Va pup!O seara placuta!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

da shi fashitzi????? in traducere...ce faceti?
eu nu stiu inca ce fac, aflu eu pana ma marit, nu???
azi m-a apucat creatia, i-am facut un tortulet piticului, un 'trenulet', numa a tren nu seamana dar na, intentia conteaza, asta o sa il halim noi, ai casei pt ca pt maine la 'party in parc' avem alt tort. asaaaa.....si am vrut sa fac crema de tiramisu si pozna....nu am gasit nicaieri mascarpone asa ca am inlocuit mascarpone cu branza de vaci....n-a iesit ea crema....om vedea maine in combinatie cu blatul si siropul de vanilie
acu va pup si va doresc o noapte linistita......eu peste vreo 2 ore 'intru' (acu 2 ani) in travaliu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

La Multi Ani D A R I U S

La Multi Ani E L E N A

sa cresteti mari si sanatosi, frumosi si norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii
Ema si Ninia, sa va traiasca puisori si sa va bucurati de ei

Eu am urat de azi, ca nu mai intru pana sapt viitoare. Va multumesc pt urari, am terminat si cu cumparaturile si cu bagajele, iar maine seara pe timpul asta dorm cu puiul meu in brate dragul mami ce dor imi e de el.
Va doresc un weekwnd placut , pe sapt viitoare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las

LA MULTI ANI, DARIUS! SA CRESTI MARE, SANATOS, FERICIT, NOROCOS! PUP BAIATUL FRUMOS SI MAMA MANDRA!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

LA MULTI ANI DARIUSICA!SA CRESTI MARE,SA FII SANATOS SI SA AI NUMAI BUCURII SI REUSITE!
Ema-iti doresc sa fii fericita alaturi de puiul tau!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

LA MULTI ANI DARIUS.......SA FII FERICIT.
ITI DORESC CE-I DOREC FETEI MELE,TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa...
haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue

La Multi Ani Dariusica !!!sa cresti mare si voinic,sa fi cuminte si sa asculti de mami

Sa-ti traisca flacaul cuscra

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Darius! Multi si buni!

Cer invoire, ca iar plecam la socri. Nu va bucurati ptr mine, ca mergem la treaba, nu la stat cu cracii la Soare ... dar asta e! Macar Cezara se va bucura de statul all-inclusive la aer.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput