**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetele,am si eu o intrebare...ca sa-i mai dau Mirunei ca m-a disperat alergia asta a ei.Nu ne-a trecut cu nimic din ce i-am dat,ba chiar s-au extins si o vad cum se abtine sa se scarpine cel putin cand sunt eu de fata.
Nici nu am mai lasat-o in gradina ca ne-am gandit ca ar fi de la puful de pe frunzele de rosie sau cine stie ce alte plante,dar degeaba..parca mai rau e.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata

Lali felicitari sa iti traiasca bebita Teodora Ioana sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa

La multi ani !!! Razvan Alexandru sa cresti mare si sanatos!

Cris cu aerius sirop nu vrei sa incerci mie cu razvan nu i-a trecut decat cu asta multa sanatate

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, eu nu stiu cu ce ai putea sa o dai, pot sa-ti zic ca daca Vladut ar fi in situatia Mirunei l-as duce la inca un medic, neaparat dermatolog pediatru, ca sa-i dea tratament sau sa-i faca analize... Pup bubitele sa treaca repede

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele am venit la

am vorbit acum cu lali si este bine va pe toate. zicea ca a duruto un pic uterul, este bine fetita

ary este bine ff agitata ca de obice

LA MULTI ANI ANDUTU[S][S][S] sa fi sanatos, cuminte si sa ai parte de tot binele din lume,

eu revin mai tarziu ca am o stare ff naspa ieri m-am certat cu socramiu la cutite

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Andu, sa cresti mare, sa fii sanatos si s-o terorizezi pe mamy asa cum stii tu cel mai bine

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mai, mai, nu trece zi sa nu ne sarbatorim! deja astept tort in fiecare zi .

LA MULTI ANI, ANDUTU! sa cresti mare si sanatos... si pe mamica de buburuza sarbatorita .

noi ne luptam cu caldura. in casa e foarte bine, e racoare, dar afara e nenorocire. si mihaita vrea sa stea numai afara . avem invazie de omizi, ne-au napadit toti copacii fructiferi plus nucul . nu mai avem ce face si probabil nu vom avea prune si gutui la toamna . faceam o tuiculita si gem de gutui... asta e...

mihaita ii striga pe toti, numai mie nu vrea sa-mi spuna "mama". imi spune "badiiii" . face singur la olita, isi da pantalonii jos si se aseaza, isi cara olita dupa el daca iese in curte sau intra in casa . se schimba toata ziua cu toate hainele, le ameteste de nu mai stiu care-s curate si care-s murdare.

alex abia asteapta sa inceapa scoala. s-a plictisit ingrozitor ca nu am plecat nicaieri anul asta.

deocamdata am poze doar cu freza mea https://picasaweb.google.com/103759269340923220098/Diverse?authkey=Gv1sRgCKCH1Z-DoqTFeA , dar o sa va pun si cu restul imediat ce-mi aduce fina.

revin mai tarziu sa mai aflu vesti despre lali si fetita ei superba care a vrut sa se nasca de 23 august . daca era pe vremea lui ceasca, lali era mama-eroina

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">http://www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
http://picasaweb.google.ro/madyrizi" target="_blank">NOUTATI IN ALBUM
http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=0&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Da - cumparatorul alege&cfs_txt_UMANITAR=pt. Alexandru Hapaleti&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=end_asc&MaxResults=10&sbmtAdvSearch=%3E%3E#results" target="_blank"> pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Mady-deci pana la urma te-ai revopsit!Super freza!
Ce bine de voi care aveti parul mai drept ca puteti sa-l aranjati in fel si chip la mine e teroare daca vreau asa ceva si ma duc la coafor ca se feresc toate!Trebuie sa-mi fac si eu freza in vreun fel ptr sambata la nunta si ma apuca groaza .
Cris-chiar nu stiu ce sa zic sa faci sa-i treaca bubitele Mirunei-poate ar fi bine totusi sa mai consulti un doctor!
Ema-ce-mi doresti tu mie!!!!!Vai ca mi-am adus aminte de terorizat-aseara l-am luat pe Andutu cu noi in pat la televizor ca nu vroia sub nici o forma sa se culce la el in patut-si se uita el la tv si a aratat un reportaj cu marea-vaiiiiiii nu pot sa va spun ce ne-a urlat dupa vreo jumatate de ora ca "unde e malea,malea unde e?"-degeaba ii explicam noi ca nu e,ca o sa mergem sa o vedem,nimic.I-a trecut dupa vreo jumatate de ora cand a vazut un "lilicopter"(elicopter) si,logic s-a pus pe plans ca "unde e lilicopelul"-ce sa mai teroare frate pana la 11.30 noaptea.
Anna-ale sarcinii bucurii!Poate fi si de la fructe balonarea insa nu neaparat! mare sa treaca!

Ma intorc la trebi ca deh vine 25 si iar declaratii !

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Madi, f frumoasa coafiura, dar abia astept sa vad si cum ti-a stat cu ea. in schimb l-am mai admirat putin pe Mihaita, ce frumusete de copil
Simina, nu ne-ai povestit mai nimic de la petrecere spune-ne cum s-a simtit Andutu, cum a reactionat cand a vazut masinuta, tortul...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

simina, sa stii ca si eu am parul un pic ondulat, asa ca a fost intins intai cu placa si apoi facut asa cum e in poza. nu a iesit poza chiar clara, dar pot sa va spun ca toata lumea mi-a admirat freza... mai ales ca am dat numai 30 de lei pt. toata treaba. si pe rochie am dat 120 de lei, deci super pret la cum arata. unghiile mi le-am facut singurica si mi-a luat vreo 2 ore ca le-am aplicat si floricele . sandalele le-am schimbat pe la 22 cu niste papuci si am dansat de mi-au sarit flecurile .

anna, pt. mine toti copiii sunt superbi. eu sunt indragostita de copii mici. chiar si la nunta era un cuplu cu o fetita de 1 an si 9 luni si o fetita de 9 luni. bineinteles ca am stat si m-am jucat cu fetele, alex la fel cu cea mare, chiar daca nu ne cunoasteam. apoi am aflat ca era prorectorul de la fac. de medicina veterinara , dar foarte volubili si vorbareti .

Edit: am mai pus si niste poze cu baietii mei...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Mady, unde vad pozele?

Mergi la inceput