In vara asta gratarul a fost pentru noi aproape de nelipsit. Fie ca puneam niste pui, legume, sau orice altceva - mirosul era de nedescris, in special daca foloseam condimente mai speciale gen curry sau chimen turcesc . Asa ca invit doritorii si pofticiosii sa incerce cateva retete de gratar minunate, acum cat inca se mai poate face gratar:
www.supereva.ro/info.asp?id=3282" target="_blank">Ton in sos de busuioc cu rosii
www.supereva.ro/info.asp?id=3283" target="_blank">Pastrav umplut
www.supereva.ro/info.asp?id=3284" target="_blank">Kebab de pui cu tapenada
www.supereva.ro/info.asp?id=3264" target="_blank">Burgeri francezi cu sunca
www.supereva.ro/info.asp?id=3265" target="_blank">Mini burgers cu salata de cartofi
www.supereva.ro/info.asp?id=3267" target="_blank">Pui toscan la gratar
www.supereva.ro/info.asp?id=3275" target="_blank">Pui tikka cu salata de castraveti
www.supereva.ro/info.asp?id=3276" target="_blank">Branza de capra la gratar cu mere si nuci macadamia
www.supereva.ro/info.asp?id=3280" target="_blank">Pizza la gratar
www.supereva.ro/info.asp?id=3252" target="_blank">Frigarui din carne cu salata de pastai
www.supereva.ro/info.asp?id=3253" target="_blank">Salata de dovlecei la gratar
www.supereva.ro/info.asp?id=3180" target="_blank">5 moduri diferite de a gati pestele
Voi ce gatiti la gratar?