Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

se pare ca nu v-a atras cafeaua mea
fac una mai aromata

noi am inceput operatiunea olitza
am observat ca daca il las fara pampers zice la olitza, asa ca i-am cumparat chilotei din carrefour cu mickey mouse si il las in cilotzel si tricou prin casa cat nu doarme
deja incepe sa zica ( 2 din 3 ) , chiar daca o sa spal ceva m-am gandit ca e mai usor acum decat la iarna cu haine groase

la gradinite m-am mai uitat si eu
ce nu prea am inteles, programul de masa difera cam mult ca si orar de la o gradinita la alta, unii mananca la 8 altii la 8.30, la 9 ,la 10 - nu prea m-am dumirit

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!

stefan tot face febra, nu stiu cat, ca nu sta sa-i pot lua, face ca porcul la taiere.....azi-noapte pe la 3 frigea si i-am dat cu greu niste nurofen, urla si urla...pana la urma s-a linistit...acum e bine, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu i-a mirosit sa vad cat il tine, ca si ieri tot asa a fost pana spre dupa-amiaza cand brusc s-a facut carpa...

in rest...ce sa zic...am zburat si eu in sfarsit cu avionu, senzatii tari, mi-a placut chiar, la dus asta mic s-a purtat exemplar, a adormit imediat dupa decolare si l-a tinut tot drumul, la intoarcere a fost cam nasol, probabil il ajunsese si pe el oboseala dupa 10 zile de batut strazile vienei (el a stat ca belferul in carucior...).....a facut show in aeroport, nu stiam ce sa mai fac, ce sa mai zic, urla, chitaia, toate astea din carucior, ca altfel voia sa fuga de colo colo, apoi in avion a adormit si cand sa aterizam a inceput sa ZBIERE timp de 10 minute in continuu, banuiesc eu ca de la presiune din urechi, eu una simteam ca fac atac cerebral, parca aveam o oale sub presiune in loc de cap, ceva de genu, asa ca daca si el a avut aceeasi senzatie, se explica....

fetele, va las, o sa revin, am ceva treaba acum...profit ca asta mic e linistit

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ana,ca sa nu te zapaceasca presiunea,trebuie sa tii gura intredeschisa,iar lui Stefan sa ii dai ceva in gurita,suzeta,daca folositi,sau sa bea din sticla

Ziua buna tuturor!

Lara e mai bine,dandana,multumim de gand!A dormit toata noaptea...
La noi e intuneric si ploaieCred ca s-a terminat vara...

Bea,sa nu fie de deochi burtica,ai un zdravenel acolo...Cam asa era si a mea,dar mai aproape de nastere...Am impresia ca te apasa si pe tine jos,asa-i?Pe mine m-a rupt...Lara era intoarsa de la 7 luni si aveam mereu impresia ca vrea sa iasa,desi ea nu avea nici o treaba...

Ne imbracam si mergem la cumparaturi,ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Fac si eu un capitol nou si revin!

:*

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">Botosi "Little Star", www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/187-set-alba-ca-zapada.html" target="_blank">Set "Alba ca Zapada" (www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/186-bratara-alba-ca-zapada.html" target="_blank">bratara si www.lucrumanual.tk/cercei/185-cercei-alba-ca-zapada.html" target="_blank">cercei) si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

merci simply ca m-ai luminat.
Intradevar am participat la o actiune anul trecut cu doua colete cu lucruri pt niste familii sarace din jud neamtz.
Frumoasa si sugestiva iconitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Va invit la un cappucino si o inghetata

sa umplem cu vesti bune,

noul capitol!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/cercei/188-cercei-roco-rosu.html" target="_blank"> Cercei "Roco" rosii, www.lucrumanual.tk/cercei/189-cercei-roco-galbeni.html" target="_blank">galbeni, www.lucrumanual.tk/cercei/190-cercei-roco-bleu.html" target="_blank">bleu, www.lucrumanual.tk/cercei/191-cercei-roco-verzi.html" target="_blank">verzi, www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/192-set-cora.html" target="_blank">Set "Cora" si www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">botosei tenisi roz

Magazinul meu

Mergi la inceput