Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Hai Lore ,curaj,ca vine bebelina!!!

Uite Seidana,ceva in genul asta e paturica , mai am de facut la ea destul.

Eu am fost la dr ,e bine, ir-urile sunt perfecte,deci fetita se hraneste corespunzator , placenta e intradevar imbatranita dar inca isi face treaba bine,cordonul e la locul lui , nu incurca bebelina in nici un fel , lichidul clar si in cantitate perfecta. Dupa femur si torace are 37 saptamani si 3-4 zile,dupa cap 36 , deci nu imi mai fac nici o problema. Acum astept sa vina cand o vrea, bine ca nu mai e cezariana pusa deasupra capului ca drobul de sare.

Va pupic,revin mai tarziu,acum ma bag la somn ca ultimele 3 nopti mai mult m-am zvarcolit si am pocnit un sforaici de ciuda ca sforaie prea tare.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Felicitari Lore, in primul rand.
Suntem alaturi de tine

Lali_mete, eu intrebasem de paturica. Multumesc. Oare daca iau ata mai groasa nu se face mai repede ?

Sei, cu mare placere

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lena eram chiauna de somn ,dau un miel de Paste],sau un ou de cioco . Da,eu am ata mai groasa cu care fac paturica .

Revin dimineaa,ma pun inapoi la somn...

Pentru Raisa
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Lena eram chiauna de somn ,dau un miel de Paste],sau un ou de cioco . Da,eu am ata mai groasa cu care fac paturica .

Revin dimineaa,ma pun inapoi la somn...

Pentru Raisa
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

No problem, Lali.

Somnik pufos

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Felicitari Lore, sanatate multa amandurora.

Eu am avut o zi de pomina. Azi noapte m-am pishat de vreo 4 ori cred, pana la 4 cand m-am trezit cu o durere de sold crunta. Ma doare bazinul de ceva timp, dar in cate-o noapte ma termina. Imi mut piciorul drept cu mana. M-am dus la baie si apoi am incercat sa adorm. Ciuciu. Ma durea nasol. Pe la 5 simt si o durere surda de spate. Cu toata discopatia lombara, nu m-a durut spatele decat la inceputul sarcinii, apoi s-a schimbat centrul de greutate si banuiesc ca nu mai presa pe zona cu probleme. Pana sa ma dezmeticesc mi-am dat seama ca am contractii dureroase. Suportabile dar destul de intense. Incerc sa schimb pozitia.... nimic. Ba mai mult, la fiecare rasucire se intarea mai tare. Sotul dormea tun, nu stiam daca sa-l trezesc sau nu. Pe la 6.30 dau sa ma ridic sa ma duc iar la baie, sotul ma simte si ii zic ca ma cam doare burta. Ma intreaba daca mergem la spital. Ii zic ca ma duc intai sa fac un dus si apoi vad cum ma simt. Aveam si un stres ca nu ma spalasem pe cap si ca nu-mi facusem bagajul, ma si gandeam cum sa pregatesc lucrurile fara sa scol toata casa. Dupa dus observ ca s-a mai relaxat burta, dupa ce de la 5 la 6.30 aveam contractii la 10 min. Ma intind iar in pat si atipesc pe la 8, dar asa, iepureste, ca pitica isi facea de cap in burtik. De cateva zile ma doare de mor cand se misca, se impinge cu toata forta in col si am impresia ca-i simt fiecare oscior. La 8.30 aud lipa-lipa pe hol si imi dau seama ca s-a trezit Filip care vine val vartej la noi in pat. Trage de noi sa ne trezim si cum, oricum nu prea puteam dormi ma duc cu el in sufragerie ca sa-l mai las pe tati sa doarma. Ma intreaba si maica-mea daca mi-e bine, vede ca sunt cam botzita la fata si ma misc cam nasol. Ii povestesc si se cam ingrijoreaza, mai ales ca se pregatea sa plece la R.Valcea la o nunta. Ma mai joc cu Filip, pe la 10 face si tati ochi si il preia ca sa-l duca afara, iar eu ma pun in pat in speranta sa dorm un pic, ma simteam ca si calcata de tren. In timpul asta mai avusesem ceva contractii, tot dureroase dar mai rarute. Atipesc in sfarsit si buburuza incepe iar cu fotbalul. Incep sa ma simt epuizata, mai ales ca odata cu miscarile ei am si contractii dureroase. Nu-mi iese pasenta cu somnul. Ma ridic din pat, observ ca am contractii mai dese daca stau intinsa decat daca stau in sezut sau in picioare. Ciudat. Eram si frustrata ca nu stiam ce sa fac. Sa sun medicul sau nu? Mi-era ca ma trimite la urgenta la control, eventual ma si opresc pt monitorizare si el tot luni vine. Si in timpul asta maica-mea plecata la nunta, tati nu poate sa vina cu mine ca tre sa stea cu piciul. Nu sun. Se face 13.30 si sotul se duce sa culce piticul, trag si eu pe dreapta si reusesc in sfarsit sa dorm. M-am mai intremat, au trecut si contractiile. Nu de tot, dar destul cat sa ma linistesc. Intre timp mi-am facut si bagajul ca sa nu mai stau cu stres. Sper la noapte sa nu faca iar figuri.

Nane eu sunt la Martinescu.
Matza vad ca facem spectacol amandoua, crek avem toate sansele sa ne vedem "pe teren" sapt viitoare, dar poate trecem una pe langa alta si nu stim

bujo mami de Filip si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Wow ce vesti bune

Bine ai venit pe lume minune mica! Sa fii sanatoasa, fericita si sa o faci pe mami bucuroasa! Felicitari Lore! Refacere rapida, laptic mult si acomodare usoara la noua viata!

Bujo - cam asa patesc si eu de cateva nopti...si tot nu e travaliu...ma tot sperie, ma pune pe jar, apoi fac o baie si se relaxeaza

Azi am fost din nou la Cojocna, la baile sarate...n-am facut baita, numai la picioare, insa am stat ca o balena lungita pe prosop si a fost tare bine. Seara am iesit la plimbare in parc, iar acum dupa ce am parcat fetele ma apuc de vizionat Grey's Anatomy si de monitorizat contractii...deja simt ca ma apuca
Sunt tare curioasa sa o vad pe piticica Ma rog sa fie sanatoasa si sa se nasca frumos!cand o fi momentul, ca deja am renuntat la ...as vrea sa fie leu...etc

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna seara si de la noi

FELICITARI LORE
BINE AI VENIT BEBE MARA

Sa aveti grija de voi si acum va urez

39+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

si eu am avut niste dureriiii mai devreme vaiiii nu mai puteam(ma constipasem ingrozitor si piticei nu-i convenea si dadea cu capu in col ma mai deranja si constipatia... nici sa ma ridic din pat nu puteam de durere:( cu chiu cu vai am reusit sa ies afara nu iesea si ma simteam ca si cum as fii avut la propriu o bata'n fund:))(fac si eu haz de necaz) dupa asta parca m-a mai lasat.. dar groaznica senzatie... nu stiam daca se face contractie de la miscarile ei violente, de la constipatie sau daca asta e travaliu.. mai ales ca pipi am tot facut putin si des si ma gandeam ca daca s-a rupt apa in timp ce stateam pe toaleta..si cu dureri ca nush cum sta apasata si blocheaza un pic canalul
daca mai da de cateva ori asa in col se duce naiba:)))) nu ma prinde ziua de luni...

pupici si noapte buna

sper sa reusesc sa dorm noaptea asta fara sa ma vait cum am facut azinoapte

38+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

o oaie, un berbec, o oaie si-un berbec, uite si un miel ... :D

astia de la terasa de vis-a-vis sunt chiar nesimtiti
vorbesc asa tare... cretinii naibii

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa, fetelor!

Schimbare de semnatura 34 saptamani incheiate

AMR aprox. 6 saptamani

Duminica placuta!

34+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fetele!

Vad ca azi dormiti mai mult...e liniste pe aici!

KORA - nu stiu daca ne-au dat sau nu decof la SB, dar eu una am avut o noapte de pomina VIneri spre sambata!
M-am trezit pe la ora 3 sa ma duc la pp si m-a luat in intepatura combinata cu durere si usturime in zona pelviana, se tot repeta din 5 in 5 secunde, m-am tavalit de durere pana la ora 7, am luat 2 no-spa forte si nu au avut niciun efect, am plans ca un copil . La ora 7 a chemat sotul salvarea si m-au dus la Spitalul Bucur unde am avut o experienta HORROR!!! Din cauza ca Municipalul unde trebuie sa nasc are maternitatea inchisa pana la 1 sept a trebuit sa ma duca acolo...De la intrare ne-am facut loc sa trecem printr-o satra de tz, in cabinet era o asistenta care isi cauta muzica pe calculator, mi-a zis sa astept ca in 5 min vine dr. Ea isi vedea linistita de ale ei, cu toate ca eu aratam ca un zombie. A venit o dr rezident la vreo 28 ani, a intrat, a vb cu asistenta de ale lor, s-a uitat pe geam si radeau de satra de afara, vreo 10 min nici nu s-a uitat la mine. In fine ma baga in seama, se stranba ca am venit la spital pt o intepatura, ma urca pe o masa infecta si imi face control barbar cu niste fiare ruginite, am urlat de durere si mi-a replicat: "pai da, asa sunteti voi de la Spit. Municipal, invatate sa vi se faca control cu ecograful, asta e controlul corect, nu ala" . A concluzionat ca totul e ok, colul inchis, cu intepatura-durere nu site ce este, dar a schimabt subiectul ca defapt venisem ca aveam contratii desi ii repetam ca nu am venit din acest motiv, parca nu ma auzea! Mi-a facut o injectie cu no-spa si scobutil ( desi i-am zis ca poate e prea mult no-spa pt ultimele 4-5 ore), m-au intins pe un pat cu o musama patata de tot felul de secretii, am crezut ca vomit acolo. Si chiat nu sunt vreo fitzoasa, dar mi s-a parut inuman tot ce s-a inytalmpalt, de la intrare pana am plecat!
AAAA si mi s-a parut absolut funny ca a ascultat inima copilului cu o palnie de fier, veche, ruginita, de care mai vazusem doar in filme .
In sfarsit, dupa ce mi-a zis ca nu e cazul sa ma interneze, m-a pus sa semnez ca "refuz internarea contrat sfatului medicului" am plecat acasa speriata, diperata, scarbita!

Efectul a fost unul bun totusi: mi-am promis ca nu ma mai apuca nicio durere pana in septembrie!!!!

M-am intins cat un cearceaf, soryy! M-am descarcat si eu

Kora - spor la bagaje si drum bun la mare!

Fetelor, va si nasteri usoare celor care vad ca se tot pregatesc!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

35+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput