Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

pff la aspectul cu securitatea nu m-am gandit! si e cel mai imp

28+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bianca - fain carutul!! Eu inca nu stiu ce sa iau, nu am deloc ideile clare. Si nici prin mag. nu am mers sa testez putin piata ....

Si eu am cada joasa, nici vorba sa stai aplecata cand il speli pe bb. Sotul a facut un suport precum patratul de X si 0 , de atasat pe cada. Din lemn. Si e ok. Asa ca tot pe ala il folosesc si acum. Iar comoda de care iti spun, e aia inclusa in mobila de dormitor ( comoda cu 3 sertare, 2 noptiere, pat, sifonier, mobilierul clasic), deci nu am luat una speciala pt. bb. M-ar fi incantat, da' nu aveam spatiu. Si nici acum nu am, asa ca voi folosi aceeasi procedura de imbaiat si schimbat ca la S.

S. mea a cazut din pat pe la 6 luni ... are la activ 3 pana acum (si sper sa nu mai fie cazul). Dintre care una pe la 2 ani, deci se poate si mai mare fiind. Multumesc lui D-zeu ca nu a fost nimic grav la nici una dintre ele. Aici e o vb ... copiii cad cu ingerii. Adica la o varsta asa mica, au un inger pazitor care ii feresc de rele. Asa se spune.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Bianca si mie imi place acel suport insa nu am experienta daca e si util. mi se pare incomod sa il tot plimbi din baie in camera...sau sa umpli cadita si sa o duci in camera...cadita nu mi se pare un "must" sa fie langa masa de infasat. La inceput esti super rapida cu sters. masat, imbracat...sa nu planga bebele...etc. .

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristi, ma consult si cu sotul si iti zic daca am nevoie de nr de tel al doctorei, multumesc mult

Bianca, cadita se pune in locul unde e masa de infasat, nu e asa? Ceea ce presupune ca daca esti singura cu bebe ar fi greu in momentul in care il scoti din baie sa nu ai unde sa pui copilul. Mie, cand era bebe mic mi se parea util sa am masuta de infasat aproape de cadita, puneam prospul pe masuta de infasat si scoteam copilul din cadita direct pe prosopel, acolo il stergeam, masam..ii faceam tot ce trebuia, dupa ce-l imbracam, dar trebuie sa ai toate la indemana ca sa fii operativa Cat despre siguranta orice masuta de infasat cred ca are centuri

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Brambu, si in Romania este vorba cu ingerasii copilului si cam asa e

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

wild - ultima menstruatie, data probabila a nasterii si, daca vrei, data de nastere a ta. Astea-s datele pt. lista.

Mergi la inceput

Eu recunosc ca nu am avut masa de infasat aproape de cadita. Cadita in baie, infasatul la el in camera. E drept ca era un adevarat ritual pregatirea baitei . Pus totul in ordinea folosirii (crema, ser...etc) pregatit hainutele...il aduceam in prosop in camera lui...ehhh...va incepe iar operatiunea.

Mergi la inceput

cristina - idem! O spalam in baie, daca aveam pe cineva sa imi tina prosopul unde sa o parchez cand o scoteam din apa , daca nu, puneam prosopul pe masina de spalat (care e langa cada), o infasuram rapid si cu ea in dormitor pt. tot ritualul (sters, uleiat, masaj, imbracat etc). Temperatura in casa era peste tot aceeasi, deci nu imi faceam probleme de curent, frig etc.

I-am facut baie in fiecare seara, da' nu pt. ca asa spun cartile de crescut copii , ci pt. ca vedeam ca ii prieste, o linisteste, o relaxeaza. Ii placea. Ca daca ar fi urlat la baie, cautam alte solutii.

Mergi la inceput

la inceput eram amandoi la baie...in timp am capatat dexteritate . si eu pana la 1 an i-am facut zilnic baie, la fel mi se parea ca ii prinde bine...si eram stresata daca nu ajungeam acasa cu el . Acum sigur voi fi mai relaxata. Mi-au placut primele zile cand il spala sotul meu la chiuveta .
Eu nu am fiert apa pt spalat, nu am folosit ceaiuri pt spalat...direct apa de la chiuveta.

Mergi la inceput

da, apa normala, fara alte minuni in ea. Termometru de baie am folosit insa, ca dupa metoda clasica (cu cotul) nu aveam incredere sa ma iau. Nu puteam sa imi dau seama daca e ok sau nu. Asa ca termometrul mi-a fost de folos. Parca intre 37 si 39 grade, daca imi aduc eu bine aminte.

Mergi la inceput