Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady nu mai plangepoate iti provoaca nasterea naturala, cine stie...

idanuca eu am luat dicarbocalm.Si 2 pastile luam( se sug) cand aveam arsuri groaznice.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce-i consultul preanestezic?

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare burtici!
M-am trezit azi-noapte din cauza contractiilor dureroase, dar nu foarte dese. Cred ca bebelusa mea cu siguranta se pregateste sa se nasca inainte de termen. Ingrijorarea era mare ca plecam azi la Varsovia, 500 Km cu masina

Nu stiu daca mai prin vreun wireless sa va citesc, asa ca va urez weekend placut. La intoarcere as vrea sa vad si eu pozele cu botoseii, poate cer aprobare pentru grup si ma primeste si pe mine Seidana.

Eu pentru arsuri iau Rennie, prescris de doctorita, mananc cam trei pastile pe zi, ca am arsuri de la aproape orice. Singura posibilitatea pe care am descoperit-o anti-arsuri e sa mananc putin si aproape deloc fructe crude... dar la fructe nu pot renunta.

Inca o data pupici si fara nasteri inainte de termen!

34 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

May, consultul preanestezic este o intalnire cu dr anestezist, care completeaza un formular cu informatii privind starea sanatatii tale, daca ai mai fost operata, ce fel de anestezie ti s-a facut si daca ai avut vreo reactie adversa la aceasta.
Esti informata despre tipurile de anestezie in fc de nastere (naturala sau cezariana), despre procedura de efectuare a fiecarui tip de anestezie, posibile reactii, info din astea.
In plus, poti adresa orice intrebare ai referitoare la anestezie, iti poti exprima orice fel de temere referitoare la anestezie.

Mentionez din nou ca eu am nascut la particular, nu stiu daca si la stat se face acest consult.

Citat:
citat din mesajul lui May3

ce-i consultul preanestezic?

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

May consultul preanestezic e intalnirea cu anestezistul ca sa stii cui tre sa dai banii

bujo mami de Filip si 37+ cu

Mergi la inceput

pfff... am ditamai burtoiul, parca mai are un pic si-mi plesneste. si cu toate astea, bebe nu pare multumit de spatiu si ma inghionteste periodic, tot incearca sa-si mareasca spatiul locativ.
dr mea ieri cand m-a vazut a fost mirata de cat mi-a crescut burtica de la ultima intalnire (du 2saptm inainte ). of,of,mai-mai!

Sei, la mine trece ptr saptamana asta 0.8 kg in plus. eu tot sper ca pana la nastere sa nu depasesc 85kg , sa nu ajung ca fat bastard cu pielea atarnanda

Mergi la inceput

Esti curajoasa, Alex, sa pleci la drum asa lung fiind in saptamana 35
Sa ai grija de tine, sa nu te fortezi prea mult, sa nu nasti pe drum

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Salutare burtici!
M-am trezit azi-noapte din cauza contractiilor dureroase, dar nu foarte dese. Cred ca bebelusa mea cu siguranta se pregateste sa se nasca inainte de termen. Ingrijorarea era mare ca plecam azi la Varsovia, 500 Km cu masina

Nu stiu daca mai prin vreun wireless sa va citesc, asa ca va urez weekend placut. La intoarcere as vrea sa vad si eu pozele cu botoseii, poate cer aprobare pentru grup si ma primeste si pe mine Seidana.

Eu pentru arsuri iau Rennie, prescris de doctorita, mananc cam trei pastile pe zi, ca am arsuri de la aproape orice. Singura posibilitatea pe care am descoperit-o anti-arsuri e sa mananc putin si aproape deloc fructe crude... dar la fructe nu pot renunta.

Inca o data pupici si fara nasteri inainte de termen!

34 cu Maria Clara

Mergi la inceput

corect dar la stat se face chiar inainte de nastere, nu?
ca eu am facut consultul preanestezic cu o dr si m-a asistat alta dr in timpul operatiei. la particular am facut cu vreo 3-4 saptamani inainte si din fericire intra in costul operatiei. asa ca nu a tb sa dau nici un ban inainte slava domnului ca eu sunt tare neindemnatica la a da 'atentii'

Citat:
citat din mesajul lui bujo

May consultul preanestezic e intalnirea cu anestezistul ca sa stii cui tre sa dai banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mie-mi spui cu datul atentiilor? Si eu am nascut la privat prima oara, acum la maternitate. Habar n-am cum o sa fac cu plasatul plicului. Asta e stresu meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ce face feteleeeeee?
azi - noapte nu am dormit nici un pic, eram treaza si cand s-a luminat de ziua...am avut niste dureri toata noaptea,asa,ca la menstra,dar usoare si continuue..si credeam ca gata,o fi inceputul,si culmea e ca nu eram speriata,chair bucuroasa ca uite,incepem...si de dim,am fost la toilet si cred ca de fapt,era stomacul...dar oricum,a fost tare aiurea sa nu dorm o noapte intreaga

Si am primit pachet din India astazi...ce de hainute iar,si paturici si fel de fel de lucruri fiderite de aici..offff are la hainute de o sa il schimbe mami de 10 ori pe zi...si stiti ca am primit lucruri din toate partile,si de la fiecare exact ce aveam nevoie,fara sa spun nimanui ca am nevoie de asta si de ailalta, de ex, paturici chiar nu aveam deloc, nici una,si uite ca au venit din India...Doamne,cat e de asteptat bebe asta si cred ca vine cu un mare noroc daca a primti el de toate...

Nanna..pai io nu imi fac nici o grija dupa nastere,cu toate ca habar nu am ce inseamna sa cresti un bebe,cat sa pape, cum sa il imbrac,cum sa ii fac baita,cu ce sa il spal..habar nu am, dar vad eu atunci,pt mine,cea mai mare grtija e nasterea..si el , sa il vad o data scos sa vedem ce...amestecatura iese,ca sa nu ii zic copilului " corcitura"..si sa il vad eu intreg sanatos

Mikka,cum te mai simti mami? acum uite,ne apuca toate alea...dureri de stomac,si eu am la fel.

Maria, pitesteanca, ce ziceai tu??????ca nu ai avut dureri d'alea sa ti se taie respiratia?pai de ce, asa sunt durerile cand nasti? sa ti se taie respiratia??????????

Atho, ce repede,ce putin mai ai pana sa il tii in brate pe bebe...

Sei

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput