Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza mamici! Si eu am avut o noapte alba. Adica la mine invers...ceva a avut efect prea laxativ. De pe la 3:00 dureri de burtica, ture la toilet. Apoi a inceput bebe sa faca niste exercitii care s-au lasat cu dueri si mai mari. Nu inteleg. De ce sa ma doara asa tare cand loveste bebe? A fost si trecerea brusca, adica, pana duminica il simteam usor, d ieri loveste puternic de se vede prin abdomen. Nu stiu cat de normal e. O avea ceva? Toata noaptea nu imi venea in minte decat ca nu ii place la mine in burta si vrea afara Am adormit pe la 06:00...stare de spirit vestejita.
Bulinuta stiu ca ceaiurile amare nu sunt indicate in sarcina - sa le bei - eu ziceam de clatitul gurii. Eu cand simt sensibilitate la gingii asta folosesc si ma ajuta.
O zi frumoasa cu burtici relaxate si bebei sanatosi !!!

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

nah, auzi si la tine Cati..cum sa nu ii placa in burta, acolo e paradisul lor
stai linistita, cred ca s-a agitat din cauza ca nu ai dormit tu si ai avut probleme cu stomacul
daca esti acasa, pune-te in pat, pune-ti o comedie romantica si relaxeaza-te
si multa apa

nu cred ca mai fac nici eu curatenie azi.. e prea cald, mai bine stau in pat linistita si ma uit la filme, doar sunt in concediu medical ce atata curatenie

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Azi primim si noi rezultatul la dublu test si sapt asta urmeaza eco transnucala.Sper sa fie totul in regula
Felicitari tuturor burticilor care au aflat ce e bebe.Asteptam si noi poate aflam saptamana asta ce e.Sincer tare imi doresc un carucior albastru
De sport ma voi apuca si eu dar momentan fac destul sport la servici 8 ore ..Lucrez intr-un supermarket si am mereu treaba si alergatura si binenteles si de ridicat dar pana acum nu am avut probleme.pana si durerile de spate din primele luni au trecut .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

L-am simtit si eu pe bebe de vreo doua ori.Prima oara noaptea in somn mi-a tras una in partea stanga de m-am trezit din somn.De fapt am simtit asa ca un gaz puternic doar ca nu gaz din acela de balonare

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua si de la noi poop toate burticilenoi suntem ok azi ceva mai lenes bebe ca ieri iar eu de vreo2 saptamani sufar groaznic de somndorm ma trezesc manc mai sed intinsa,mai citesc presa si iar somn,sportu nu se tine de mine neam,am avut o perioada de alergari dar acum sa dus nema chef(sunt o mica puturoasa dar nu ma certati)asa ca momentan sedem in patut citim reviste si umblam teleleu pe forumuri.Pooop si sa auzim doar de bine

Mergi la inceput

fetelor, spuneti-mi si mie, concediul de risc maternal se da numai daca ai probleme cu sarcina sau se poate rezolva si mai usor??
cred ca cineva(sau mai multe persoane) imi sufla in ceafa la munca si tare mi-e ca o sa faca tot posibilul sa ma zboare...
saptamana trecuta mi-am luat medical si mi s-a spus ca ar fi mai bine sa imi iau risc maternal ca ii cam incurc cu sarcina mea
ma rog , is mai multe chestii..
nu stiu cum sa fac sa trec cu bine de astea 3 luni cat mai am pana intru in prenatal

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

matza, eu nu am auzit sa te trimita acasa de la privat, inainte sa te refaci. inchipuie-ti ca lor le convine sa te tina daca te gandesti ca e in jur de 100 E ziua de spitalizare.
oricum, nu stiu de ce te gandesti tu la complicatii.. si daca ajungi la cezariana, o sa fie bine, simplu si nedureros

eu acum am ajuns acasa. am fost la analize dimineata si apoi sa ii pun cercei la copil. au ajuns si jucariile pe care i le-am comandat de ziua ei cred ca ma duc sa ma intind. nu inainte sa va ofer un pahar de limonada rece.

ah pt constipatie eu am rezolvat-o pe Mara cu pere

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

gianina pentru cine nu a facut sport constant inainte sau nu a fost foarte activa, nu e cazul in timpul sarcinii sa solicite organismul care si asa trece prin modificari majore.
incearca sa te plimbi mai mult, sa mananci cat de cat echilibrat, odihneste-te si bucura-te de sarcina..daca vei vrea o sa ai timp de sport dupa nastere

la mine situatia e diferita, corpul meu asa stie sa functioneze de aproape 3 ani, am si planuri in domeniul sportiv, nu e doar o toana sau mai stiu eu, e un stil de viata pe care vreau sa-l si fructific dupa nastere

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor nu mai rezist cu somnuuuu...imi vine sa ma intind pe birou

ptr constipatie noi folosim prune uscate puse de seara in apa si de dimineata mancate si bauta apa respectiva pe stomacul gol...merge brici!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alice, exact, nu te trimit acasa dar incep sa te taxeze si daca trebuie sa stai mai mult pune 100 euro minim pe zi cazarea plus consumabilele poti ajunge la 500 de euro dintr-un foc ceea ce pentru o familie care a facut un efort financiar si a strans la leu banii de nastere la privat si are si rate pentru casa aia 500 de euro atarna ca piatra de moara.

Pentru constipatie ajuta si KFC
Intr-o ora de la aripioarele alea picante si nu te mai misti de la baie

Mergi la inceput