Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Ma indrept spre saptamana 17 si nu am simtit bebe miscand.
Voi ati inceput sa-i simtiti? Si daca da din ce saptamana si cam cum se simte? Nu e posibil sa confund senzatiile?

Stai linistita. Il vei simti cu sigurana. Nu ai cum sa confunzi trairile. Vei vedea ce si cum. Se spune ca dupa 17 saptamani incepe sa miste. La mine ambii beb au miscat de la 13 saptamani. Dar erau foarte multe fete care abia dupa 18 - 20 de saptamani l-au simtit pe bebe. Depinde unde e format, cum e sacul, placenta, alea, alea... Nu te mai stresa, mai ai destul timp sa te bucuri de delfinasul din burtica.

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (16+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

mai, la mine cred ca incepe sa isi faca prezenta din ce in ce mai mult asta mic..simt tot felul de bule numai in partea unde este el, iar eu nu am probleme cu balonarea, constipatia si chestii de genul, asa ca, eu cred ca e bebele meu din ce in ce mai activ

ce mai ziceati voi p-aci?? de vitamine da
oricum un lucru e cert, vitaminele nu ingrasa, treaba asta cu apetitul crescut de la vitamine cred ca e psihologica
eu am luat foarte multe vitamine in timp ce faceam sport intens si nu am simtit nimic in neregula cu apetitul meu sau cu greutatea

in schimb am o chestie si parca mi-e aiurea sa imi sun doctorita pentru treaba asta..ma doare burta la orgasm
voi aveti crampe dupa orgasm??
nici asta nu ma ingrijoreaza neaparat, ca am citit ca durerile astea in timpul sau dupa orgasm sunt inofensive pentru copil si pot fi o combinatie intre factorii fizici(cresterea fluxului sangvin) si cei psihologici(teama de a dauna copilul in timpul actului sexual)

Daca faci sport, pai poti sa iei doi saci de vitamine pe zi. Excesul se consuma si organismul este solicitat. Eu stau precum closca mai mult intinsa. Vitamine imi trebuie mie...

Treaba cu orgasmul... Hmmm... Eu nu cred ca este de la orgasm, ci de la sperma. Sperma da contractii si de aici intarirea burticii si incordarea lui bebe. Incearca sa eviti ejacularea in interior. Acum ai zone extrem de apetisante, care trebuie exploatate... Nu te speria, sexul nu dauneaza bebeului. Incearca dupa alea-alea sa stai putin intinsa si sa te relaxezi. Daca bebe are comentarii, mangaie-te pe burtica si vorbeste cu el. Poti incerca (la mine functioneaza mereu) un carusel pentru bebelusi, din ala care il invarti de cheita sau tragi de sfoara si canta. Il linisteste instantaneu pe bebe. Eu il foloseam la Yanis si, mult timp dupa ce s-a nascut, il linisteam si adormeam cu acel carusel pe care i-l pusesem cat fusese in burtica.

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

am fost si eu la dr azi ptr interpretare dublu test prin metoda aia mai noua si l-am vazut pe bb in toate felurile...a iesit super bine totul...avem si un raspuns la ce vafi: baietel in proportie de 70%...noi ne doream din suflet o fetita...si piticul vorbeste numai despre bebelusa lui...sper sa se obisnuiasca cu ideea

ieri am crezut ca mor de dureri ...cred ca mi-a plecat o piatra de la rinichi, abia maine ma vede cineva...si azi sunt cam rupta de dureri pe tractul urinar asa

La Multi Ani MARA! sa fii sanatoasa si norocoasa!

in legatura cu nasterea...eu vreau la privat ptr ca ultima experienta a fost destul de nasoala la stat...dr meu nu ia bani, ceea ce apreciez la el ...in schimb asistentele sunt in stare sa iti ia pielea de pe tine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinuta, unde ai nascut? Si ce a fost traumatizant? Doar ghienele de asistente sau ai patit si altele? daca aveti experiente nasoale, nu le tineti numai pentru voi. Macar sa stim si noi sa ne ferim.

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Vad ca niciuna dintre voi nu a abordat problema sangerarilor gingivale la periaj.Desi am citit ca sunt normale in aceasta perioada a sarcinii, nu-mi convin deloc pentru ca le tot asociez cu inceputul paradontozei si asta nu e deloc placut.Sper sa fie doar de la sarcina...Voi aveti?

Sangerarile sunt clar de la sarcina. Este un bonus al gravidoseniei. Hihihihih... Nu se intampla numai la spalatul pe dinti. Si daca iti cureti cu ata dentara sau te clatesti cu apa de gura sau iti ramane ceva intre dinti, ti se poate umple gura de sange. Deci stai linistita ca nu ramai fara dinti si nici maselele nu o iau la vale. Mai ai nitelus si scapi de sangerari. Eu zic mai bine sa te bucuri de alte parti extraordinar de frumoase ale sarcinii, pebntru ca sunt atat de multe si trec atat de repede. Totul e unic intr-o sarcina, ffiecare moment, fiecare saptamana. Traiti-le din plin, pentru ca poate unele dintre voi nu veti mai dori si alt bebe, nu veti mai avea o alta sarcina sau ati facut deja doi, trei si inchideti taraba. Nu va garbiti sa nasteti, nu va rugati sa treaca totul mai repede,nu fiti suparate pentru micile inconveniente. O sa aveti timp sa va bucurati de galuscutele voastre 60 de ani de acum incolo, dar sarcina nu dureaza decat maxim noua luni.

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Asssaaa, cu miscatul si cu bebe. Piticul incepe sa misune prin burtica. De pe la 15 saptamani nu mai sta doar in locul in care s-a format. Bibicul meu se muta cand pe stanga, cand pe dreapta. Daca nu aveti surplus de grasime pe burtica, stati intinse pe spate si sugeti burta. Dupa patru luni bebe e suficient de marisor sa poata fi vizibil. Veti vedea ca in partea unde sta el, burtica este mai umflata.

Va mai rog din suflet sa nu va mai stresati cu kilogramele. Cu putina vointa, le veti da pe toate jos dupa nastere. Eu am luat 28 kg la Yanis si cu putin efort le-am dat pe toate jos. Mancat sanatos, des si cate putin. Si, mai ales, sport... Mi-am recastigat corpul furat de sarcina. Poate nu pare mare scofala. Dar eu eram scandura cand am ramas gravi. Va dati seama cum ma simteam dupa ce aveam cu aproape 30 de kile mai mult si purtam hainele mamei... adica sa sari de la 34 la 48 la haine, e ceva nenica... Si am suferit ca un caine si ajunsesem la depresii naspa rau. Dupa ce am slabit la loc mi-am dat seama ca mi-am facut atat de mult rau singura si m-am infierat aiurea, in loc sa ma bucur de altele. Toate lucrurile rele se uita. Raman doar amintirile frumoase si clipele unice pe care ti le ofera o sarcina si un bebelus.
O sa vedeti ca si starea de beblus dureaza atat de putin. Yanis al meu de pe la patru luni deja era baietel, nu mai arata a bebe crud.... Dar asta e din alt capitol... Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am citit pe sarite.
eu am nascut la regina maria.pe vremea cand nu erau fuzionati cu euroclinic, iar regina maria se numea doar maternitatea din baneasa.
preturile finale sunt in functie de doctorul cu care nasti.
reducere de la CAS am avut 200 de euro nu mai mult. am platit pt cezariana+spitalizare +recoltare/prelucrare si stocare celule stem pt 20 de ani 3200 euro. (mult daca ma intrebati pe mine)

DAR, nu am avut nevoie de nimic de acasa. nici macar chiloti. nu mai zic de calitatea personalului si de conditii. am plecat de acolo ca si cum as fi plecat de la hotel nu de la spital, nici nu am simtit ca am nascut.

matza, ca sa stai linistita, da o fuga pana la ei (suna inainte si programeaza-te), vizitezi si maternitatea, iti arata si bebeii si iti spune si preturile exact.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput

va multumesc pt urari la fel va doresc si voua si bebeilor vostrii

Mergi la inceput

matza, de ce daca ar trebui sa faci cezariana ai vrea la stat si nu la privat?
mie mi-ar fi frica de o expunere asa mare in spital, plus ca nu mi-ar placea sa fiu pe masa de operatie si sotul meu sa alerge dupa medicamente sau ce mai au doctorii nevoie pt mine sau bebe...

bineinteles, depinde si de spital si de personal.. eu vorbesc din experienta pe care am avut-o in spitalul judetean din constanta. si nu la sectia de ginecologie, ci la ATI care in mod normal ar trebui sa fie cea mai dotata si cea mai curata. nu era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Neatza, dragelor!!!

noi fugim in parc!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

azi sunt intoarsa rau, am o stare de usor atac de panica

aerilian si eu am probleme cu gingiile, imi sangereaza cateodata de zici ca-s vampir
alina anto asa e...stiu cum trebuie ingrijiti dar de cand ma stiu visez la fetita mea Mara

catiusor eu stiu ca salvia nu e buna in sarcina...cercetez sa nu ma insel!

annisia eu am nascut la ELias, de unde m-am ales cu un herpes iar Rares, l-a gasit fix sub aerul conditionat...medicul neurolog pe care l-a avut mi-a spus ca si asta poate fi o cauza a hemiparezei pe care a avut-o ptr ca ea nu a reusit sa identifice o cauza exacta a bolii lui mai ales ca intelectul si creierul erau perfect normale...

my lady te invidiez cu parcul

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput