Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Sophia doarme si acum:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aproape:))
A dormit pana la 8.20, cred ca ar mai fi dormit dar atunci m-am ridicat io din pat si dupa 2 minute s-a ridicat si ea dar pe mine nu m-a bagat in seama, a incveput sa-l sacaie pe tac'so, hehe!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ieri Andrei m-a vazut ca am venit cu doua plase din piata, ca atare a vrut si el sa plece la plimbare cu doua plase. Si-a pus niste jucarii in ele si a plecat cu tanti la promenada. Ajunsi in parc, a gasit copilul niste tovarasi de joaca si si-a scos si el jucariile la inaintare: doua masinute si doua perechi de pantofi de-ai mei

ce misto

in ce stare s-au intors pantofii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, cum "s-a taiat" la cap, pe ce a picat sau cum?!

m-am exprimat aiurea..pey facusem toti dus, era apa rau pe jos in baie si ma gandeam sa asez un prosop.gresie era si in baie si in pragul usiii de la baie, si pe holul ala mic de intra in camera. ari a venit eu ma pieptanam si i-am zis sa plece ca aluneca. A plekat , dar s-a intors si cand a alunecat a venit pe hol in fund si apoi a atins putin capul cu pragul de la baie, adika tais curat, ce sa mai, plangea si am luat-o in brate, cand o intrebam unde o doare, am crezut ca nu s-a atins delok de prag, am vazut mana mea de pe capul ei plina de sange...atunci am curatat repede cu rivanol, am pus comprese si plasture, apoi apa marii si tot a inchis bine si s-a vindecat.
apoi am umplut zona cu prosoape sa nu mai alunece, insa a inteles ca nu mai circula singura pe acolo si ocolea locul.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

io m-am visat azi-noapte la intilnirea de saptamina viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

capul spart inseamna ca sangele curge incontinuuu..deci n-a fost cazul nostru.
ciorba de chimen nici eu nu o gust, habar n-am cum e ueak

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aproape:))
A dormit pana la 8.20, cred ca ar mai fi dormit dar atunci m-am ridicat io din pat si dupa 2 minute s-a ridicat si ea dar pe mine nu m-a bagat in seama, a incveput sa-l sacaie pe tac'so, hehe!

dupa cite imi dau io seama, sophia acumuleaza orele nedormite si apoi recupereaza la somn de va speriati voi ... sau nu va mai speriati?

Mergi la inceput

am revenit la socri sa-mi iau odrasla (care inca doarme la ora asta) si acum stau cu nepotii (copiii cumnatului) care au 3 si 5 ani.
Ne-asteapta vremuri grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Atat pot sa spun: pantofii au supravietuit.

Ilinca, eu am vrut sa zic ca a dormit pana dimineata, dar mi-a luat-o Bianca inainte. Cu Andrei o singura data am patit asa ceva si nu stiam ce sa fac cu timpul pe care l-am primit pleasca.

Azi am program de facut tot felul de hartogarii pentru dosarul de doctorat; am tot amanat treaba asta si acum sunt intr-o usoara criza de timp. Asa mi-as dori sa fiu genul ala de om care face toate lucrurile la timp, nu se precipita pe ultima suta de metri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Multe pentru Simply. M-a intristat f tare vestea

Eu am trimis baietii de-acasa ca nu-i mai suport Toata saptamana am stat cu David, caci dupa excursia cu cortul am revenit acasa amandoi raciti. De fapt lui incepuse sa-i curga nasul exact cand am ajuns acolo (cred ca a luat de la gradi), iar pe mine m-a luat cand am ajuns acasa. M-a obosit f tare, mai ales ca in ultimele zile m-am simtit ff rau. Chiar nu stiu ce am. Nu am deloc forta, energie. Ieri seara si alaltaieri nici nu ma puteam ridica din pat. Mi se inmoaie picioarele si mi se incetoseaza privirea. Asa ca stau si vegetez. Ma enerveaza tare mult starea asta. Si acum ma simt ca o leguma, abia de pot sa fac ceva. Sper sa trec mai repede peste perioada aceasta.

Cu cortul a fost ff fain si ff frig noaptea. Ne-am distrat. David a prins pesti cu Cristi, a adunat lemne, a aruncat cu pietre in rau, a mancat gratar (el nu mananca deloc carne, dar gratarul i-a placut f mult), i-a placut sa doarma in cort si mi-a adunat multe, multe floricele Cum gasea o floricica mititica, mi-o aducea mie. A fost asa de dragut Poze n-am facut, caci am lasat aparatul acasa.
Si mie mi-a placut cu cortul, dar in a doua seara mi s-a facut asa de rau de la mirosul de gratar ca i-am pus pe toti sa adune pe intuneric si am taiat-o spre casa. Oricum si lui David incepuse sa-i curga din ce in ce mai tare nasul.

Am gasit o doamna din zona care vine si ne ajuta la curatenie. Vine de 3 ori pe saptamana, dar tot dezastru este in casa Desi am tot facut si eu curatenie. Oricum nu prea sunt multumita de ea, face superficial curatenie, este si mai invarsta si oboseste f repede. Mi-e mila de ea s-o dau afara, dar m-am si saturat sa tot caut pe cineva care chiar se pricepe. Pana acum au fost vreo 5 si nu mi-a [placut decat de prima. Dar aceea venea doar o data pe saptamana si cerea si fff mult. Dar iti facea casa luna si spirt. Doamna asta nici cu aspiratorul nu stie sa dea, ocoleste si nu da nimic la o parte, sub paturi nu da. Cand am vazut ca sterge praful cu carpa uscata am crezut ca lesin. Am zis ca o sa-i zic frumos si o s-o mai invat ce si cum...

Nu stiu ce m-am intins atat la vorba, nici nu cred ca va intereseaza Se vede ca sunt singura acasa, am chef de vorba

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput