Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato sa aveti calatorie fara peripetii si o vacanta minunata "Acasa"! Si mie imi pare tare rau ca nu te cunosc, da' las', ca n-au intrat zilele in sac.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinka, nu cumva nora-mea si-a facut curaj, a trecut pragul salii de mese si acum doarme dusa la gradi???
N-ai mai intrat sa ne spui cum sta treaba!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, cum stai cu pregatirile de concediu?

Mie mi-e soooomn, Andrei a adormit, dar eu nu pot sa trag un pui de somn ca am ore de la patru jumate' si n-are rost sa ma mai naucesc de cap.

Azi ii cantam lui Andrei "Un motan cat un pisoi" (ca eu functionez ca un tonomat, copilul alege repertoriul si eu ma execut) si, cand sa cant referenul, numai ce incepe el:"S-a-nsurat motanul, s-a-nsurat golanul..", dupa care, probabil sa-mi lase timp sa-mi inchid gura care ramasese cascata, mi-a cantat si o strofa din "Vine rata"....am baiat mare!!!

Mergi la inceput

Simona, cum a fost la interviu? Eu m-am gandit la tine azi-dimineata (in dimineata asta a fost, nu?!)

Simplyana, voi cum mai sunteti?

Andiaroro, ati venit din vacanta?

Kea, fii zen, draga mea, ai de nascut un copil, dilemele onor consortului mai pot astepta.

Mergi la inceput

Unde sunteti, tufete???? Am si eu o jumatate de ora de taifasuiala si voi ati disparut cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Unde sunteti, tufete???? Am si eu o jumatate de ora de taifasuiala si voi ati disparut cu toatele.

io-s la birou. M-am plictisit maxim si de abia astept sa o intind.

Mergi la inceput

Bianca, la cat ti se termina programul? Ai reusit sa vorbesti cu omul sibian?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Bianca, la cat ti se termina programul? Ai reusit sa vorbesti cu omul sibian?

Teoretic la 6 mi se termina, dar de obicei fug pe la 5 si ceva sa apuc sa il iau pe Vladimir de la gradinita.

nu am vorbit cu omul sibian. Inca ne gandim daca o sa o facem. Pana la urma mesajul este ca trebuie sa vorbim despre noi si despre ce facem. Si asta o sa o faca unul dintre noi si o sa facem conferinta interactiva cu ajutorul salii.

E o chestie prea personalizata ca sa rog pe altcineva sa vorbeasca despre bookbyte.

Dar mai e timp pana atunci si poate ne sucim, ne mai invartim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La multi ani, Iuca family!
Anaan, ma bucur pentru Gulie dar ce raaaau imi pare ca nu veniti!!
Face cineva capitoliu nou? Ca vreau sa-mi expun o suparare si ma tem ca pana scriu toata tarashenia se face capitol nou si vorbesc singura:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Baga, Ilinca! Dau eu copii-peist in cap nou:D

Mergi la inceput