Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 22
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Acum, voi faceti cu credeti (cele 2 cuscre adica), dar io zic ca acomodarea la gradi se faca fara voi in vizorul copilului. Asa ca luati-va inima in dinti si lasati-i mai mult singuri. Le explicati pe drum ca voi o sa lipsiti putin ca aveti ceva treaba si ca ramana acolo si apoi ii luati, faceti pa si nu va mai intoarceti dupa 2 minute. |
asa e bianca, ai mare dreptate si noua ne-au zis la fel educatoarele sa placam imediat dupa ce il predam la ele fara a reveni sa ne vada ca le stricam munca lor cu acomodarea copilului si ghici ce? dupa ce ajunge in clasa e totul ok, noi nici nu mai existam
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
chatonel spune:
merci fetelor 
iuca, multi ani fericiti impreuna 
multa sanatate ghioceilor bolnaviori si celor care trebuie sa se opereze, mult curaj mamicilor 
Monnvas spune:
Chato, drum bun!
Maine ma duc si eu sa ii fac piticului analizele pt inceperea gradinitei
am un nod in gat...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
Salutare!
Am fost la Cluj, am avut programare la 7.30 si vestea rea e ca noi nu putem veni la Moeciu, insa vestea buna e ca inca nu e necesara operatia. Doctorul i-a dat in continuare niste picaturi de curatare, cat le ia - sapte zile - trebuie sa evitam colectivitatea, pentru a nu-l expune la virusi etc. Polipi are, insa dr. e de parere ca nu sunt atat de mari incat sa impuna deocamdata operatia ( Andrei nu sforaie, nu respira greu), rosu in gat face pentru ca sta cu gura deschisa, iar faptul ca sta cu gura deschisa el nu il pune neaparat pe seama polipilor, cat pe obisnuita, pe care o putem noi corecta cand mai creste un pic, facandu-i observatii sa inchida gura. Imi pare tare rau dupa distractia de la Moeciu, dar imi pare bine ca tratamentul lui Andrei pare sa dea roade si atunci nu vreau sa-l compromit. De-asta incerc sa nu fiu trista si astept relatari cat mai detaliate si mai prompte!
Adevarul e ca, de cand am fost data trecuta la dr, am avut un sentiment asa, ca nu ajungem la Moeciu si nici febra pregatirilor nu m-a apucat...
Anaan spune:
Iuca, multi ani fericiti impreuna si de acum inainte!
Doctorul mi-a sustinut planul cu gradinita, deci noi nu gradinarim decat de prin primavara, poate mai invata sa-si tina gura inchisa pana atunci
.
Bianca2503 spune:
Anaan, bine ca da rezultate tratamentul. Toata lumea intelege ca e mai important andrei in situatiile de genul asta.
Anaan spune:
Chato, drum bun si distractie faina!
Imi pare rau ca nu ajung sa te cunosc in carne si oase, dar ma consolez cu gandul ca n-au intrat zilele si ocaziile in sac.
Dodo-pui spune:
Chatodrum bun...sau mai bine zis zbor lin!
..prin zona fara timp...
all
si surplus pentru Moeciu

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel a venit vacanta, cu jetul din frantza azi plecam, fetelor, ne vedem vineri, live gaska![]() |
Drum bun sa aveti!

Si ne vedem "live"! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute