Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Fetelor va inteleg cu cafeaua si cu Coca-Cola ...dar cred ca ceea mai mare pofta bizara de gravida o am eu...VISEZ ALCOOL ...eu care nu beau nici cat o musculita ...acum ma gandesc la bere, vin rosu, vin alb rece, sampanie si garonne cu lamaie si gheata ...saracu sotu a renuntat a mai consuma bere in casa doar ca sa nu-mi vada ochii de caine oropsit .
In rest am un plan ambitios sa renunt la concediu de vara in favoarea lunii decembrie cand o sa fie frig si urat ...vreau acasa la caldurica si confort .... va tin la curent cu masterplan-ul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu stiu ca alcoolul e f periculos in primul trimestru, cand se formeaza sist nervos. in ultimul trimestru se mai iarta cate un paharel de bere sau de vin...deci cu masura si numai ocazional.

eu am pofta de fructe, dar rau!! nu-mi vine sa mananc nimic altceva. plus insomnii. dupa ce ca-s obosita, mai si stau ca huhurezul noaptea si ma uit pe pereti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Vivela nu ma intelege gresit ..eu poftesc la alcool ...de baut nu as bea gravida ...eu nu beau nici negravida ...dar vad ca la mine poftele functioneaza pe principiul ...nu poti ...il doresti clar...dar de la pofta la actiune ...distanta mare .
Partea cu fructele e deja arta la noi...am noroc de colege bune si mereu e un mar sau nectarina in jur.... ieri am papat niste struguri excelenti trimisi de sefa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

buna!
Am facut testul , si a iesit tot negativ. Hmm..
Pana in Septembrie nu m fac nici un test.
Imi doresc atat de mult acest copil, chiar daca e al treilea.
Acum, suntem la restaurant. A scos actele cumnatul.
O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

buna fetele dragi!

ioanact, ia fara probleme NOSPA cand ai dureri asa; nu sta cu durerile; e de la contractarea uterului; poti sa iei nospa de 80 una pe zi si e fff bine sau doua de nospa 40.

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 7+

Nu mai am dureri.
Multumesc!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare fetelor! Aterizez si eu aici printre voi.
Am obtinut sarcina in urma unui FIV si la prima eco se arata a fi 2 .
Nu prea stiu sa calculez DPN-ul la gemeni dar daca totul e ok si vor ramane tot 2, data e undeva prin 18 martie 2011. Ultimul CM- 3 iulie.
+7

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

amy25 felicitari si bine ai venit la noi! esti prima graviduta cu 2 sarcina usoara si bebei sanatosi sa ai imediat te trec si in listuta
Ioanact imi pare rau pt testul negativ de ce nu mergi la bHCG ca acolo ar trebui sa se vada daca e sau nu sarcina

ca tot vorbeati de pofte, eu mananc fructe la greu si asta nu se intampla inainte de sarcina. daca merg intr-un magazin balesc la orice fel de fruct

Monica, fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Nu prea stiu sa calculez DPN-ul la gemeni dar daca totul e ok si vor ramane tot 2, data e undeva prin 18 martie 2011. Ultimul CM- 3 iulie.
+7

Bine ai venit!!! Tin pumnii sa fie 2 pana la capat...

Referitor la alcool ..poate stiu eu gresit dar dak iei o gura de vin..nu cred ca afecteaza fatul...ideea e sa nu fie in exces.

Mami fericita de strumfita si 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monna3

buna fetele

amy25 felicitari si bine ai venit la noi! esti prima graviduta cu 2 sarcina usoara si bebei sanatosi sa ai imediat te trec si in listuta
Ioanact imi pare rau pt testul negativ de ce nu mergi la bHCG ca acolo ar trebui sa se vada daca e sau nu sarcina

Monica, fericita 9+

E cam greu, pt ca nu stam in CT. Suntem la 70 km re CT, si oriunde mergem tb sa luam si fetele.
Astept pana in Septembrie , av si un CM neregulat, in sensul ca de ex luna asta am avut la sf lunii iar luna viitoare la īnceputul celeilalte luni.
Poate e cum zice Vivela , sa se pozitiveze m tārziu.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

+7

sigur nu e 18 aprilie? sau ultimul cm e iunie? nu de alta dar eu am ultimul cm in iunie, la sfarsit si nasc in aprilie cica, la inceput.

oricum ar fi, sarcina usoara , bun venit.

Mergi la inceput