Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Felicitari viitoarelor mamici. Va inteleg bucuria si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi. Mie inca imi e frica sa ma inscriu pe lista datorita unui istoric nu prea fericit. Am avut 5 pierderi de sarcina. Intre timp am facut o operatie de remodelare a uterului (septat) si dupa 6 luni se pare ca testul de sarcina este pozitiv (am facut 4 deja si parca tot nu-mi vine a crede). Stiu ca perioada critica este pana la 12 sapt. si din acest motiv incerc sa raman "cool". Am totusi o nelamurire. Doctorul mi-a dat un tratament care sa ma ajute sa mentin sarcina (sunt intr-un program de "Recurrent pregnancy loss" la clinica de fertilitate).Tratamentul consta in Progesteron - supozitoare si Aspirina 81mg. Toate prietenele mele sar in sus cand aud de aspirina pe timpul sarcinii si imi e si teama sa le mai cer sfatul. Eu am ceva incredere in medicii de aici, mai ales ca este o clinica serioasa, dar vroiam sa stiu daca mai este cineva care a facut acest tratament, sau macar daca a mai auzit de el. Am inceput sa fac Bhcg (saptamana asta am 2 testari si apoi inca 2 testari la diferenta de 1 sapt) iar pe 8 sept. am primul ultrasound. Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Marcela felicitari pt sarcina ! fi optimista ! de data asta va fi bine...
si ca sa te linistesc putin si eu iau aspirina si amy , defapt toate care am obtinut greu sarcina avem tratamente de sustinere si include si aspirina! nu este o aspirina normala , este aspirina pt bebelusi :)
(aspegic sau kardegic se numeste in franta), se ia pe perioada primului trimestru!
ce mai iei? acid folic? provames?
eu zic sa ai incredere in medicul tau si va fi bine!
daca mai ai intrebari , iti raspund cu placere

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Alina.....fi optimista....sigur e bb3.
Bun venit noilor gravidute!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

brunadria, multumesc de raspuns si de incurajare. Aici ii spune Low dose aspirin. In afara de acest tratament (progesteron+aspirina) nu mai iau decat vitamine prenatale care contin si acid folic. Chiar ma intrebam daca este suficient cantitatea de AF care se gaseste in aceste vitamine (1 mg=1000mcg). Eu sunt dispusa sa imi administrez tot ce se poate pentru a ma ajuta in mentinerea si dezvoltarea optima a sarcinii dar nici nu vreau sa ma hazardez in a lua toate medicamentele posibile in orice doza, care ar putea la un moment dat sa dauneze.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Bine ai venit Marcela,
Si eu am avut Aspenter (aspirina) pe care am scos-o, iar ca progesteron, Utrogestan intravaginal. Intradevar, eu am un tratament cam full dar sunt vitamine si nu imi fac rau.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Fetelor, voua va e greata in fiecare zi la fel?
Pe mine cand ma apuca, cand ma lasa nicio zi nu e la fel.In schimb am o foame teribila, mananc si noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns istrategreta spune:

Fetelor, eu sunt singura fara greturi dar, mananc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui istrategreta

Fetelor, eu sunt singura fara greturi dar, mananc

Chiar acu am citit pe un site ca cele care iau vit B6 nu mai au greturi puternice, in schimb nu s-a putut dovedi corelarea intre cele 2.
Eu iau magne B6*2/zi.de vreo 3 luni.

Mergi la inceput

Link util: http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simvis spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

Neata burtici

Eu cu greata de az noapte.In schimb aseara am mancat de se bateau turcii la gura mea salata de rosii cu branza si ceapa verde bagata intr-o pita.
Ma gandesc cu groaza la septembrie cand incep munca.Saptamana viitoare mergem in vacanta in spania.macar o sa pot sta in pat cat vreau.
Eu ma pregateam pt o sarcina usoara si vezi ca nu seamana una cu alta.Sper sa se duca greturile astea repede.
Simvis ,tu unde stai in uk?Eu sunt in Watford ,herts.

POZE Rares(7 mai 2007)

Filmulet Un anisor

Iertare ca nu am raspuns mai devreme dar zilele astea sunt intr-o continua stare de greata,somnolenta,nu-mi convine absolut nimic..abia reusesc sa stau la serviciu-lucrez la checkouts la un supermarket si iti imaginezi ce chef am de clienti in perioada asta :)
Noi de 4 ani stam pe frumoasa dar mai putin insorita insula Isle of Man, e o insula intre Uk si Irlanda,face parte din regatul unit al marii britanii,aceeasi chestie numai ca se cheama altfel :)
va pup si revin.. ma duc sa pun la copt cativa cartofi..doar atat pot sa pap azi,cu branzica..sa nu aud de altceva :( ah,am papat si niste cirese azi la pranz dar mai rau mi-au facut :((

Mergi la inceput