Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

in primul rand Valeria bine ai venit sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii
Natalia eu sunt treaza, ca de obicei..
Fetele noi azi am semnat contractul cu banca de celule.Ne recoltam si celule stem si mezenchimale, care se folosesc deja cu succes in foarte multe boli.Eu chestia cu cordonul care se taie intarziat nu am auzit-o pana acum, si nu stiu ce sa zic de ea.Sunt sigura ca in majoritatea cazurilor nu se prea practica, iar asta nu stiu sa afecteze foarte puternic copilul.Eu zic ca toata lumea face cum considera ca e mai bine, e o alegere in familie..
Stiu multe cazuri de leucemie si alte boli care pot fi tratate cu celulele stem, am auzit chiar si de cazuri de transplant, asa ca eu consider ca riscul de a nu recolta e mai mare.Am doi copii si vor fi compatibili intre ei, deci imi protejez si baiatul mai mare, si nu mi-as ierta-o daca Doamne fereste ar fi nevoie.Intr-adevar, e o afacere, e costisitor, dar Doamne ajuta sa dam banii astia degeaba, si sa nu fie nevoie de ele.
Am ales banca Lifeline, si sunt destul de multumita pana acum de ea.Va mai tin la curent cu ce se intampla.Mi-au adus chitul, si vor veni sa il ridice cand voi naste, dupa care il vor trimite la Bucuresti, apoi la Londra, si apoi, dupa analize, in Cipru.
BB meu isi baga genunchiul prin buricul meu si il simt asa bine, si il mangai abia astept sa il strang in brate

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu stau si ma intreb cum de va dati voi seama ca da bebele ba cu genunchiul,ba cu fundul ,ba cu capul etc

Eu de multe ori simnt ceva ori in dreapta ori in stanga ,pe lateral ...cum sa traduc...o fi vreo manuta????????????

33+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Alayna cu George imi dadeam seama ca era cu capul in sus, mai ales la contractii, ii simteam tot corpul bine.Acum dau si eu cu presupusul, ca simt ceva ascutit in buric, si se simte asa tare, si il tot misca, o fi oi piciorus, ori genunchi, dar e asa dulce, ca imi iese pur si simplu prin buric si imi vine sa il mananc

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Felicitari lui Maryann si bebelusei Valeria! Trebuie sa fie mare bucurie in familie si mami tare fericita.... mai e putin pentru generatia de aug, un pic pentru sept, ce sa mai zic de lista lunga de oct.
M-am trezit la 4, nu mai pot sa dorm, dar am luat tableta in pat si va citesc. Noroc cu gadgetul asta, ca face insomniile mai usoare.
Acum ca am citit-o pe Ionela, nu mai sunt asa convinsa de utilitatea recoltarii de celule stem si sper sa pot introduce taierea cordonului la peste 1 min in planul de nastere. Merg la sf lui aug la control, de ziua mea de nume Din pacate - cel putin asa simt- doctorita mea e foarte relaxata, nici nu imi da impresia ca as avea vreun cuvant de spus asupra nasterii. Sper acum, mai spre sfarsit, sa fie mai flexibila. Imi tot spune ca e totul in regula, nici vorba de nastere inainte de termen, sa ma bucur de sarcina....

34 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

si eu am urina portocalie, dar iau si elevit si fier... de vreo 3 saptamani o am asa... la inceput m-am speriat pentru ca am citit tot felul de tampenii pe met.. gen sange in urina sau dezhidratare mare.. dar eu beau 3-4 litri de apa pe zi plus pepene si alte chestii.. deci clar lichid am suficiet in organism... pana la urma asa m-am gandit si eu .. ca e de la medicamente..
mie la ultimul control.. de acum cateva zile mi-a zis ca am placenta grad de maturitate 0 ... nu ar fi trebuit sa fie macar 1? a mai avut cineva asa?

35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

pai maria, tu iti cauti probleme cand e placenta prea bine? :D

merci, fetele

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !!
Vreti cafea? Eu as avea nevoie de o perfuzabila cu ness la ce somn am in mine. M-am perpelit pe toate partile toata noaptea ,si m-a enervat sot ca el era asa de linistit, dormea dus,mai si sforaia din cand in cand si eu imi faceam mii de ganduri. Ecografic e mai micuta cu o saptamana , placenta este de gradul 3-4 ,greutate 2820gr . Ionela nu merita batut dr-ul meu, ca saracul imi spunea doar toate optiunile. Mi-a spus sa stau linistita,sa ma odihnesc si sa nu intru in panica ,sa las panica pentru altii,eu sa imi vad de mine. Pentru spital a spus sa nu imi fac griji pentru medicamente,anestezii si ale alea indiferent ca ajungem la cezariana sau nastem natural( ce fel suna,de parca ar impinge si el cand nasc eu !). M-am mai linistit dupa ce am tot vorbit si cu sora-mea,si cu nasa lui Paul, am frunzarit si internetul putin aseara,m-am holbat si pe ecografiile de la Paul ,unde erau prezente calcificatiile de la 33 de saptamani.

M-am apucat de mancare de la 7 dimineata.

Urez si eu cu intarziere La multi ani celor sarbatoriti dupa mine,nu am mai intrat ca am fost intr-o fuga continua ,plus ziua aia fara forum cand am intrat in sevraj la propriu. Ma durea deshtul de la F5 .

Multumesc frumos si pentru urarile venite pentru mine in timpul asta , m-am simtit asa de importanta,si cu asa multe prietene ,m-am simtit cea mai norocoasa cand am citit mesajele.

Racheel felititari pentru achizitionarea apartamentului.

Didi si Sei si ai vostri sunt prea buni la suflet? Al meu ia frecvent cate o teapa de la prieteni si mor de ciuda. Toti apeleaza la el cand au nevoie,si cand are el nevoie majoritatea se cotesc, si eu ma iau de ei,asa suptil, si de multe ori reusesc sa il fac sa se indeparteze de ei.

Athosika cum sa reactionezi cand il vezi pe bb Robert? Ca o mama! O sa plangi de bucurie,si printre lacrimile siroaie il vei desfasa sa il vezi tot, ii vei pupaci fiecare particica din corp si ii vei mirosi fiecare molecula , o sa il asemeni cu o mie de rude sau doar cu sotul ca mine , si o sa se inmulteasca la infinit dragostea pe care o simti acum pentru el!

Idanuca bine ai venit intre noi , sa ai o sarcina usoara pana la termen si bebel sanatos.

Iris legat de unghii stiam si eu ca dr-ii se uita daca isi schimba culoarea in timpul travaliului sau nasterii. Mie mi-a spus sa nu le am opace ,sa nu le am date cu oja inchisa la culoare,ci cat mai spre lac .

Seidana legat de banii la nastere,eu l-am intrebat de la primul consult pe dr daca imi vine de acasa,si daca da,cat imi ia pentru nastere. Mia spus ca 1000 ron,indiferent de care nastere, la cezariana + 200 la anestezist. Daca nu poate ajunge,e blocat undeva,e plecat urgent din oras si nu are cum sa ajunga la timp,ma lasa pe mana medicului de garda,dar sigur va avea grija de mine ca il suna personal. El cand asista la nastere naturala e acolo cu totul,adica cea mai mare parte din timp sta langa gravida ,nu vine in ultimele minute.
Avand in vedere ca e la dispozitia mea,imi vine de acasa, de banii astia imi repara si greseala moasei de la prima sarcina si are mare grija de gravidele lui, eu consider ca il recompensez,nu ca ii dau mita.

Seidana eu o sa am net si dupa mine la spital ,asa ca e foarte posibil sa dau vesti in direct. O sa imi aduca si sot laptopul dupa ce vad in ce fel de salon stau,cate paturi sunt,ca nu vreau la rezerva. In Constanta te tin internata intre 3 si 5 zile daca e copilul sanatos,si as lua-o razna sa stau singurica in timpul asta.
Dar oricum, in afara perioadei de travaliu ,eu sunt prezenta pe forum si ma pot ocupa de capitole.

Mikka sa treaca si la tine starea nasoala.

Oana si eu imi iau burtoiul in brate cand ma intorc de pe o parte pe alta .
Azi-noapte ma luau si niste junghiuri ba pe o parte,ba pe alta,dar nu de uter,ci parca de muschii de pe burta.

Rstul mai tarziu, am treburi acum . Va pupic pe toate.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata la toata lumea

Abia m am trezit ...am dormit lemn azi noapte.

may, felicitari pt vesti!!!
Lali, pana la urma faci ceza. trebuie sa fiti bine amandoua chiar daca asta inseamna liniuta pe burtica!

Ionela, si eu am niste convingeri ale mele...dar cand le exprim mi se pare ca ma lupt cu morile de vant. sunt unele chestii care nu pot fi destelenite din mintea romanului. si acum ca o parere pur personala prefer ca bb sa fie resuscitat daca e ceva dubios decat sa se intarzie taierea cordonului.dc plange din prima si e ok n am nicio problema. dar iarasi: e o optiune personala desi eu in discutia asta n prea am ce cauta pt ca la noi va fi cezariana.

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
e bine afara, s-a mai racorit!
lali , tinem pumnii sa fie totul in regula, monitorizeaza bebelusa pana mergi la eco, asa cum te-a sfatuit doctorul si la un eco performant te lamuresti. si daca placenta e prea batrana asta e, faci cezariana. avantajul medicinei moderne asta este, ca se pot preveni multe neplaceri. capul sus, oricum, maine mergi la eco si te lamuresti.
ionela, eu personal nu mi-as asuma riscul resuscitarii nou-nascutului, pentru nici un alt beneficiu prezumat. cu riscul de a parea denaturata si necitita intr-ale noilor trenduri aleg caile batatorite si sigure.
despre trauma copilului praspat iesit din burtica .... am dubiile mele. ca idee, toata sarcina cu Teodora, i-am vorbit, cantat, citit povesti (la fel si acum la baietel) atat eu cat si tatal lor. dupa nastere, cand mi-au adus-o langa mine, bebeul vecinei de salon urla de mama focului iar Teodora, oricat de bizar pare, se linistea auzindu-mi vocea, nu era nevoie sa o iau in brate. si asa a fost si ulterior. un pic de muzica, mangaiata si vorbit cu ea in soapta (eu sau sotul) o linisteau mult mai bine decat celebrul si mult laudatul luat in brate. legatura noastra cu ea (din prima clipa a sarcinii sotul a fost implicat 100%) era stabilita la alt nivel. na, ca m-am intins ...
bujo, mai e foarte putin pana pe 23 .
may, pentru vestile bune. cu intorsul, mai ai inca timp.

michella mami de Teodora si 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

atoshik, am citi mesajul lui lali, si vin si eu ca gica contra. e posibil sa nu plangi. eu nu am plans deloc la Teodora, pentru ca nu plang cand sunt fericita, nu e firea mea asa. eu imi amintesc ca imediat dupa nastere, mi-au pus-o pe burtica, am vazut-o (am jurat ca un fel de sotul in miniatura) si am revazut-o apoi in salon dupa vre-o 2 ore. dar dormea asa senin ca nu am indraznit sa o ating. doar m-am uitat, pana ce am pus-o la san. abia cand m-am saturat de privit am trecut la operatiunea desfasat/verificat .....

michella mami de Teodora si 34+cu

Mergi la inceput