Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Felicitari Crisspy
Bine ai venit pe lume Andra

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, felicitari! Sa va dea Dumnezeu sanatate si pace tuturor, ca sunteti a familie implinita! Andra, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa o bucuri si alini pe mami, ca tare te iubeste!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mai fetelor, noi dam din un in alta. daca sapt trecuta Ana avea conjuctivita, acum tusim amandoua. eu n-am voce deloc deloc.
pai daca acum se imbolnaveste asa, pai daca vom merge la gradi...mai mult mi-a sta acasa bolnava decat sa mearga ca de acolo sigur va culege multe

incep un trat imuno acum cu ea...ca nu se mai poate

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Buna fetelor,Mai trec din cand in cand sa arunc un ochi ce faceti. Ne-am inmultit si noi. Luca are un fratior nascut in 3 iunie: Felix. Nasterea a fost mult mai ok decat prima. Am nascut natural (pentru Luca nasterea a fost provocata), cu moasa, la casa de moase si partea cea mai misto: in apa! Daca aveti ocazia, va recomand! Felix mananca bine la san, e un copil foarte linistit, zambeste si e jucaus. Luca l-a acceptat usor dar are nevoie de atentie si face tot posibilul sa o primeasca :).Felicitari Veronica75 si Crisspy, proapete mamicute. Ce frumos sa mai vad ca sunt si burtici noi, miere, bpaula, anna-mama. Va doresc un sfarsit de sarcina usor si o nastere linistita.Despre Luca: creste mare si voinic desi nu mai are grasimile alea delicioase de bebe, e chiar slabanog. Ma uit la el si-l vad schimbandu-se in fiecare zi intr-un baietel mare (cum isi zice el insusi). Of, ce trece vremea. Profit la maxim ca am un bebe mic sa-l miros, sa-l alint, sa-l pup. Am decis sa nu mai avem alt bebe si mi se pare trist dar ma bucur ca am luat decizia asta. Trecem mai departe, alt capitol, alte bucurii. Luca vorbeste din ce in ce mai bine desi amesteca franceza cu romana. Face insa distinctia intre cele 2 limbi. Ieri mi-a zis: "Felix are ochi verde" dupa care ezita putin si continua: "comme crocodilu."Nu e foarte sociabil si e genul care sta mai mult lipit de maica-sa in parc daca sunt multi copii galagiosi. Acum vad ca ainceput sa se mai dezmorteasca si el. Striga din fata casei la copiii care trec pe strada sau la vecini "Bonjour. Comment ça va?" Tot e ceva pentru ca mult timp era speriat de bombe daca-l saluta careva.Noi asteptam mandretea de uragan Irene, regiunea unde suntem acum e chiar pe traiectoria lui. Trebuia sa plecam azi in vacanta dar mai stam pana poimanaine sa vedem daca nu ne ia vantul acoperisul pe sus.mami de Luca nazdravan 02.02.2009 +41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Oana, feliciatri. Vrem poze cu Felix. Bafta multa cu uraganul, sa treceti usor.
Cris30, ne gandim si la voi...aveti grija, sper sa nu fiti f afectati de uragan. Pupici Dariei.

Sa va spun si eu de Ana.
E o smecheruta din cale afara. Face traznai peste traznei, ii fuge mintea...numai la rele, dar mor de dragul ei ca e asa de isteata.
Sa va spun ultimele traznai:
- bunica i-a adus Barni din Ro, dupa care moare de pofta, primeste cate unul daca nu face pisu in pat la somnul de amiaza unde doarme cu chiloti. Buuuun, intr-o zi, o auzim ca se trezeste, merge Cristi sa o ia din pat, fata vesela de numa'..."mami, Barni ca n-am facut pisu in pat", chilotii uscati...na...i-am dat.
Seara, dau sa o culc, pun mana in pat si simt ud, il chem pe Cristi si il intreb daca a simtit ca e und patul cand a venit dupa Ana. El zice ca nu,Ana era ridicata din pat,dar ca in timp ce noi eram afara a gasit o pereche de chilotei uzi ascunsi. Mai sa fie, fiica'mea s-a dat jos din pat, a ascuns chilotii uzi, a luat altii uscati, s-a suit inapoi in pat si numai dupa acea ne-a strigat cum ca s0a sculat

Sta cu urechile ciulite no stop, nu mai putem sa vorbim orice c ainregristreaza un-doi. Ieri, mergeam la festival si v ede masina unei prietene, masina de culoare neagra, si ce credeti ca constata Ana:- mama, masina lor e mai inchisa la culaore decat a noastra(a noastra e rosie)
o intreb de ce crede ca e mai inchisa, imi raspunde f sec:
-mama, negru e mai inchis decat rosu

Filip e iubit in indragit de toata lumea, inclusiv de Ana, care il streseaza non stop. Tot timpul vine sa il pupe, sa il vada, sa il mangaie.

Am iesit si eu ieri si alaltaieri cu amandoi afara, nu e usor, dar ma descurc. Mai greu e cand vrea Ana in brate sau mai stiu eu ce ii trece ei prin capsor. Oricum, ne descurcam.

Filip si-a facut un program de somn, noaptea doarme de pe la 9 seara pana la 3 dimineata, de aici cand cum, opri din 2 in 2 ore, ori din 3 in 3 ore.
Nu ii mai dau nimic de colici pt ca nu il prea ajuta, nici nu stiu daca erau colici sau nu, conteaza ca crzele de plans s-au redus semnificativ.
Incepe sa ne zambeasca, sa reactioneze la noi/la voce si chiar si la chip.

Sunt niste scumpi
Si la noi "pravalia" s-a inchiss macar pt 5-8 ani, daca voi mai avea un copil va fi inainte de 40 de ani, dar nici intr-un caz acum sau in viitorul apropiat.

Mire, parca tu ai avut mirena?? cum e? ai avut dureri? te-ai ingrasat? stiu ca e cum hormoni

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Felicitari, mamicutelor Veronica, Crisspy si Oanaq! Sa aveti parte de sanatate multa si bucurii alaturi de micuti! Noi cu potty training stam asa: pipi doar la olita, zi si noapte sau la "pom" (daca suntem pe afara); caca, nu si nu pe olita, din cauza de pozitie. Nu vrea si pace sa faca asezat, ci doar din picioare. Nu se retinea deloc, ca alti licurici, cand ii venea facea si in chiloti, si pe jos (daca se nimerea in fundul gol), nu conta. Asa ca l-am invatat sa ceara pampers cand vine caca. Intr-o zi faceam dus si a venit cu "pampi" in mana sa i-l pun ca vrea sa faca caca. L-am rugat sa se tina pana termin dusul, s-a tinut, apoi i l-am pus si facut imediat. Deci, sunt multumita. Mai incercam cu olita/reductor pt caca peste o luna.Eu nu stiu ca sa ma mai fac cu rosul in gat. Alex a fost racit acum 3 saptamani, febra mare 40 si gatul f rosu, fara alte simptome, cum ar fi muci, tuse sau stranut, a luat antibiotic 8 zile si paracetamol/nurofen 5 zile, dar gatul a ramas umflat si rosu. El nu se plange de nimic, in rest totul normal, mananca se joaca, etc... Aseara avea pe una din amigdale ceva rosu inchis ca o rana de sange si langa niste punticele mici albe. I-am facut exudat faringian pt streptococi, pt stafilococi si pt candida si i-au iesit negative. Pedi lui a ridicat din umeri, a zis ca nu arata bine gatul, dar ca nu stie ce are, daca nu iese la analize. Ce naiba o avea? Azi i-am repetat iar exudatul. Daca ii iese iar negativ ma dau cu capul de pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Neata,

eu ca de obicei sunt in picioare... domnisoara Elena este matinala, acum sta si se joaca..
Crisspy felicitari!Refacere rapidasi mult laptic.
Bun venit Andra, sa fii sanatoasa si mancacioasa

Oanaq felicitari si voua. Multa sanatate puiutilor.
Lissa ce frumos povestesti.. ii duce mintea pe licurici la nazdravanii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata, si eu sunt pe baricade de la 6.00.

Oana felicitari!!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy felicitariiiiiii
sa fiti sanatoase
si tu sa te recuperezi rapid

oana felicitari si v oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Crisspy!Sa fiti sanatoase amndoua.
Oana, felicitari si tie pentru bb Felix.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput