Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

si andru cerea pampersul la kk, l-am lasat sa scoata din punga pana la ultimul pampers, dar i-am zis ca ,daca nu va mai avea, va face la toaleta.in prima zi ne-am invartit 2 ore pe langa toaleta ca face/nu face.a facut.a durat vreo 3 zile invarteala, dar facea mereu.acum dupa vreo2 saptamani de experienta, se urca pe colac si face f repede.ideea e sa nu stam langa el, ca ne goneste.

si flavi la fel a fost constipata o perioada de vreo 2 saptamini pana s-a obisnuit.e chestie de timp cred.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cred ca e buna ideea Marei

Ce fixuri au, sunt mortali copiii astia....imi pare rau ca nu am timp ca as avea atatea sa va povestesc

Crisspy sanatate multa mamei tale

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Cred ca A. e licuriciul care bea cea mai mare cantitate de lapte:)), cam 500-700 ml/zi, plus apa cam 500 si eventual suc de mere sau smoothie...face pipi foarte mult, prefer sa fie asa in caldurile de aici. Dimineata are diaperul plin ochi, uneori se scurge din el.

Ce vorbareata e Nadia!

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Daria bea 540, uneori si 780. :D 2 sau 3 biberoane, depinde. Si apa, idem, 500, 500+ ml de apa. Mai ales minerala.

Si aici inca este f. cald, 28 de grade in casa, peste 30 afara...

Patri, si eu o mai duc pe Daria cu caruciorul, mai ales daca mergem la piata. Pun cumparaturile in cosul caruciorului, ca Daria merge, merge, si pe urma, "brate, brate".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Kk tot in scutecel face.

Apropo de fixuri:

- la noi, tre' sa fie cat mai mult roz si mov.

Par exemple: "veau si eu bicicleta ca a lui Chistian, da' sa fie roz si cu Barbie".

- apoi, are o paturica de la 1 luna de viata, de care nu se desparte la somn. E cu un chip de Mos Craciun pe ea. Ei, nu am voie sa o asez altfel decat cu "ochiu' mosului" in sus, sa se vada. Nu am voie sa o spal decat daca se usuca rapid. Nu am voie sa o intind la uscat cu "ochiu' mosului" catre perete, doar catre ea, sa se vada.

- mai are un tigru mare, un tigru mic si o Kitty. La culcare, musai sa pun in pat "cigu mare, cigu mic si Kitty".

Mergi la inceput

Ma tampeste de cap pucu' asta...

Nush ce are, de cateva zile nu mai doarme deloc la amiaza...

O scot afara, mergem pe jos, si nimic, venim acasa si e plina de energie, mananca de amiaza si se apuca de trasnai... Face orice ca sa i se acorde atentie, deregleaza televizorul, telefonul fix, tzipa, striga, arunca, tranteste, vrea pipi, vrea kk, vrea jucariile, vrea paturica, vrea luna de pe cer si, mai ales, ii merge gura non-stop, de nici gandurile nu mi le mai aud...

Daca ea nu doarme, sa nu se odihneasca nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Abia astept sa se termine si saptamana asta...e grea acomodarea la serviciu dupa 3 saptamani de vacanta...

Eu deja sunt capiata pentru ca Alexia NU MAMANCA NIMIC! Dr este si ea ingrijorata, zice ca nu e normal, macar sa ciuguleasca. Iar ne-a trimis sa facem uroculturi, coproculturi si analize de sange, dar din deget de aceasta data, ca sa nu mai traumatizam copilul. Saptamana viitoare cand vine din concediu o sa mergem la ea cu rezultatele sa vedem ce avem de facut. Nu mai stiu ce sa fac si cum sa procedez.

Macar a mai redus frecventa utilizarii suzetei.

Crisspy, ma gandesc la voi!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Se preconizeaza a fi o fracturica la degetul meu Maine am rezultatul. Radioloaga zice ca ar fi cam noua, nu de 2 sapt...cred ca l-am rezolvat acu cateva zile cand m-am intins dupa o fetita sa nu cada de pe banca.

Crisspy multa sanatate mamei tale. Cum sunteti?

Bee multa sanatate Alexiei!

Selene nici Karina nu prea mai doarme la pranz. Si e asa intoarsa pe dos cand nu doarme...

Miere eu zic sa vorbesti cu Aidan sa-i explici treaba cu kk si daca alege sa faca in pampers mai lasa-l. Aruncati-l impreuna la wc, sa traga apa. Am mai auzit de copilasi care nu fac decat in scutec kk, iar pipi la wc/olita. O fi o chestie de pozitie...

Va pup si merg sa-mi leg degetul de celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, Ada...am vorbit aseara si i-am pus scutec. I-am zis ca poate sa faca unde vrea, numai sa faca si s-a executat copilul. La el e chestia ca face si din picioare:). Am vorbit si la gradinita si mi-au spus ca au fost cazuri asemanatoare cu alti copii. eventual o sa ii dau niste Miralax (fibra pudra) ca sa-l ajute un pic cateva saptamani. De aruncat, aruncam produsul in WC si trage apa (de multa vreme). Nu-i bai si nici nu ne grabim nicaieri, important este ca face pipi la olita si ca eu nu am depus nici un efort sa-l invat, buna si gradinita asta la ceva:))

Refacere usoara la degetel!

A. cand nu doarme la pranz este in toane proaste, parca e mult mai agitat seara si adoarme si mai tarziu decat de obicei. Eu am mentinut obiceiul ca la maxim 8 seara sa-l pun la culcare. Asta pt ca tebuie sa ne trezim la 6.30 si daca nu doarme destul devine iritat.

Aseara l-am lasat pana la 9 pt ca asteptam sa "produca" ceva. Dupa amiaza doarme cam doua ore de la 12 la 2 cand e la gradi si de la 1-3 chiar 4 cand este acasa.

Acum e intr-o toana (ca tot vorbeam de fixuri), de vreo saptamana mananca seara numai mac&cheese, il mai pacalesc cu cate o bucatica de brocoli sau alta leguma...poate si de aia e constipat. Aseara l-am bagat la regim intesnisv de fructe si suc de mere, iaurt, apple sauce..niste combinatii traznite numai sa rezolvam problema.

Si inca un fix....nu mai suporta tv-ul deschis.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

D-apoi Daria cum credeti ca e?

Si e si in plina manifestare a tantrumurilor, cu dat cu fundul de pamant, incrucisat bratele si strambat gura, zgariat, lovit, tzipat, urlat...

De-abia acum a adormit, si de la 6 la 8 am fost in parc, unde s-a prafuit ca porcu', de am facut al treilea dus...

A capiat-o si pe buna-sa azi, nu a lasat-o sa doarma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy, Bafta maine! O nastere cat mai usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa ca mamica ei! Ne gandim la voi!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput