Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, draga mea, mai relaxeaza-te si tu putin! Mai ai putin! Eu pregatesc agitatele!

Lissa, se intampla ca licuricii sa faca boala dupa boala, dar sunt perioade si perioade. Iti tin pumnii ca totul sa fie bine si sa te mai linistesti!

Noi ne luptam sa renuntam la suzeta. Ieri a plans jumatate de ora, pana am cedat si i-am dat-o. Azi o vom da unui catel, sa vedem daca merge!

Ale vrea la gradi, ma trage la gardul gradinitei ca sa auda copiii cum canta si se joaca. Nu cred ca stie ca a merge la gradi inseamna ca mami sau buni sa nu fie cu ea. Strategia este ca ii spun ca daca vrea la gradi, sa renunte la suzeta si la pampers.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca A. e licuriciul care bea cea mai mare cantitate de lapte:)), cam 500-700 ml/zi, plus apa cam 500 si eventual suc de mere sau smoothie...face pipi foarte mult, prefer sa fie asa in caldurile de aici. Dimineata are diaperul plin ochi, uneori se scurge din el.

Ce vorbareata e Nadia!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee nici noi nu am scapat de suzeta, inca doarme cu cate 5, una in gura, cate una in fiecare mana si doua de rezerva. Sincer, nu ma strezez foarte tare, cred ca pe ea o calmeaza, se simta sigura cu ea. Cand va fi pregatita probabil va renunta.
Ioana a renuntat la 3 ani jumate

miere si Nadi bea cam 500 ml de lapte pe zi, o cana mare dimineata, cu cacao si una seara, cu cereale. Si apa bea multa.

porumbita, anna, carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lissa, imi pare rau ca nu merg lucrurile prea bine! Aduna-ti puterile ca n-ai ce face, trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt. Si eu astept cu groaza prima boala luata de la gradi, brrrr...

Crisspy, odihneste-te, dragutzo, ca-ti vine randul la distractie in curand

Naty, imi inchipui ca simpatica e Nadia. Si Carla are aceeasi problema cu "unde e", ma innebuneste.

Miere, si Carla bea 500-600 ml lapte, insa mananca foarte rau. La gradi nu mananca decat snack-ul si lapte/suc. Nu cred ca o sa manance vreodata ce le da acolo. Cum ti-a iesit testul de diabet?

Bebelusi, sper sa-i dati de capat tusei Irinei!

Dark, felicitari lui Niall pentru slujba! Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahh..bine ca mi-ai adus aminte, trebuie sa sun la doctor.

O sa manance stai fara grija, peer pressure la gradi e mare:))Cum mai sunteti? Cate ore sta pe zi?

La noi intrebarea cheie este: uat is zeat?

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare

lisaaaaaaaaaaaa
multe imbratisariiiiiii
offffff te inteleg perfect
asa mi-a plans mie antonia
deci nu te speria ca va trece plansul
si cand plangi turoaga-te f multtttttttt

si noi am tras o luna
la petra se mai aud haraieli
sa vedem ce si cum
ii voi mai baga ser

miere eu cred ca antonia bea f mult lapte
are inca zile in care bea 3-4 biberoane de 300ml
are zile in care bea doar 2
si inca suntem pe lapte praf
nu am avut rabdarea de a o trece pe lapte de vaca
dar o voi face in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Lissa sanatate multa Anuscai ...si ai grija de tine si de Filip .

Miere e bine macar ca la gradi s-a invatat Aidan la olita . Cum a iesit testul de diabet?

Si Razvi mai bea lapte seara (cantitatea variaza in functie de cat a mancat seara si la gradi) si dimineata la 6 (un bibe de 300 ml aproape). De dimineata la 8 a mai mancat lapte si cu fulgi de porumb desi mancase la 6

Naty si Nadia e foarte avansata la vorbire...e o placere sa citesc despre ea .

Anna tu cum mai esti cu stomacul?

Bee sa stii ca si Razvi statea lipit de poarta gradinitei din spatele blocului nostru si cand a fost sa-l ducem s-a lasat cu plansete . Mai plange si acum cand il lasam dar ii trece imediat. Cand vreti sa incepeti gradi?

Iulia cum merge cu gradi? Daca e sa ma iau dupa ce zic cei de la gradi Razvi mananca pana si fructele de care acasa nu se atinge ...asa ca nu dispera, o sa inceapa sa manance cand o sa simta in largul ei acolo...oricum ea nu era foarte mancacioasa nici inainte, nu?

Eu incerc sa ma odihnesc cat pot zilele astea...mami s-a internat in spital pentru cateva zile pentru niste analize la rinichi ca o suparau tare...sper sa nu aiba nimic, atata tot ca o deprima spitalul ala, sta in salon numai cu oameni grav bolnavi si sunt sigura ca se gandeste numai la tati .

Abia astept ziua de vineri sa ma intalnesc cu matza

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, sanatate multa mamei tale, off, chiar trebuia sa se interneze? stiu ca la Graal parca se fac analize ambulatoriu si mi s-ar fi parut mai usor pt ea de suportat. Sper sa primiti numai vesti bune in urma investigatiilor Eu nu ma laud, acum sufar de constipatie, orice as manca nu da rezultate [bamg], in plus au inceput arsurile care nu ma lasa sa dorm Ai grija de tine si odihneste-te, Razvi te lasa sa stai in pat? Eu cu al meu nu stiu ce sa fac, nu ma lasa sa stau in pat de loc, daca ii explic ca ma doare ceva zice "Te pup" si ma pupa unde am zis ca ma doare, apoi imi zice "a trecuuut, hainde acum sa ne jucam"
Miere, cum esti? cum sunt rezultatele? super ca la gradi mergi bine dezvatatul de scutece

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna a reusit fratele meu prin niste interventii sa o interneze la Fundeni si nu prea poate ambulator...oricum a zis ca in 2 zile e acasa ca nu vrea sa ma lase singura.

Razvi ma lasa sa stau in pat ca mai mult dupa tati e mort ...plus ca ii mai pun desene la tv si asa e foarte linistit - stiu ca nu e bine dar macar sta cumintel. Oricum ma ajuta Adi enorm, el il spala, il schimba, il culca, face cumparaturi, mai da cate o tura la apartamanet sa vada cum merg lucrarile...imi e mila de el ca e obosit dar peste cateva zile o sa-i preiau din task-uri .

Nashpa cu constipatia, a fost cea mai buna prietena a mea sarcina asta .

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, imi pare rau ca si tu te-ai chinuit cu asta Ce dragut Adi ca are atata grija de voi Mami al tau o sa fie bine si e normal sa vrea sa fie langa tine acum

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput