Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
eu naspa...
pe 3 luna asta a venit menstra; pana pe 8-9; ok!
si ieri seara pe la 23:00 calcam cand am simtit efectiv ca inebunesc de durere, asa brusc si fara nici un fel de semnal anterior;
dupa primele minute in care efectiv m-am tavalit pe jos de durere am relizat ca seamana a contractie a uterului;
am luat niste nospa (intre timp am inceput sa sangerez) si dupa vreo juma de ora m-am linistit; apoi pe la 12-1 la baia am fost socata sa vad un gheag de sange f mare eliminat (cam asa cat ai tine in causul palmei) 

sunt f suparata din cauza asta; imi facem planuri ca de luna asta sa reincercam de bb2;
robert e f bine; am fost la rude in sudul germaniei (am pus poze pe FB) si s-a comportat exemplar; noi in vacanta il si lasam fara program strict; cand ii e somn si pica adoarme in carucior, seara se culca mai tarziu (principiu meu e ca e si pt mine vacanta asa ca nu ma stresez sa ii respect programul ci doar sa ma asigur ca e odihnit)
vorbeste exagerat de mult (si ce ma temeam eu pe la 2 ani ca nu vb copilul
) deja putem purta discutii in toata regula cu el
de ex ieri
mami nu mergem cu tramvaiul?
nu m cu metroul
da? da si metroul merge pe sine? ca trenu?
da, merge pe sine pe sub paman
da? in tunel? si e intuneric?
exact;
bine, da sa vina repede ca eu vreau acasa
nu pronunta clar toate silabele decat dc repet eu si il rog sa repete;
trebuie deja sa fim atenti ce spunem ca inregistreaza tot
eram la sema semafor in masina si numai ce il aud din spate
"hai mai frate odata misca te ce faci?"
exact cu intonatia pe care o folosesc eu ![]()
sau ieri eu strangeam rufele si el in camera isi scotea jucariile
"mami vino
unde sa vin
la mine, in dormitor
nu pot mami chiar acum ca strang rufele
te rog vino ca nu pot sa desfac cutia
ok, vin in 2 minute; imediat
pai vino oadata de cate ori sa iti spun
scuze, uite am venit
da, da acum nu mai trebuie ca am desfacut singur; "
are momente cand isi ia cate o jucarie si o duce la ureche si are conversatii intregi cu copii de la gradinita, ii striga pe nume, le povesteste etc...
nu am mai avut de saptamani de zile nici un accident cu pipi sau kk (de fat nu am avut achidente decat f puntine in primele 2 saptamani de la renuntare)
noaptea inca ii mai pun desi el cere fara ca in septembrie plecam o sapt si nu vreau ca tocmai atunci sa faca pipi in pat insa dupa ma gandesc sa il scot complet
noapte se scoala dc vrea sa faca si striga (nu ii place intunericul dar dc las ceva aprins la 5-6 e in picioare)
ziua cand face (cred ca v-am zis ca direct al wc ca urasc olita si nu am folosit o de cand am scos pampersul) ma trimite sa plec de acolo si ma striga sa vin sa il sterg
apa o trage singur; e disperat sa o traga; dc tragem noi zice ca e pipi lui si el trage apa ca fiecare e cu pipi lui;
pipi face din piciaore da uneori vrea ca fetele "din fund" :)
de mancat mananca singur; apa bea cu cana pahar normal (doar noaptea din siticla cu tamburus); vrea evident sa faca totul singur (ce e drept poate sa se dezbrace singur dc nu sunt nasturi, de imbacat doar la tricou merge mai greu, chilot pantalon singur si de incaltat descaltat doar singur, la adidasi a invatat chiar sa foloseasca incaltatorul cand nu intra piciorul)
l-am invatat ca ne curatam cu scobitoarea la dinti dupa ce mancam carne (dupa ii ramane mereu carne intre dinti, imi par spatiile mai mari decat trebuie dar ma gandesc ca dupa ce ies si masele se mai aseaza)
cam asa in mare
Selene_Bunny spune:
Porumbita, stiu ca nu e capat de lume, mai greu pana descoperi ce iti face rau... La cum m-am simtit eu saptamana trecuta, Doamne fereste, si numai un gand aveam, "daca ajung in spital, ce fac cu fata?"
Am prins teama de mancare, gatesc pentru Doru si Daria si de-abia daca gust, sa vad daca am potrivit bine de sare si restul...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Selene_Bunny spune:
Pfuuu, da' si Robert e avansat... Super!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Porumbita spune:
saptamana asta in germania am fost uimiti sa vedem ca lumea ii dadea intre 3 si 4 ani dupa ce facea/spunea;
noi nu zicem ca avansat pt ca la grupa lui mai sunt 2 fetite si 2 baietei care sunt cam la fel ca el ca vorbire si activitati (diferenta e doar ce cateva luni intre ei)
aste s o parte din poze
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2179196913625.2121318.1057965363&l=50e8b4fdba&type=1
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita ada nasol cu cotul :( sper sa fie ok cand scoateti acum ghipsul; f faine pozele (dc eu as scoate o pe cea in fundu gol ) |
de pe picasa zici? era una pe care am ratat-o.

crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada_coman CRISSPY cum esti? ![]() Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU Speranta si incredere pentru David |
2 in 1
Suntem bine, numai Razvi e un cam marait de cateva zile, nu-i intram cu nimic in voie...striga mereu dupa mine iar eu nu prea mai pot sa ma ocup de el

Crisspy,
fericita de
Razvi si
38 sapt
Andra - MariaAMR 8 ZILE
crisspy spune:
Oau Porumbita ce avansat e Robert! felicitari!
Dupa ce nasc ma duc si eu cu Razvi pe la doctori - de vorbit, de hernie...ca l-am cam neglijat in ultimele luni 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
38 sapt
Andra - Maria
AMR 8 ZILE
anna-mama spune:
Porumbita, imi pare tare rau, nu stiu ce sa zic de starea ta, offf, poate ar trebui sa intrebi doctorul ce a cauzat durerea si cheagul
Ce simpatic e Robert, frumoase si deste conversatii aveti
V-am vazut si in poze, sunteti o familie super, ai Robert e un baietel mare si frumos 
Crisspy, mai e un pic si vine bebelina. i-ai pregatit camera, hainutele, tot? Ce emotionant! Ai grija de tine, poate Razvi e nervos ca simte ca su inceput schimbarile 
Selene, te inteleg, si eu am ramas cu teama de saptamana trecuta de cand am fost deranjata la burta, si acum am avut grija ce mananc si am cazut in extrema cealalta 
Ma bag la somnic cat doarme si Vlad 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Daria-Ioana 15.08.2007 si