Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Fetele, am vb la munca azi si trebuie sa trimit copie dupa certificatul de nastere al buburuzei plus o cerere in care sa specific ce varianta aleg pentru perioada de creste crestere copil si cu ce data incepe. Exista cumva un tipizat cu asa ceva? Voi cum ati procedat ?

de buburuza Ruxandra Ioana

trebuie anuntat si la munca? eu stiam ca te hotarasti cand iti depui actele pt indemnizatia de crestere copil. dar inca nu m-am interesat f exact deci s-ar putea sa ma insel
data de incepere va fi data ultimului concediu medical dus la munca ... hmmm, ciudata cerere
eu nu am anuntat nimic la munca, drept e ca ar trebuie sa duc si eu o copie dupa certificat

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura mie asa mi-au zis cei de la munca, ca trebuie sa trimit actele cat mai repede....si exista un tipizat de la firma care il astept pe mail .

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Buna ziua, mamici si burtici!
Am reusit si eu azi sa mai intru pe net, dupa o luuunga pauza, in care ne-am luptat din rasputeri cu balaurul numit colici. Debridat-ul n-a avut niciun efect, asa ca am incercat cu Colief - frectie la picior de lemn si am ajuns la Infacol, care pare sa faca ceva treaba - macar bebe nu se mai zbate si nu mai tipa ca din gura de sarpe, chiar daca in acele perioade tot trebuie tinut in brate si plimbat sau, in cazuri mai rele, tinut pe burtica lui tati, sa adoarma.
De crescut, am crescut cu un kilogram si ceva, de lungit ne-am lungit cu 4-5 cm, Robert avea 52 de cm, acum are 56.
Programul de bebe? Si-l face cum vrea el: acum mananca aprox. 6 mese pe zi, desi la inceput voia 7. Acum eu am o nedumerire, poate ma ajutati voi sa dau de capat problemei: nu prea mai vrea sa manance, doarme mai mult si chiar adoarme in timpul meselor, desi cu 5 minute inainte tipa foarte convingator de foame (acuma stiu sa deosebesc plansul de foame de plansul de colici).
Deci tipa ca-i este foame, ora este potrivita (3-4 ore de la ultima masa), apoi mananca 70-80 de ml LM (lapte mami - muls), cu toate ca norma lui era de 120-130. Nu face asa la toate mesele, dar o face destul de des. Alteori mananca 120, dar adoarme in timp ce mananca. V-ati confruntat si voi cu asa ceva?
Multumiri si pupici si felicitari tuturr proaspetelor mamici! Sa fiti sanatoase, cu puiuti sanatosi, frumosi si destepti!

Mami de Robert

Aceeasi poveste si la noi de 2 zile , sotul imi spune sa il las sa manance cat vrea , dar eu ma stresez prea tare pt orice.Cred ca numai ce a trecut printr-u n puseu de crestere , ca manca precum disperatu si de abia se satura cu 120 si acum mananca vreo 80 si apoi adoarme , uneori reusesc peste vre-un sfert de ora sa il fac sa manance si retul , dar alteori atat ramane.Ce-i drept ziua cere la 2 ore , cred ca mai degraba ii e sete , cu caldurle de aici , noaptea cam la 3 ore.
De crescut , a luat bine , 1300 in prima luna , dar eu tot imi fac griji, vad ca macar nu e singurul care face asa. Cred ca noi ne stresam pt ca ii dam laptele in bibe si asa vedem cat papa exact , ca daca sugea direct numai stiam si credeam ca e ok .

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

LA MULTE LUNITE
ELIZA-MARIA de babylicious
IUSTIN-ANDREI de babyblue!!!!

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

mercic mult!
la multi ani eliza!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Pentru concediul de ingrijire copil, sigur, se depune cerere si la angajator. Legea zice ca acest concediu se acorda de catre angajator la solicitarea angajatului. Pot exista mamici care renunta la acest concediu.
Nu stiu daca exista un tipizat. Trebuie specificat pe ce varianta se merge - 1 an sau 2 ani, pentru ca angajatorul are obligatii diferite in fctie de aceasta optiune.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Natalia este in continuare destul de cuminte, ziua mananca cam la 2-4 ore depinde cat doarme iar noaptea doarme de la 11-12 pana la 5-6 dim, sper sa o tina tot asa. Ieri am fost la prima plimbare cu carutu si tare mult i-a placut, a dormit 3 ore in carut.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Multumim mult pt urari fetelor!!
La multi ani Iustin!!

Facem si noi o cinste virtuala...

Va pupam pe toate!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mai fetelor, oare numai al meu sta treaz in carut si in scoica??? cum l-am pus in carut cum sta cu ochii deschisi sa vad tot. Daca stam 4 ore afara, 3 ore jumate sta treaz.
Noaptea se trezeste tot la 2-2 ore jumate, raaaar 3 ore.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Mesaj de la Michelle:

"Stefan Paul s-a nascut azi noapte la ora 3:45. Are 3100g si 50cm. Suntem amandoi bine. A fost un travaliu scurt (inceput ieri la ora 23) dar destul de intens cu o epidurala care a anesteziat doar partea stanga, cea dreapta fiind doar putin ametita. Stam acum cuibariti si ne refacem dupa noaptea agitata."

Felicitari mami! Recuperare rapida, mult laptic si bebel cuminte si sanatos! Bine-ai venit pe lume pui mic!

lulusor77 40+ Eric

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME STEFAN PAUL

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=166164&REPLY_ID=6988967
Lissa imi pare rau pt tine

Nu stiu pe ce am apasat
Sunt cu Natalia in brate si scriu cu o mana

Mergi la inceput